U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
i?vuksadinare wrote:sedamnaest hdzovaca protiv a pricalo se najvise od 5-10...kaja wrote:što si ono rekao?kaja wrote:Pričekaj jos malo :)vuksadinare wrote:izgkleda ipak markicka u pravu...
dobro sam pucao na gol ali nije ušla lopta, jel se računa, jel to?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a cuj..to tako ide...nakon odlaska sanadera..sanaderovci su postali njegovi najveci kriticari ko d aga nikad nije bilo..tako i nakon jace i karamarka..najveci guzicari nakon skidanja njihovih skalpova postajali su obicno najgorljiviji kriticari i protivnici..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:sedamnaest hdzovaca protiv a pricalo se najvise od 5-10...kaja wrote:što si ono rekao?kaja wrote:Pričekaj jos malo :)vuksadinare wrote:izgkleda ipak markicka u pravu...
Kad ljosne trenutna garnitura svi će tvrditi da su bili protiv ali eto...radi više sile...
A leminzi će to lijepo popušiti...ljubav crkve i stožerne će se ponovno rasplamsati, pivo će uvijek biti hladno a na radiju uvijek pjesme koje se najvole...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
markicka je rekal..da brojka hdzovaca nece biti ista na koju racuna plenki da ce biti protiv nego dosta veca...a ne da nece proci IK..kaja wrote:i?vuksadinare wrote:sedamnaest hdzovaca protiv a pricalo se najvise od 5-10...kaja wrote:što si ono rekao?kaja wrote:Pričekaj jos malo :)vuksadinare wrote:izgkleda ipak markicka u pravu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:markicka je rekal..da brojka hdzovaca nece biti ista na koju racuna plenki da ce biti protiv nego dosta veca...a ne da nece proci IK..kaja wrote:i?vuksadinare wrote:sedamnaest hdzovaca protiv a pricalo se najvise od 5-10...kaja wrote:što si ono rekao?kaja wrote:
Pričekaj jos malo :)
Eto....moralna pobjeda
Guest- Guest
pa na neki nacin i je...sto dokazuje da je i plenki iznenađen brojkom onih protiv nije to sigurno ocekivao a pogotovo ne imena koji su bili protiv ili suzdrzani a to je isto kao i protiv..a r4acunao je 100 odsto da ce biti uz njega..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:markicka je rekal..da brojka hdzovaca nece biti ista na koju racuna plenki da ce biti protiv nego dosta veca...a ne da nece proci IK..kaja wrote:i?vuksadinare wrote:sedamnaest hdzovaca protiv a pricalo se najvise od 5-10...kaja wrote:
što si ono rekao?
Eto....moralna pobjeda
2015-09-08
Meni ko meni je pozitivno svakako da glasaju više po savjesti nego po naputcima.
Pazi...koji će ti kurac 150 zastupnika ako svi glasaju po prethodno utvrđenoj šabloni?
Pazi...koji će ti kurac 150 zastupnika ako svi glasaju po prethodno utvrđenoj šabloni?
Guest- Guest
a ha. u šoku je, ne može sebi doći, viđen je da jeca sam na klupi na zrinjevcu..vuksadinare wrote:pa na neki nacin i je...sto dokazuje da je i plenki iznenađen brojkom onih protiv nije to sigurno ocekivao a pogotovo ne imena koji su bili protiv ili suzdrzani a to je isto kao i protiv..a r4acunao je 100 odsto da ce biti uz njega..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:markicka je rekal..da brojka hdzovaca nece biti ista na koju racuna plenki da ce biti protiv nego dosta veca...a ne da nece proci IK..kaja wrote:i?vuksadinare wrote:
sedamnaest hdzovaca protiv a pricalo se najvise od 5-10...
Eto....moralna pobjeda
2015-08-15
...vidjet cemo sto mu buducnost donosi u stranci...jedvo je prezivio glasovanje dalicki...da mu vlast ne padne..da su dva hdzovca protivnika plenkija odlucili dignuti ruku za rusenje martine time i vlad ei plenkija adju plenki..ovo o IK..je bilo ocekivano jer su s etu racunali i glasovi najveceg dijela oporbe..pa nije bilo dileme oce proci ili ne..ovo sve sljedece preznojavanjekaja wrote:a ha. u šoku je, ne može sebi doći, viđen je da jeca sam na klupi na zrinjevcu..vuksadinare wrote:pa na neki nacin i je...sto dokazuje da je i plenki iznenađen brojkom onih protiv nije to sigurno ocekivao a pogotovo ne imena koji su bili protiv ili suzdrzani a to je isto kao i protiv..a r4acunao je 100 odsto da ce biti uz njega..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:markicka je rekal..da brojka hdzovaca nece biti ista na koju racuna plenki da ce biti protiv nego dosta veca...a ne da nece proci IK..kaja wrote:
i?
