30 mrzitelja žena protiv IK u manjini, saborskom većinom izglasan napredak
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 30 mrzitelja žena protiv IK u manjini, saborskom većinom izglasan napredak
samo ti micek izadiOh_Femder wrote:Don't be a sore loser. Accept your defeat, like a man. Sorry, I forgot, you're not one, you're a crybaby ;Dprckov wrote:sa je bilo cakaniOh_Femder wrote:Sakrij se mami pod kiklju, crybaby that you are ;Pprckov wrote:oli si gejcekOh_Femder wrote:
Bu - hu - hu! Suze curkom cure, al' priznati se neće. Ma samo ti plači, dečec, manje ćeš pišat
dosadilo ti u ormaru
ma izadi ti slobodno ko iha jebe
zrak je cist
eno cak i slikovnice izdaju a ti jos u mraku camis cekajuci
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
prckov wrote:e, a ajd i ti nesto kaziMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:e to je pravi muskaracMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:
e pa ako ces zanimljiv razgovor onda se ne nadovezujes na podjebavanje koje je btw ovaj mivek gejcek iniciro
nego de mi ti reci, radi zanimljivosti razgovora, jesi ti za IK i zasto jesi/nisi
Ja jesam. Zato jer mislim da se radi upravo o tome što je navedeno i uvjeren sam da nema nikakvih prikrivenih agendi koje će se ugurati uz glavni dokument na mala vrata
za tebe je namjenjena kolekcija hlebinac
because you're worth it
A dobro kako god ti kažeš
kao ce ovo zaustavit nasilje kad se ne bavi niti uzrokom nasilja nego je cisti feministicki pamflet i koje drustvo ima korist od toga
daj nesto jebo ga ti, gukni
Ma neću ne da mi se. To su teme oko kojih su ljudi emotivno vezani iz ovih ili onih razloga nema tu rasprave nikad sve se to uvijek svede na ja tebi ti meni blablabla. Nemam ni volje ni živaca za to. Svako za sebe odlučuje i to je to.
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Jel' liješ suze danas?prckov wrote:koja nakupina fekalija
koji kmetovi
gadljivo
fuj jebote
a ti slaviš? sad možeš rasporediti svoj muško-ženski identitet po danima u tjednu. i onih rodnih pedesetak identiteta ... jeb'o te konj idiote.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
nudim argumente trazim argumenteMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:e, a ajd i ti nesto kaziMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:e to je pravi muskaracMaximusDecimusMiridije wrote:
Ja jesam. Zato jer mislim da se radi upravo o tome što je navedeno i uvjeren sam da nema nikakvih prikrivenih agendi koje će se ugurati uz glavni dokument na mala vrata
za tebe je namjenjena kolekcija hlebinac
because you're worth it
A dobro kako god ti kažeš
kao ce ovo zaustavit nasilje kad se ne bavi niti uzrokom nasilja nego je cisti feministicki pamflet i koje drustvo ima korist od toga
daj nesto jebo ga ti, gukni
Ma neću ne da mi se. To su teme oko kojih su ljudi emotivno vezani iz ovih ili onih razloga nema tu rasprave nikad sve se to uvijek svede na ja tebi ti meni blablabla. Nemam ni volje ni živaca za to. Svako za sebe odlučuje i to je to.
