''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: ''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
Ma samo ono crveno je izgorilo...Ostatak još uvijek stoji...jasambrend wrote:prckov wrote:evo ezek nam puko
Izgori k'o sibica lik...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
Neće gojo...Noor wrote:ne prepisuj, i makni se...tvoja smrdljiva vrsta nek pokrepa...i hoće, al to ćeš tek shvatiti, počelo je.....hahahahhahahahahahahahahahhared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahaha...Već sam ti nekoliko puta dokazao tvoju mizeriju...Misliš da mi je drago zbog toga?...Nije...Ali, to ne znači da volim tvoju vrstu ili imam mrvu empatije za vas...Vama je odzvonilo ionako...Noor wrote:ma pusti, uopće nije ni važno...vidiš da traži koga će ismijati....al ok, misli da će tako najlakše sakriti svoju mizerijuMaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:
Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...
Da mislio sam ozbiljno i napisao sam da sam se zeznuo. Šta je sramota neka se zajebat bokte? 2 sekunde kasnije sam napisao da nisam kliknuo kvačicu za ratifikaciju zaboga....
Pa nije ovo ispit bokte.
red wolf-
2016-02-10
a meni drago da švedska i turska jesu....blago ženama koje tamo žive, milinakaja wrote:ma jok, meni drago da rumunjska, bugarska, afganistan, tađihistan i madarska isto nisuNoor wrote:pa koja razlika...kaja i strina progutale na ex, ni zagrcnule se nisured wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:
a ti kreveljo ionako nemaš kapacitet da shvatiš zašto kažem da se Max šalio
odma se nekako osjećam ... elitno
uuuu, hoće...hoćered wolf wrote:Neće gojo...Noor wrote:ne prepisuj, i makni se...tvoja smrdljiva vrsta nek pokrepa...i hoće, al to ćeš tek shvatiti, počelo je.....hahahahhahahahahahahahahahhared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahaha...Već sam ti nekoliko puta dokazao tvoju mizeriju...Misliš da mi je drago zbog toga?...Nije...Ali, to ne znači da volim tvoju vrstu ili imam mrvu empatije za vas...Vama je odzvonilo ionako...Noor wrote:ma pusti, uopće nije ni važno...vidiš da traži koga će ismijati....al ok, misli da će tako najlakše sakriti svoju mizerijuMaximusDecimusMiridije wrote:
Da mislio sam ozbiljno i napisao sam da sam se zeznuo. Šta je sramota neka se zajebat bokte? 2 sekunde kasnije sam napisao da nisam kliknuo kvačicu za ratifikaciju zaboga....
Pa nije ovo ispit bokte.
tik tak, tik, tak
hahahahahahahah
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
današnja tragedija u Splitu je sve. Odletjela je helij krunica, ali ne nekom nesretnom prosvjedniku kojemu je bilo prigodno da svoje katoličanstvo izrazi kroz balon-krunicu, najlon i helij, nego ju je pustila skupina djece koja je na prosvjed došla iz Imotskog.
Naš snimatelj je uhvatio trenutak u kojemu se balon u obliku krunice vinuo u nebo, a u snimci simbolično leluja pored crkvenog zvonika.
Na križu krunice je pisalo "Imotski".
katolicka djamahirija u punini
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
To vrijedi za vas...goje --> životinje...Noor wrote:uuuu, hoće...hoćered wolf wrote:Neće gojo...Noor wrote:ne prepisuj, i makni se...tvoja smrdljiva vrsta nek pokrepa...i hoće, al to ćeš tek shvatiti, počelo je.....hahahahhahahahahahahahahahhared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahaha...Već sam ti nekoliko puta dokazao tvoju mizeriju...Misliš da mi je drago zbog toga?...Nije...Ali, to ne znači da volim tvoju vrstu ili imam mrvu empatije za vas...Vama je odzvonilo ionako...Noor wrote:
ma pusti, uopće nije ni važno...vidiš da traži koga će ismijati....al ok, misli da će tako najlakše sakriti svoju mizeriju
tik tak, tik, tak
hahahahahahahah
red wolf-
2016-02-10
ma ne ljutim sekaja wrote:šta se ljutiš, jel što Košić ne smije ništa reći?prckov wrote:ne opterecuj me svojim furkamakaja wrote:U redu, prenijeti cu monsinjoru Kosicu da začepi onda..prckov wrote:kaja wrote:
ko nema djece nek ne pametuje di mu nije mjesto
“Stoga vas potičem: da se molite, osobno i po obiteljima, da se organizira i zajednička molitva u župnoj crkvi i u kapelama jedan dan koji je najprikladniji u tjednu. To može biti klanjanje pred Presvetim ili molitva krunice na tu nakanu: da se ne ozakoni rodna ideologija u Hrvatskoj. Da podržite sva demokratska sredstva da se ta pošast ne usvoji i da vršite pritisak na naše predstavnike odnosno zastupnike u Hrvatskom saboru u tom pogledu. Neka nam se Bog smiluje!