Eto....moralna pobjeda
2015-09-08
evo ja ću ti reći da se ne mučiš...nekoliko njih će odmah narednih dana pobacati van ...nastaviti će svojim tempom do kraja mandata. prije izbora će otići u brisel a na vrh će doći netko vrlo sličan jer u suprotnom ne mogu ni konkurirati na izborima a ne pobjediti. i to je to.vuksadinare wrote:...vidjet cemo sto mu buducnost donosi u stranci...jedvo je prezivio glasovanje dalicki...da mu vlast ne padne..da su dva hdzovca protivnika plenkija odlucili dignuti ruku za rusenje martine time i vlad ei plenkija adju plenki..ovo o IK..je bilo ocekivano jer su s etu racunali i glasovi najveceg dijela oporbe..pa nije bilo dileme oce proci ili ne..ovo sve sljedece preznojavanjekaja wrote:a ha. u šoku je, ne može sebi doći, viđen je da jeca sam na klupi na zrinjevcu..vuksadinare wrote:pa na neki nacin i je...sto dokazuje da je i plenki iznenađen brojkom onih protiv nije to sigurno ocekivao a pogotovo ne imena koji su bili protiv ili suzdrzani a to je isto kao i protiv..a r4acunao je 100 odsto da ce biti uz njega..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:
markicka je rekal..da brojka hdzovaca nece biti ista na koju racuna plenki da ce biti protiv nego dosta veca...a ne da nece proci IK..
Eto....moralna pobjeda
2015-08-15
nece pobacati glavne igrace jer mu u tom slucaju pobjeda na izborima daleki sanak..mozda culeja i jos nekog....manje znacajnog...no podcjenjivanje je majka svih zajebakaja wrote:evo ja ću ti reći da se ne mučiš...nekoliko njih će odmah narednih dana pobacati van ...nastaviti će svojim tempom do kraja mandata. prije izbora će otići u brisel a na vrh će doći netko vrlo sličan jer u suprotnom ne mogu ni konkurirati na izborima a ne pobjediti. i to je to.vuksadinare wrote:...vidjet cemo sto mu buducnost donosi u stranci...jedvo je prezivio glasovanje dalicki...da mu vlast ne padne..da su dva hdzovca protivnika plenkija odlucili dignuti ruku za rusenje martine time i vlad ei plenkija adju plenki..ovo o IK..je bilo ocekivano jer su s etu racunali i glasovi najveceg dijela oporbe..pa nije bilo dileme oce proci ili ne..ovo sve sljedece preznojavanjekaja wrote:a ha. u šoku je, ne može sebi doći, viđen je da jeca sam na klupi na zrinjevcu..vuksadinare wrote:pa na neki nacin i je...sto dokazuje da je i plenki iznenađen brojkom onih protiv nije to sigurno ocekivao a pogotovo ne imena koji su bili protiv ili suzdrzani a to je isto kao i protiv..a r4acunao je 100 odsto da ce biti uz njega..MaximusDecimusMiridije wrote:
Eto....moralna pobjeda
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' SLOVENCI UZELI 'STRATEŠKU STANKU' Svi su neugodno iznenađeni najnovijim zbivanjima oko arbitraže i afere Pirangate ''
» SDP neće glasati za Istanbulsku konvenciju
» Milanović možda neće ni glasati na izborima: Neću ni za koga navijati
» Pad nataliteta stiže nam na naplatu : U škole će sjesti najmanje prvašica do sada, jedva 35 tisuća
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» SDP neće glasati za Istanbulsku konvenciju
» Milanović možda neće ni glasati na izborima: Neću ni za koga navijati
» Pad nataliteta stiže nam na naplatu : U škole će sjesti najmanje prvašica do sada, jedva 35 tisuća
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
Page 2 of 2