''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: ''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
Jel ova govnjiva crvena fleka sjeverozapadnije gore Junckerov Luxemburg?! Kakav je ovo neofašizam...Plenki pali MigoveNoor wrote:nije ratificiralaMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:Zanimljive su poruke govornika 'zelimo biti ko madjarska'..
Madjarska ju je potpisala i ratificirala
zemlje označene plavom bojom dosada su ratificirale Konvenciju.
Zemlje označene crvenom bojom potpisnice su Konvencije, ali se ratifikacija tek očekuje (možda, a možda i ne)
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: ''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
ti opet umisljas da imes nesto kao da mi kazesTriny wrote:I neodgovaranjem si dao odgovor.prckov wrote:curaTriny wrote:Nisi odgovorio, kako ona sada (pre)odgaja tuđu djecu?prckov wrote:velis moraju pederskiTriny wrote:
A sad ta "odgojiteljica" ne (pre)odgaja djecu kako joj vlast nalaže?
nema druge, mogu li roditelji birat di bi poslali svoju djecu? Pliz?!
ja vece folerke od tebe nisam upozno
puna si prosera i poze
de jedan selfi opali i odjebi
Po svome ili po tome kako joj vlast nalaže?
sve ti je napisano
citaj
btw ti si ideoloski split personality
nesto tezis al te curiknu seljacki geni
nemo bre gubit vrijeme bezveze
budi sto jesi
pa dokle majkovicu
aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:Triny wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:Zanimljive su poruke govornika 'zelimo biti ko madjarska'..
U redu, prenijeti cu monsinjoru Kosicu da začepi onda..prckov wrote:kaja wrote:prckov wrote:
ko nema djece nek ne pametuje di mu nije mjesto
“Stoga vas potičem: da se molite, osobno i po obiteljima, da se organizira i zajednička molitva u župnoj crkvi i u kapelama jedan dan koji je najprikladniji u tjednu. To može biti klanjanje pred Presvetim ili molitva krunice na tu nakanu: da se ne ozakoni rodna ideologija u Hrvatskoj. Da podržite sva demokratska sredstva da se ta pošast ne usvoji i da vršite pritisak na naše predstavnike odnosno zastupnike u Hrvatskom saboru u tom pogledu. Neka nam se Bog smiluje!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ti si mi dao povod da te sprdam...Zar ne?...I onda se ljutiš jer te sprdam s razlogom...hahahahahahahahahahahahahaMaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Koji je ovo forum pacijenata...hahahahahahahahahahahahahaha...Da zašto?...Da. Da zašto?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Tebi nema pomoći, sasvim ti svejedno pokušao ti čovjek prići normalno ili ratoborno...eto ti tamo.
red wolf-
2016-02-10
Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:Triny wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:Zanimljive su poruke govornika 'zelimo biti ko madjarska'..
red wolf-
2016-02-10
ne opterecuj me svojim furkamakaja wrote:U redu, prenijeti cu monsinjoru Kosicu da začepi onda..prckov wrote:kaja wrote:prckov wrote:
“Stoga vas potičem: da se molite, osobno i po obiteljima, da se organizira i zajednička molitva u župnoj crkvi i u kapelama jedan dan koji je najprikladniji u tjednu. To može biti klanjanje pred Presvetim ili molitva krunice na tu nakanu: da se ne ozakoni rodna ideologija u Hrvatskoj. Da podržite sva demokratska sredstva da se ta pošast ne usvoji i da vršite pritisak na naše predstavnike odnosno zastupnike u Hrvatskom saboru u tom pogledu. Neka nam se Bog smiluje!
mislim kolko moras bit glup da mislis da su samo vjernici protiv IK
kajo, povuci se u svoje odaje i suti
bolje ti je
pa koja razlika...kaja i strina progutale na ex, ni zagrcnule se nisured wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:Triny wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
a ti kreveljo ionako nemaš kapacitet da shvatiš zašto kažem da se Max šalio
Last edited by Noor on 12/4/2018, 21:39; edited 1 time in total
Ne ti si...I to te boli...I treba te ismijavati...Noor wrote:pa koja razlika...kaja i strina progutale na ex, ni zagrcnule se nisured wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:Triny wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:Triny wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Da mislio sam ozbiljno i napisao sam da sam se zeznuo. Šta je sramota neka se zajebat bokte? 2 sekunde kasnije sam napisao da nisam kliknuo kvačicu za ratifikaciju zaboga....