mislim kolko moras bit glup da mislis da su samo vjernici protiv IK
kajo, povuci se u svoje odaje i suti
bolje ti je
to mi se samo malo tvoja glupost gaVi
ahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:u glupost?aben wrote:pa ne bašprckov wrote:takticko povlacenje u infantilnost :clown:red wolf wrote:Uz tebe i takve pacijente poput tebe, samo od smijeha...prckov wrote:evo ezek nam puko :clown:
ja samo promatram
2014-04-16
ajde debo drži lastik, mani se ćorava posla
i ako imaš koji tampon? ponestalo...
i ako imaš koji tampon? ponestalo...
jel ovo taj tvoj splitski marjane marjane antifasizam,red wolf wrote:Neće gojo...Noor wrote:ne prepisuj, i makni se...tvoja smrdljiva vrsta nek pokrepa...i hoće, al to ćeš tek shvatiti, počelo je.....hahahahhahahahahahahahahahhared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahaha...Već sam ti nekoliko puta dokazao tvoju mizeriju...Misliš da mi je drago zbog toga?...Nije...Ali, to ne znači da volim tvoju vrstu ili imam mrvu empatije za vas...Vama je odzvonilo ionako...Noor wrote:ma pusti, uopće nije ni važno...vidiš da traži koga će ismijati....al ok, misli da će tako najlakše sakriti svoju mizerijuMaximusDecimusMiridije wrote:
Pa nije ovo ispit bokte.
a raznovrsni?
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
wolfi, montiraj antene na glavu i znaš šta već....waaaaaaaaarp!!!red wolf wrote:To vrijedi za vas...goje --> životinje...Noor wrote:uuuu, hoće...hoćered wolf wrote:Neće gojo...Noor wrote:ne prepisuj, i makni se...tvoja smrdljiva vrsta nek pokrepa...i hoće, al to ćeš tek shvatiti, počelo je.....hahahahhahahahahahahahahahhared wolf wrote:
hahahahahahahahahahahahahaha...Već sam ti nekoliko puta dokazao tvoju mizeriju...Misliš da mi je drago zbog toga?...Nije...Ali, to ne znači da volim tvoju vrstu ili imam mrvu empatije za vas...Vama je odzvonilo ionako...
tik tak, tik, tak
hahahahahahahah
Last edited by Noor on 12/4/2018, 21:53; edited 1 time in total
pa ne baš...Leviathan2 wrote:dosadno
trlababa lan
2014-04-16
Ne gojo...Prihvati da si životinja, i tako se ponašaj...Noor wrote:wolfi, montiraj antene na glavu i znaš šta već....waaaaaaaaarp!!!red wolf wrote:To vrijedi za vas...goje --> životinje...Noor wrote:uuuu, hoće...hoćered wolf wrote:Neće gojo...Noor wrote:
ne prepisuj, i makni se...tvoja smrdljiva vrsta nek pokrepa...i hoće, al to ćeš tek shvatiti, počelo je.....hahahahhahahahahahahahahahha
tik tak, tik, tak
hahahahahahahah
red wolf-
2016-02-10
aben wrote:pa ne baš...Leviathan2 wrote:dosadno
trlababa lan
šta fali biti životinja..puno radije to nego ovakav smrad i okot kao tired wolf wrote:Ne gojo...Prihvati da si životinja, i tako se ponašaj...Noor wrote:wolfi, montiraj antene na glavu i znaš šta već....waaaaaaaaarp!!!red wolf wrote:To vrijedi za vas...goje --> životinje...Noor wrote:uuuu, hoće...hoćered wolf wrote:
Neće gojo...
tik tak, tik, tak
hahahahahahahah
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ajukuracaben wrote:pa ne baš...Leviathan2 wrote:dosadno
trlababa lan
danas se višo niko ne brine o tomu...
2014-04-16
Noor wrote:aben wrote:pa ne baš...Leviathan2 wrote:dosadno
trlababa lan
kolega dobar , imas +
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
A ti znaš da sam ja to?...CCCCCCCNoor wrote:šta fali biti životinja..puno radije to nego ovakav smrad i okot kao tired wolf wrote:Ne gojo...Prihvati da si životinja, i tako se ponašaj...Noor wrote:wolfi, montiraj antene na glavu i znaš šta već....waaaaaaaaarp!!!red wolf wrote:To vrijedi za vas...goje --> životinje...Noor wrote:
uuuu, hoće...hoće
tik tak, tik, tak
hahahahahahahah
red wolf-
2016-02-10
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Na splitskoj Rivi osvanule antiislamističke prepreke
» Šta će izbjeglice radit na splitskoj Rivi ili Stradunu ?
» Tuđman na splitskoj rivi dobio krvave oći
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na splitskoj Rivi osvanule antiislamističke prepreke
» Šta će izbjeglice radit na splitskoj Rivi ili Stradunu ?
» Tuđman na splitskoj rivi dobio krvave oći
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
Page 7 of 11