a ti mozes stavljat iza njih usklicnike ako ti je do tih emotivnih momenata
nema veze, ionako znam da nemas sta rec sto vec nisam cuo
al nek smo se ispricali
2014-04-19
Kaj ti je to najbolje što znaš? Ponavljati se, ponavljati se, ponavljati... A što drugo od plačipičke i za očekivatiprckov wrote:samo ti micek izadiOh_Femder wrote:Don't be a sore loser. Accept your defeat, like a man. Sorry, I forgot, you're not one, you're a crybaby ;Dprckov wrote:sa je bilo cakaniOh_Femder wrote:Sakrij se mami pod kiklju, crybaby that you are ;Pprckov wrote:
oli si gejcek
dosadilo ti u ormaru
zrak je cist
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
e moj maxo
ti si beskicmenjak koji parazitira na relativizaciji i svi stavovi su ti u tom tonu
ne vrednujes sam sebe
a bistar si
steta
ti si beskicmenjak koji parazitira na relativizaciji i svi stavovi su ti u tom tonu
ne vrednujes sam sebe
a bistar si
steta
2014-04-19
micekOh_Femder wrote:Kaj ti je to najbolje što znaš? Ponavljati se, ponavljati se, ponavljati... A što drugo od plačipičke i za očekivatiprckov wrote:samo ti micek izadiOh_Femder wrote:Don't be a sore loser. Accept your defeat, like a man. Sorry, I forgot, you're not one, you're a crybaby ;Dprckov wrote:sa je bilo cakaniOh_Femder wrote:
Sakrij se mami pod kiklju, crybaby that you are ;P
dosadilo ti u ormaru
zrak je cist
ispunio si bonus
moram sad ic saprat ovaj nas razgovor necim vrijednim
ciao micek
2014-04-19
Još samo da ne'ko zemlji domaćinu javi da se ne smije žene mlatit' i zaživit' će Konvencija u svom punom ruhu...dotad Grevio, imigranti i feminističko izdrkavanje nad hiršćanima sa međugasom
2014-04-15
Hoš' reć da ideš polizat tim svojim ofcama vaginu A onda se sakriti mami klokanici od straha i stida u tobolacprckov wrote:micekOh_Femder wrote:Kaj ti je to najbolje što znaš? Ponavljati se, ponavljati se, ponavljati... A što drugo od plačipičke i za očekivatiprckov wrote:samo ti micek izadiOh_Femder wrote:Don't be a sore loser. Accept your defeat, like a man. Sorry, I forgot, you're not one, you're a crybaby ;Dprckov wrote:
sa je bilo cakani
dosadilo ti u ormaru
zrak je cist
ispunio si bonus
ciao micek
Last edited by Oh_Femder on 13/4/2018, 15:50; edited 1 time in total
Oh_Femder wrote:Hoš' reć da ideš polizat tim svojim ofcama vaginu A onda se sakriti mami klokanici od straha i stida u tobolacprckov wrote:micekOh_Femder wrote:Kaj ti je to najbolje što znaš? Ponavljati se, ponavljati se, ponavljati... A što drugo od plačipičke i za očekivatiprckov wrote:samo ti micek izadiOh_Femder wrote:
Don't be a sore loser. Accept your defeat, like a man. Sorry, I forgot, you're not one, you're a crybaby ;D
zrak je cist
ispunio si bonus
ciao micek
dobro je majmune. odi svom majmunu ljubavniku oblizati pakšu. sve pet.
2017-10-12
Evo ga, našel si je i advokata jer nije više mogel izdržat da se nejde mami sakrit pod kiklju cmizdritKavran wrote:Oh_Femder wrote:Hoš' reć da ideš polizat tim svojim ofcama vaginu A onda se sakriti mami klokanici od straha i stida u tobolacprckov wrote:micekOh_Femder wrote:Kaj ti je to najbolje što znaš? Ponavljati se, ponavljati se, ponavljati... A što drugo od plačipičke i za očekivatiprckov wrote:
samo ti micek izadi
zrak je cist
ispunio si bonus
ciao micek
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
A što mislite zašto Zoki ovo nije pustio u ratifikaciju? Jebi ga, ruka neki put brže poleti od pameti pa se ti jebi onda, a tu su još naši i Lalovac i Nobilo...puno bi hrabrih junaka zagnjojilo bilo bezveze...
darth_vader-
2014-04-17
Hehe Lalovac protiv Lalovcajasambrend wrote:A što mislite zašto Zoki ovo nije pustio u ratifikaciju? Jebi ga, ruka neki put brže poleti od pameti pa se ti jebi onda, a tu su još naši i Lalovac i Nobilo...puno bi hrabrih junaka zagnjojilo bilo bezveze...
2014-04-15
Oh_Femder wrote:Evo ga, našel si je i advokata jer nije više mogel izdržat da se nejde mami sakrit pod kiklju cmizdritKavran wrote:Oh_Femder wrote:Hoš' reć da ideš polizat tim svojim ofcama vaginu A onda se sakriti mami klokanici od straha i stida u tobolacprckov wrote:micekOh_Femder wrote:
Kaj ti je to najbolje što znaš? Ponavljati se, ponavljati se, ponavljati... A što drugo od plačipičke i za očekivati
ispunio si bonus
ciao micek
koji advokat pederčino stara?
kaj misliš da će te IK zaštiti od ljubavnika koji te šamara svaki put kad dođe doma janpi??
koji si ti kreten .... ??
2017-10-12
daljnje utabavanje puta demonizaciji moškijah..napose, i na kraju,sto znaci isto,u konacnici ,moškije ce se trebati stidjeti samo zato jer su moškije...
funny prilicno..
funny prilicno..
