Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Forumska vecera
Sad je pitanje za šta si spremnamaggie13 wrote:Spremna sam, samo recite vrijeme i mjesto..
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Za kuhinju nije . Takve su ti ove današnje sufražetkinje .scorpion wrote:Sad je pitanje za šta si spremnamaggie13 wrote:Spremna sam, samo recite vrijeme i mjesto..
Guest- Guest
Ma dalmatinke, jedino nadarene za ispijanje kava i naslikavanje po špici. Pun ih je Mostar. Ali što mogu razvezat jezičinu, strašno neštoDybala wrote:Za kuhinju nije . Takve su ti ove današnje sufražetkinje .scorpion wrote:Sad je pitanje za šta si spremnamaggie13 wrote:Spremna sam, samo recite vrijeme i mjesto..
Ovo boldano je apsolutno točno .scorpion wrote:Ma dalmatinke, jedino nadarene za ispijanje kava i naslikavanje po špici. Pun ih je Mostar. Ali što mogu razvezat jezičinu, strašno neštoDybala wrote:Za kuhinju nije . Takve su ti ove današnje sufražetkinje .scorpion wrote:Sad je pitanje za šta si spremnamaggie13 wrote:Spremna sam, samo recite vrijeme i mjesto..
A razvezivanje jezičine ti je psihopatologija svojstvena svima sa xx genotipom.
Guest- Guest
To je istina. Samo što sam primjetio da su dalmatinke malo glasnije od ostalih. Nije lako dalmatincima sa takvim ženamaDybala wrote:Ovo boldano je apsolutno točno .scorpion wrote:Ma dalmatinke, jedino nadarene za ispijanje kava i naslikavanje po špici. Pun ih je Mostar. Ali što mogu razvezat jezičinu, strašno neštoDybala wrote:Za kuhinju nije . Takve su ti ove današnje sufražetkinje .scorpion wrote:Sad je pitanje za šta si spremnamaggie13 wrote:Spremna sam, samo recite vrijeme i mjesto..
A razvezivanje jezičine ti je psihopatologija svojstvena svima sa xx genotipom.
rado bi dosao ako ce biti pecenja sa raznja i trebalo bi organizirati neku pjevacicu za narodne pjesme i barem dvije vrste pica pivo i radler.
EstebanEnrique-
2014-04-16
izaberite mjesto i lokaciju organizatora troskove preko paypal lako se mogu organizovati ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Pare nisu problem osim bracaliJimmieJohnsoon wrote:izaberite mjesto i lokaciju organizatora troskove preko paypal lako se mogu organizovati ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Onda cemo kad se svi skupimo ja i operw skorpija bafalo i skripar otic ko fol po torte i uletjetisa kalasima i heckerima i sve vas potamaniti stoko zidovska
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
E sad bi ti I mumuzicku zelju :PJimmieJohnsoon wrote:rado bi dosao ako ce biti pecenja sa raznja i trebalo bi organizirati neku pjevacicu za narodne pjesme i barem dvije vrste pica pivo i radler.
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Onda cemo kad se svi skupimo ja i operw skorpija bafalo i skripar otic ko fol po torte i uletjetisa kalasima i heckerima i sve vas potamaniti stoko zidovska
Guest- Guest
Mislis kuracPhoebeBuffay wrote:Ante ili pokazi penis ili zauvijek suti
2015-09-13
a ovako bi izgledao juriš
TintilinićDesert_fox wrote:Mislis kuracPhoebeBuffay wrote:Ante ili pokazi penis ili zauvijek suti
Guest- Guest
Oho, elita!maggie13 wrote:na Spinutu samfridrih_niche wrote:Mislija san da si ti na Brdima...
:D
:D
Guest- Guest
i onda si se probudioDesert_fox wrote:Onda cemo kad se svi skupimo ja i operw skorpija bafalo i skripar otic ko fol po torte i uletjetisa kalasima i heckerima i sve vas potamaniti stoko zidovska
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
i kolač za cure:
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6