Pa nije ovo ispit bokte.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:prckov wrote:- Odgojitelj sam predškolske djece i radim u vrtiću. A najvažnije od svega je da sam majka. Ne želim da moju djecu političke stranke i udruge preodgajaju. Ne želim da me vlast prisiljava da ja kao odgajtelj jednog dana predgajam tuđu djecu. Želim da se hrvatski zakoni provode i štite sve žrtve nasilja. Očekujem da štite i moje građansko i ljudsko pravo da kažem da je spol biološki određen, kao muški i ženski te da su spol i rod istovjetni – bez straha od progona i tužbi u ime antidiskriminacije
ali ali..zeli kaja, cek, pa ona i nema djece
ali ali..zeli debo, cek pa i gejo-debo nema djece
ali ali zeli ezek, cek pa i on je gejo i nema djece
elem, izgleda da bi djecu najvise volili odgajat oni koji ih i nemaju
svejedno kolega , ne zelim da navedena odgojiteljica odgaja moje djete koje nemam , mislim da unosi ideologiju u okruzenje klinaca a znamo da su u to doba spuzva
kako ti se svidjaju ove jabuke ?
Njah...
darth_vader-
2014-04-17
editirala sam gornji post...red wolf wrote:Ne ti si...I to te boli...I treba te ismijavati...Noor wrote:pa koja razlika...kaja i strina progutale na ex, ni zagrcnule se nisured wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha
E sad jo reci, jebiga kriv sam...I ti mi povjerovala...Sad šuti jer nas ismijavajju ovdje...hahahahahahahahahahahahahahahahahaMaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:Triny wrote:
Da mislio sam ozbiljno i napisao sam da sam se zeznuo. Šta je sramota neka se zajebat bokte? 2 sekunde kasnije sam napisao da nisam kliknuo kvačicu za ratifikaciju zaboga....
Pa nije ovo ispit bokte.
red wolf-
2016-02-10
šta se ljutiš, jel što Košić ne smije ništa reći?prckov wrote:ne opterecuj me svojim furkamakaja wrote:U redu, prenijeti cu monsinjoru Kosicu da začepi onda..prckov wrote:kaja wrote:prckov wrote:
mislim kolko moras bit glup da mislis da su samo vjernici protiv IK
kajo, povuci se u svoje odaje i suti
bolje ti je
2015-08-15
Ma stvarno...Ajme što si pametna...hahahahahahahahahahahahahahahahaNoor wrote:editirala sam gornji post...red wolf wrote:Ne ti si...I to te boli...I treba te ismijavati...Noor wrote:pa koja razlika...kaja i strina progutale na ex, ni zagrcnule se nisured wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:
aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahaha
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
ma pusti, uopće nije ni važno...vidiš da traži koga će ismijati....al ok, misli da će tako najlakše sakriti svoju mizerijuMaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:Triny wrote:
Pa nije ovo ispit bokte.
hahahahahahahahahahahahahaha...Već sam ti nekoliko puta dokazao tvoju mizeriju...Misliš da mi je drago zbog toga?...Nije...Ali, to ne znači da volim tvoju vrstu ili imam mrvu empatije za vas...Vama je odzvonilo ionako...Noor wrote:ma pusti, uopće nije ni važno...vidiš da traži koga će ismijati....al ok, misli da će tako najlakše sakriti svoju mizerijuMaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:
Pa nije ovo ispit bokte.
red wolf-
2016-02-10
ma jok, meni drago da rumunjska, bugarska, afganistan, tađihistan i madarska isto nisuNoor wrote:pa koja razlika...kaja i strina progutale na ex, ni zagrcnule se nisured wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahahakaja wrote:Triny wrote:
a ti kreveljo ionako nemaš kapacitet da shvatiš zašto kažem da se Max šalio
odma se nekako osjećam ... elitno
2015-08-15
prckov wrote:evo ezek nam puko
Izgori k'o sibica lik...
darth_vader-
2014-04-17
ne prepisuj, i makni se...tvoja smrdljiva vrsta nek pokrepa...i hoće, al to ćeš tek shvatiti, počelo je.....hahahahhahahahahahahahahahhared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahaha...Već sam ti nekoliko puta dokazao tvoju mizeriju...Misliš da mi je drago zbog toga?...Nije...Ali, to ne znači da volim tvoju vrstu ili imam mrvu empatije za vas...Vama je odzvonilo ionako...Noor wrote:ma pusti, uopće nije ni važno...vidiš da traži koga će ismijati....al ok, misli da će tako najlakše sakriti svoju mizerijuMaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Mislio je ozbiljno, ali od tebe takve...Neću dodati ono što već znaš...Tako si zaključila...S tobom se ne treba niti sprdati...Noor wrote:
aj ste brže bolje nasjele, a Maxo se zeza....ahaha
Pa nije ovo ispit bokte.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma samo ono crveno je izgorilo...Ostatak još uvijek stoji...jasambrend wrote:prckov wrote:evo ezek nam puko
Izgori k'o sibica lik...
red wolf-
2016-02-10
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Na splitskoj Rivi osvanule antiislamističke prepreke
» Šta će izbjeglice radit na splitskoj Rivi ili Stradunu ?
» Tuđman na splitskoj rivi dobio krvave oći
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» Na splitskoj Rivi osvanule antiislamističke prepreke
» Šta će izbjeglice radit na splitskoj Rivi ili Stradunu ?
» Tuđman na splitskoj rivi dobio krvave oći
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
Page 6 of 11