Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Forumska vecera
Pusti ih nek se vole!jasambrend wrote:Ajme što ste zapilali s pederlukom...preko pp-a si ljubavne porukice šaljite...
:D
Guest- Guest
A skužio sam ga odavno. Lik je homoseksualac i to pokušava zavarat tako da nama pripisuje nešto što nema veze sa nama.Desert_fox wrote:Skorpija samara ovu budaluscorpion wrote:Svoje perverzne gay misli čuvaj za sebe i svog seksualnog partnera iz zagorjafridrih_niche wrote:Iman feeling kad bi stvarno imali forumske orgije da bi Scorpija naguzija Antu samo tako...
Ili bi dopustija Anti da mu Severina style sredi analni otvor haha...
Samo ja nisam u tom pogledu kao drugi nacionalsocijalisti i nisam netolerantan prema homoseksualcima. Niče slobodno budi ono što jesi, nećemo ti ništa
Pa jebo te ti si glavni kad je riječ o homoseksualizmufridrih_niche wrote:Pusti ih nek se vole!jasambrend wrote:Ajme što ste zapilali s pederlukom...preko pp-a si ljubavne porukice šaljite...
Ne.fridrih_niche wrote:Čekaj, jel škola na Skalicama bila i za Spinut?
;)
2014-04-12
Al'si bistriji. :-Pjasambrend wrote:maggie13 wrote:Drzite se teme..inace dovodim bracu..jasambrend wrote:maggie13 wrote:Spremna sam, samo recite vrijeme i mjesto..
Khm...
A, ti mogu pojest i popit...auuuuu :-D
Nisam ja u off-topic krenuo...
2014-04-12
Sieg heilscorpion wrote:A skužio sam ga odavno. Lik je homoseksualac i to pokušava zavarat tako da nama pripisuje nešto što nema veze sa nama.Desert_fox wrote:Skorpija samara ovu budaluscorpion wrote:Svoje perverzne gay misli čuvaj za sebe i svog seksualnog partnera iz zagorjafridrih_niche wrote:Iman feeling kad bi stvarno imali forumske orgije da bi Scorpija naguzija Antu samo tako...
Samo ja nisam u tom pogledu kao drugi nacionalsocijalisti i nisam netolerantan prema homoseksualcima. Niče slobodno budi ono što jesi, nećemo ti ništa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa kako da nacisti budu protiv homoseksualizma kad je to sama esencija tog pokreta?scorpion wrote:A skužio sam ga odavno. Lik je homoseksualac i to pokušava zavarat tako da nama pripisuje nešto što nema veze sa nama.Desert_fox wrote:Skorpija samara ovu budaluscorpion wrote:Svoje perverzne gay misli čuvaj za sebe i svog seksualnog partnera iz zagorjafridrih_niche wrote:Iman feeling kad bi stvarno imali forumske orgije da bi Scorpija naguzija Antu samo tako...
Ka da Jacques bude protiv t-bonea...
:^O
Guest- Guest
Niče opet ti govorim da se prestaneš pravit pametan. Jednostavno ti ne stoji
https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Pink_Swastika
“They state that many leaders in the German Nazi regime, including Adolf Hitler himself, were homosexual...”
“They state that many leaders in the German Nazi regime, including Adolf Hitler himself, were homosexual...”
Guest- Guest
Briga tebe, ti si magistar...
Iden lec sad, fala ti sta si me lipo nasmija haha...
Iden lec sad, fala ti sta si me lipo nasmija haha...
Guest- Guest
scorpion wrote:
Gospodine Boze...pomozi Nicheu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
HAHAHAHAHAHAHAHAfridrih_niche wrote:Iman feeling kad bi stvarno imali forumske orgije da bi Scorpija naguzija Antu samo tako...
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Gluplja san od nicheafridrih_niche wrote:Iman feeling kad bi stvarno imali forumske orgije da bi Scorpija naguzija Antu samo tako...
2015-09-13
Desert_fox wrote:PhoebeBuffay wrote:Gluplja san od nicheafridrih_niche wrote:Iman feeling kad bi stvarno imali forumske orgije da bi Scorpija naguzija Antu samo tako...
Kako loseje...scorpion wrote:Desert_fox wrote:PhoebeBuffay wrote:Gluplja san od nicheafridrih_niche wrote:Iman feeling kad bi stvarno imali forumske orgije da bi Scorpija naguzija Antu samo tako...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 6