Guest- Guest
Suze liku plave ociOh_Femder wrote:Jel' liješ suze danas?prckov wrote:koja nakupina fekalija
koji kmetovi
gadljivo
fuj jebote
Oci nevjerne ..
Jer si reko da ces glasat
Bez mene
Prcko. Kote jebe . Nisi u trendu . amen
pismejker wrote:daljnje utabavanje puta demonizaciji moškijah..napose, i na kraju,sto znaci isto,u konacnici ,moškije ce se trebati stidjeti samo zato jer su moškije...
funny prilicno..
Pa što nije u vas u Švablandu to odavno ratificirano...navodno muški smiju prići ženama tek nakon ih zadovolje peseki i imigranti, nebitnim redosljedom, inače ide odmah prijava i zatvor zbog seksualnog uznemiravanja u braku...
darth_vader-
2014-04-17
prckov wrote:e moj maxo
ne vrednujes sam sebe
a bistar si
steta
ok
Guest- Guest
uffffff..davno i pradavno su Zene u svabilandu uhvatile u celicni stisak ono sto je ostalo od germanskih jaja nakon kojekakvih srednjevjekovnih ratova...ostalo,mracno,ali ne grjesis puno...i pesi i čamuge i arabe imaju fleksibilnog pristupa,docim svabi samo po PS-ujasambrend wrote:pismejker wrote:daljnje utabavanje puta demonizaciji moškijah..napose, i na kraju,sto znaci isto,u konacnici ,moškije ce se trebati stidjeti samo zato jer su moškije...
funny prilicno..
Pa što nije u vas u Švablandu to odavno ratificirano...navodno muški smiju prići ženama tek nakon ih zadovolje peseki i imigranti, nebitnim redosljedom, inače ide odmah prijava i zatvor zbog seksualnog uznemiravanja u braku...
Guest- Guest
samo ne mogu da pojmim zasto svabice nakon brutalnih jebova i nadalje ostaju hladne,dok balkanke i druge se prikace da ih se ne mos rjesiti..
bit ce da je razlog tome sto se pocnu jebat vrlo vrlo rano i ne uspijevaju razviti fillinge naspram partnera u seksu..pa bio on i sam svapski ovcar..
bit ce da je razlog tome sto se pocnu jebat vrlo vrlo rano i ne uspijevaju razviti fillinge naspram partnera u seksu..pa bio on i sam svapski ovcar..
Guest- Guest
hororskop wrote:
krajnje je vrijeme da se zaustavi mržnja
Indikativan i vrišteći je sam naslov novinarskog teksta kojim se želi žigosati " nevjernike " -- BLENKI i njegovi uvlakači su uprli sve snage !!
Halo ; ima li uopće u HR normalnih ljudi koji STVARNO misle da su ova tridesetorica - ovdje ne mislim samo na mušku populaciju - siguran sam da čak i ogromna većina žena shvaća što se ustvari " iza brda valja " i da je sve ovo ustvari velika FARSA gdje se prava žena neće pomjeriti niti za centimetar !!!
Koji normalni čovjek danas uopće može razmišljati o nasilju nad ženama kao nečem što je savim normalno i toga se svakako treba držati i provoditi - to su relikti prošloga vremena ( doduše i danas u nekim muslimanskim društvenim uređenjima i dalje se promptno provode ) --- no, da netko Hrvate želi OPTUŽITI da ne poštuju žene i da ih svakodnevno maltretiraju ( pojedinačne slučajeve koji se dogode u HR ne možemo smatrati općim trendom i svakodnevnom pojavom - u postocima svakako nisu veliki ) - siguran sam da u našem HR društvu ova pojava ima minorno značenje i da će se većina drugog spola složiti s mojom tvrdnjom !
Sve nas bi više trebalo zaintrigirati zašto se NEŠTO - što je ustvari ZAKON o zaštiti žena - koji je IMPLEMENTIRAN u HR USTAV i kao TAKAV POSTOJI puno godina prije ovog " kukavičjeg " podmetanja " IK nije PROVODIO do sada iako je upisan kao zakonodavni okvir ??
Zašto ustvari HR država uope smatra da mora provesti ono što već ona godinama prije ima ugrađeno u USTAV HR - tko je tu uopće LUD ili PRODAN -- koji KUKI nam sada treba netko treba " PAMETOVATI " što mi imamo raditi -- kakva smo mi to neovisna država koja je nastala na KRVI NAŠIH BRANITELJA koja će sada " INTERPRETIRATI povijest događanja prema DOKAZANIM SVJETSKIM DEGENERICIMA !!!
