30 mrzitelja žena protiv IK u manjini, saborskom većinom izglasan napredak
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 30 mrzitelja žena protiv IK u manjini, saborskom većinom izglasan napredak
Ovo je već zanimljiva.slika.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:A underwear? ;) to me kopka...
Nema toga.
Volim da mi vjetar ćarlija oko strateških dijelova
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Triny wrote:Ovo je već zanimljiva.slika.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:A underwear? ;) to me kopka...
Nema toga.
Volim da mi vjetar ćarlija oko strateških dijelova
A nije jebiga
Guest- Guest
Kajo jedan zmaj bi bio dovoljan.
Ovako nešto na primjer...
Ovako nešto na primjer...
Guest- Guest
Ja bosiljak sijem,
Meni Friedrich Nietzsche...
Priča se da bu sad i Fritza zabranilo, a zbog one njegove: - Ideš li ženama...,
Meni Friedrich Nietzsche...
Priča se da bu sad i Fritza zabranilo, a zbog one njegove: - Ideš li ženama...,
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
čestitke na još jednoj izdaji od strane političke većina ali u biti manjine..
kic je gotov, legaokic wrote:
ustani, ne se predavat
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:kic je gotov, legaokic wrote:
ustani, ne se predavat
nisam, ja stalno i govorim da je politika sotonistički posao i mašina koja proizvodi mizeriju..
eto, sad jos i vrijedjas onog lotku, i..tko jos ima ovdje u politicikic wrote:dijagram wrote:kic je gotov, legaokic wrote:
ustani, ne se predavat
nisam, ja stalno i govorim da je politika sotonistički posao i mašina koja proizvodi mizeriju..
a ne mogu drugo nego se sloziti, stovise mogao bih i puno vise, al ne da mi se:)
dijagram-
2015-08-09
vrijeđam posao a ne ljude.. mada su i ljudi zaslužili, stalno se nameću neke teme koje nemaju veze s vezom samo da se društvo drži naeliktrizirano i podijeljeno, a ima toliko bitnijih tekućih pitanja..
medju politicarima nema ljudi, samo neljudikic wrote:
vrijeđam posao a ne ljude.. mada su i ljudi zaslužili, stalno se nameću neke teme koje nemaju veze s vezom samo da se društvo drži naeliktrizirano i podijeljeno, a ima toliko bitnijih tekućih pitanja..
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:medju politicarima nema ljudi, samo neljudikic wrote:
politika je proces kad ulaskom u stranku odustaješ od svoje prave aktualizacije, osobe s karakterom koja radi ono što govori, i prepuštaš dio volje jednom većem entitetu koji može utjecati na ono što ti govoriš i radiš, i zbog toga pristaješ s vremena na vrijeme na određene kompromise i na kraju te prilično odnese od obale, i odnese svakoga.. s druge strane ti to kompenzira kroz materijalnu sigurnost i neku moć, na što većina i pristaje..
anarhistokic wrote:dijagram wrote:kic je gotov, legaokic wrote:
ustani, ne se predavat
osnuij pleme
ne virtualno nego pravo, skupite lovu i kupite par desetina hektara zemlje i organizirate se, i sve ispod radara :)
naravno, ne kupujete televizore i internet te ostala sranja za ispiranje mozga
cim manje upadanja u oci
i uzivaj
:)
politika je proces kad ulaskom u stranku odustaješ od svoje prave aktualizacije, osobe s karakterom koja radi ono što govori, i prepuštaš dio volje jednom većem entitetu koji može utjecati na ono što ti govoriš i radiš, i zbog toga pristaješ s vremena na vrijeme na određene kompromise i na kraju te prilično odnese od obale, i odnese svakoga.. s druge strane ti to kompenzira kroz materijalnu sigurnost i neku moć, na što većina i pristaje..
mogo bi se ozeniti:)
upravo cijenim ljude koji zive svoj zivot, neovisne, samostalne, ali takvi su u manjini
nisam nikada bio niti cu biti clan neke udruge, a kamoli stranke
iako, po defaultu spadam u barem trideset udruga ali nisam njihov clan jer to ne zelim biti
no zato sam ja zakon, i zenke me vole i,...tako
dijagram-
2015-08-09
Leviathan2 wrote:anarhistokic wrote:dijagram wrote:kic je gotov, legaokic wrote:
ustani, ne se predavat
osnuij pleme
ne virtualno nego pravo, skupite lovu i kupite par desetina hektara zemlje i organizirate se, i sve ispod radara :)
cim manje upadanja u oci
i uzivaj
https://en.wikipedia.org/wiki/Waco_siege
Guest- Guest
a ne neMaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:anarhistokic wrote:dijagram wrote:kic je gotov, legaokic wrote:
ustani, ne se predavat
osnuij pleme
cim manje upadanja u oci
i uzivaj
https://en.wikipedia.org/wiki/Waco_siege
svaka organizacija koja upada u oci je automatski izazov za one koji zele vladati
to se radi fino, ispod radara,
eo moje pleme, egzistira tisucama godina a zadnjih 2000 godina je u stealth modu, uklopljeni u okolinu, mozes sresti bilo koga iz plemena i nema sanse da skuzis da je nas,
mozes doci u nase selo i ono ce za tebe biti kao i bilo koje selo, mi koji smo okolo po svijetu smo najnormalnije uklopljeni, izbjegavamo sranja koliko je moguce
naravno izbjegavamo i drzavu i njezine zahtjeve, za sve se najde neka rupa kroz koju se moze provuci
i sto je najbolje, ne plasimo se drzave
u slucaju tog vaco scenarija, nema sanse da bi prihvatili borbu, jednostavno bi nestali, a pokretaci istog bi isto nestali nakon nekog vremena
jebes glupe amere i njihove sekte
ne vrednujes sam sebe
a bistar si
steta
Btw šta misliš ?
Ova?
Ili ova?
U ovoj drugoj ljepše izgledam jer sam prirodno tamniji ali ona prva mi ističe obline
puno ce ti tog humora trebat ako mislis prekrit ono sto i sam znas da je istina
probaj umjesto haljina ogledalo za detekciju jada
eto pitaj da ti pomognu te dvije govnare su se spustile na tebe da kupe vitamine sto odasiljes u eter
prckov- Posts : 34563
2014-04-18
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bio je to jednostrani rat.Oni su morali uzeti puske većinom lovacke protiv tenkova,zrakoplova!
» Kako je svježa žena koja podupire gejeve i bori se protiv korupcije rasturila na izborima u konzervativnoj Slovačkoj
» Podignuta optužnica protiv mladića koji misli da žena treba tražiti dozvolu da govori: Pokušala ga utišati, A ON JOJ "POLUGOM" SLOMIO KOLJENO
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» ''VIDEO: 'FANTASTIČNA JE, KAO DA SE SEKSAŠ S PRAVOM ŽENOM' Britanac otkrio kako spava s robotom četiri puta tjedno, a njegova žena nema ništa protiv ''
» Kako je svježa žena koja podupire gejeve i bori se protiv korupcije rasturila na izborima u konzervativnoj Slovačkoj
» Podignuta optužnica protiv mladića koji misli da žena treba tražiti dozvolu da govori: Pokušala ga utišati, A ON JOJ "POLUGOM" SLOMIO KOLJENO
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» ''VIDEO: 'FANTASTIČNA JE, KAO DA SE SEKSAŠ S PRAVOM ŽENOM' Britanac otkrio kako spava s robotom četiri puta tjedno, a njegova žena nema ništa protiv ''
Page 5 of 5