SDP neće glasati za Istanbulsku konvenciju
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
NAJJAČA oporbena stranka, SDP, neće glasati za ratifikaciju Istanbulske konvencije u saboru kakvu namjerava predložiti vlada Andreja Plenkovića. To proizlazi iz službenog očitovanja koje smo dobili iz SDP-a.
SDP, s dijelom HDZ-ovaca, zastupnika Mosta te radikalnih desničara neće glasati za Konvenciju odnosno za prijedlog vlade koji bi tako mogao pasti u Saboru.
Izuzeće "rodne ideologije"
"Naš stav je jasan. SDP neće glasati za Istanbulsku konvenciju u slučaju da vladajući dodaju bilo kakvu formulaciju o izuzeću "rodne ideologije" ili izjavu na postojeću Istanbulsku konvenciju.
"Nitko ne smije imati ništa protiv gay, LGBT ili transrodnih osoba", proširio je Bernardić svoj stav o Istanbulskoj konvenciji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdp-nece-glasati-za-istanbulsku-konvenciju-je-li-to-kraj-andreja-plenkovica/1033228.aspx
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Re: SDP neće glasati za Istanbulsku konvenciju
Kad vidiš čime nam se ljevica bavi moraš postati ustaša (ekstremna desnica, nacional socijalist itd)
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ma kakve ustašen_razbojnik wrote:SDP ustaše
Bave se pederčinama a ne pravom radnika i socijalnim pitanjima
Sve ih polit benzinom i zapalit
2014-04-11
Ovo čim se netko predstavi kao ljevica a samo spomene LGBT samo istupit iz stranke i hvala i doviđenja
2014-04-11
Ljevica se mora bavit socijalnom tematikom i pravima radnika
Čim je spomenio LGBT
DIGNI SE SA STOLICE I IDI ĆA
I NE OKREĆI SE VIŠE
HVALA I DOVIĐENJA
Čim je spomenio LGBT
DIGNI SE SA STOLICE I IDI ĆA
I NE OKREĆI SE VIŠE
HVALA I DOVIĐENJA
2014-04-11
ja sam mislila da će ih zasmetati ovo, a kad ono LGBT
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovicev-plan-za-istanbulsku-vlada-ce-prepisati-poljski-model-na-pomolu-uvjetna-ratifikacija-koja-je-varsavu-posvadala-s-nizom-europskih-drzava/7110921/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovicev-plan-za-istanbulsku-vlada-ce-prepisati-poljski-model-na-pomolu-uvjetna-ratifikacija-koja-je-varsavu-posvadala-s-nizom-europskih-drzava/7110921/
Pa zato šta se ljevica pretvorila u LGBT pokret
Oni se uopće ne bave socijalnim pitanjima i pravima radnika
Čim samo spomene LGBT
BJEŽI
Oni se uopće ne bave socijalnim pitanjima i pravima radnika
Čim samo spomene LGBT
BJEŽI
2014-04-11
Ako si ti stvarno ljevičar po pitanju onih stvari šta ljevica jest a to su radnička prava i socijalna pitanja onda čim oni spomenu LGBT u svom programu fino se digni i odi ća
Samo spominjanje LGBT u svom programu znači da ćeš se ti bavit njima a ne onim šta mene zanima
MI SMO ZAVRŠILI
Samo spominjanje LGBT u svom programu znači da ćeš se ti bavit njima a ne onim šta mene zanima
MI SMO ZAVRŠILI
2014-04-11
Ili ti ga u prevodu Ako ja kopam krumpire nemogu zidat zid
Spomeni LGBT u svom programu i mi smo završili
Ja nemam šta s tobom pričati
Spomeni LGBT u svom programu i mi smo završili
Ja nemam šta s tobom pričati
2014-04-11
Zato im se i raspada ljevica po Evropi jer prosječnog glasača ljevice LGBT nezanima pa nisu obračali pažnju na tu stavku a sad polako shvaćaju da ako netko kopa krumpire da nemože zidat zid
Znači neradi se o klasičnoj šemi da njima LGBT smeta nego čim čuju da ih se spominje ODLAZE
Znači neradi se o klasičnoj šemi da njima LGBT smeta nego čim čuju da ih se spominje ODLAZE
2014-04-11
U budućnosti prava ljevica se možda neće tako zvat nego reformatori ili tako nešto
U statutu će bit jasno naznačeno da je LGBT zabranjeno biti dio te stranke tj LGBT osobama ulaz zabranjen no ne zato jer imaju nešto protiv njih nego jer nemožeš kopat krumpire i gradit zid
Ono LGBT osobama ulaz strogo zabranjen
U statutu će bit jasno naznačeno da je LGBT zabranjeno biti dio te stranke tj LGBT osobama ulaz zabranjen no ne zato jer imaju nešto protiv njih nego jer nemožeš kopat krumpire i gradit zid
Ono LGBT osobama ulaz strogo zabranjen
2014-04-11
To će se njima strogo zabraniti i to na način da u statutu stranke je zabranjeno baviti se bilo kakvim tematikama LGBT i da tko se time počne bavit automatski isključivanje iz stranke
2014-04-11
I to nije nikakva diskriminacija njih nego moje pravo kao politička stranka
Drugim riječima mi se nebavimo tematikom npr otpadnih voda a tko ju spomene biva automatski isključen iz stranke
Stvar rješena
Drugim riječima mi se nebavimo tematikom npr otpadnih voda a tko ju spomene biva automatski isključen iz stranke
Stvar rješena
2014-04-11
Zanimljivo da mi raspravljamo tjednima o IK a za koji tjedan ističe rok Povjereniku za Agrokor heheh glup narod ko ciganska papuča
Kermit-
2014-04-17
Pa ovdje su eseji pisani o Agrokoru,hiljade tema i stranica...nema se tu što novo reći, ili ?
2014-04-15
SDP radi ovo da sruši vladu, i uspjet će, bolje vlada dolje nego konvencija gore.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ma jebeš forum, već medije,, građane i politiku bokte o tome ovisi 70.000 radnih mjesta a oni se bave filozofsko-ideološkim papzjanijama, no to i shvaćam jer bi se onda morali baviti realitetom a to ne znajun_razbojnik wrote:Pa ovdje su eseji pisani o Agrokoru,hiljade tema i stranica...nema se tu što novo reći, ili ?
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» U HDZ-u neugodno iznenađeni za sada najmanje 13 hdzovaca neće glasati za IK
» Milanović možda neće ni glasati na izborima: Neću ni za koga navijati
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» Vlada nas zajebava - o povjerenju dalić se neće glasati jer peruća nije rijeka nego jezero
» Redateljica Jasmila Žbanić: Glasati za Komšića znači glasati za krizu
» Milanović možda neće ni glasati na izborima: Neću ni za koga navijati
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» Vlada nas zajebava - o povjerenju dalić se neće glasati jer peruća nije rijeka nego jezero
» Redateljica Jasmila Žbanić: Glasati za Komšića znači glasati za krizu
Page 1 of 6