Javio se i Bandič:Ja sam ipak protiv IK...
Page 1 of 1
Javio se i Bandič:Ja sam ipak protiv IK...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/uzivo-poceo-buran-dan-u-saboru-danas-glasovanje-o-istanbulskoj-konvenciji-i-opozivu-martine-dalic-plenkovic-sve-je-dobro-comme-il-faut/7238844/
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Javio se i Bandič:Ja sam ipak protiv IK...
ahahahahahahahahaha..shvatila stara lija da nije vrijedna IK da se zbog nje izgube glasovi time i vlast..ahahahahah
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Similar topics
» bandić ipak mjenja ime Trgu Maršala Tita
» Kaznena prijava protiv Natalije Price i osoba s kojima je Bandić bio kad je umro
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandic tesko optuzio jednu od organizatorica prosvjeda protiv njega da joj je grad isplatio milijune a ona 'ne bi o tome'
» Građani se bore protiv uništenja parka zbog crkve, bivši član Partije Bandić ih nazvao komunistima
» Kaznena prijava protiv Natalije Price i osoba s kojima je Bandić bio kad je umro
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandic tesko optuzio jednu od organizatorica prosvjeda protiv njega da joj je grad isplatio milijune a ona 'ne bi o tome'
» Građani se bore protiv uništenja parka zbog crkve, bivši član Partije Bandić ih nazvao komunistima
Page 1 of 1