Znači li to da mi HR moramo tražiti inozemne tutore da nam oni nameću što je ISPRAVNO a što NIJE pod krinkom tobožnjih prava drugog spola - ( nije samo spola nego i obiteljske kulture i odgoja - gdje mnogi od njih nisu niti odrastali ( oni koji to danas pokušavaju provesti ) i PRITOM nam UVALE svoj POGLED na " budućnost" ljudskog roda u većini država na svijetu - gdje će današnja razmišljanja PODRAZUMJEVATI " LIBERALNOST " - to jest JEDNAKOST sviju nas u smislu toga da radimo što tko hoće - pa tako i da DJECA budu " USVAJANA " od DVA TATE - gdje će dijete -- koje nitko prigodom " USVAJANJA " nije pitao za njegova PRAVA i njegovo mišljenje - npr. da želi imati pravog tatu i pravu mamu - makar i SPOLNO -- znači ; da tata bude muškog spola a mama ženskog spola --- dijete koje će u drugoj " NAPREDNIJOJ " verziji današnjeg " MODERNIJEG " društva u konačnici MORATI za svoga odrastanja i života u takovoj obitelji uspjeti vidjeti i doživjeti kako " TATA PUŠI " TATI -" MAMI " - ili MAMA liže MAMI " - ispričavam se - svi puše ili ližu i usput se nabijaju - ( volio bih vidjeti INDEKS STRESA za čitav njegov budući život -- u konačnici može li uopće od ovakovog djeteta postati -- društveno korisna osoba - normalni OBITELJSKI član ) stvarno sam ZBUNJEN kako jedno jadno dijete na kraju uopće može da se OBLIKUJE u NORMALNU ODRASLU OSOBU ???
Tko se UOPĆE USUĐUJE - s kojim PRAVOM ovakvu BUDUĆNOST uopće JAVNO predstaviti za buduće generacije onih najranjivijih i bez zaštite ???
Naravno ;
malo sam otišao i šire povodom ovakvih i " sličnih ZAPADNIH inicijativa -- da se vratimo na IK ;
Kakva smo mi to država i kakvo nam je pravosuđe gdje imamo već donesene zakone protiv nasilja nad ženama i u obitelji - koje ne provodimo -- kojih se ne držimo i onda nam se pojave ovi bjelosvjestki konvertiti između žena i muškaraca - ustvari mnogi od njih nisu ni sami svjesni što su - a svoju seksualnost ispituju pod agendom -- nisam probao u BULJU - daj da vidim što je to - onako ; čisto ekperimentalno možda mi se svidi - možda mi je sutra bolji dan -- a probao sam sve moguće droge i opijate - nešto mi fali ( jebote -- meni ; niti " eksperimentalno " nikada mi to nebi palo na pamet - vjerujem i većini vas ovdje na forumu ) - očito se nekima močnima SVIDJELO i sada okupljaju istomišljenike i tu je zamka za sve ostale - BOLESNICI loših i defektnih kromosoma najčešće debelo potkovanih $$$ reguliraju i postavljaju norme budućih društvenih uređenja na zemaljskoj kugli a prodane i nesposobne političke individue u većini država na ovome svijetu će ih spremno prihvatiti !!
PLJUC xxxxx --- za sve smradove !!!
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bio je to jednostrani rat.Oni su morali uzeti puske većinom lovacke protiv tenkova,zrakoplova!
» Kako je svježa žena koja podupire gejeve i bori se protiv korupcije rasturila na izborima u konzervativnoj Slovačkoj
» Podignuta optužnica protiv mladića koji misli da žena treba tražiti dozvolu da govori: Pokušala ga utišati, A ON JOJ "POLUGOM" SLOMIO KOLJENO
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» ''VELIKI NOĆNI MARŠ ZA DAN ŽENA U SREDIŠTU ZAGREBA Okupilo se više tisuća građana, među njima i nekolicina političara, vikali protiv Stiera i Ilčića''
» Kako je svježa žena koja podupire gejeve i bori se protiv korupcije rasturila na izborima u konzervativnoj Slovačkoj
» Podignuta optužnica protiv mladića koji misli da žena treba tražiti dozvolu da govori: Pokušala ga utišati, A ON JOJ "POLUGOM" SLOMIO KOLJENO
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» ''VELIKI NOĆNI MARŠ ZA DAN ŽENA U SREDIŠTU ZAGREBA Okupilo se više tisuća građana, među njima i nekolicina političara, vikali protiv Stiera i Ilčića''
Page 3 of 5