Sablasno nebo nad Sirijom:Ocekuje nas pakao u vazduhu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sablasno nebo nad Sirijom:Ocekuje nas pakao u vazduhu
mi smo sad prijatelji a vi australci snjima niste...prckov wrote:ma moze bolan kako ne mozevuksadinare wrote:mene ne moze..a za tebe ne znam ti si u australiji..prckov wrote:vucino, prva raketa ce tebe spucat u uvo
to su ti njake pametne rakete
uprogramiras "opali vucku klempu" i eto ti je moj vucko
trazi te
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne znam ja nistavuksadinare wrote:mi smo sad prijatelji a vi australci snjima niste...prckov wrote:ma moze bolan kako ne mozevuksadinare wrote:mene ne moze..a za tebe ne znam ti si u australiji..prckov wrote:vucino, prva raketa ce tebe spucat u uvo
trazi te
dogovori se sa raketom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
..dogovorili smo se..on meni 10 somova eura ja njemu janje sa raznja direktno u barcelonuprckov wrote:ne znam ja nistavuksadinare wrote:mi smo sad prijatelji a vi australci snjima niste...prckov wrote:ma moze bolan kako ne mozevuksadinare wrote:mene ne moze..a za tebe ne znam ti si u australiji..prckov wrote:vucino, prva raketa ce tebe spucat u uvo
trazi te
dogovori se sa raketom
2015-09-08
kovuksadinare wrote:..dogovorili smo se..on meni 10 somova eura ja njemu janje sa raznja direktno u barcelonuprckov wrote:ne znam ja nistavuksadinare wrote:mi smo sad prijatelji a vi australci snjima niste...prckov wrote:ma moze bolan kako ne mozevuksadinare wrote:
mene ne moze..a za tebe ne znam ti si u australiji..
trazi te
dogovori se sa raketom
2014-04-19
e tgo ti necu reci..iš da mi konkurenciju radis..prckov wrote:kovuksadinare wrote:..dogovorili smo se..on meni 10 somova eura ja njemu janje sa raznja direktno u barcelonuprckov wrote:ne znam ja nistavuksadinare wrote:mi smo sad prijatelji a vi australci snjima niste...prckov wrote:
ma moze bolan kako ne moze
trazi te
dogovori se sa raketom
2015-09-08
a dobrovuksadinare wrote:e tgo ti necu reci..iš da mi konkurenciju radis..prckov wrote:kovuksadinare wrote:..dogovorili smo se..on meni 10 somova eura ja njemu janje sa raznja direktno u barcelonuprckov wrote:ne znam ja nistavuksadinare wrote:
mi smo sad prijatelji a vi australci snjima niste...
dogovori se sa raketom
jab, da mene pitas, a da sam na tvom mjestu natuko neku kapu na glavu da sakrijem usi
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Grbin: Pakao koji im je obećao Milanović je krenuo i taj pakao će se nastaviti
» Izraelski dron srušen nad Sirijom
» Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne
» Turska izgradila 290 kilometara zida na granici sa Sirijom
» FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
» Izraelski dron srušen nad Sirijom
» Dok u megalopolisu Zagrebu mijenjaju imena trgova u Slavoniji škole sablasno prazne
» Turska izgradila 290 kilometara zida na granici sa Sirijom
» FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
Page 2 of 2