Presuda horvatinčiću: Krivo je more
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Presuda horvatinčiću: Krivo je more
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/krivo-je-more-zasto-je-presuda-horvatincicu-moralno-nakazna-1077695/
Horvatinčićev manevar - pružanje spolnog ugođaja kapetanu broda posredstvom usana i jezika na njegovom penisu u kabini broda pri brzini od 26 čvorova na autopilotu s ciljem izazivanja sinkope (Pomorski zbornik, 2017)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Presuda horvatinčiću: Krivo je more
eto, pridonos čovječanstvu, heimlich i horvatinčić na istom podijumu..
Kakva je procedura sad na presudu? Osim žalbe tužiteljstva, može li se tražiti revizija procesa? Može li osporavat odluka sutkinje? Ono i kumi s placa je jasno da je presuda kupljena, no je li hrvatsko pravouđe zaista toliko nakaradno i nedodirljivo?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ako ga je sud mrske sfrj-ota dva puta postedio sto en bi onda dva puta i sudovi voljene mu hrvatske ga postedjeli..kako je jednom rekao kao i toda..'on ej sve dao za hravtsku stvar'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...za neke se moze reci da su doslovce sastavljeni od sto zivota...mamic,horvatincic,bandic....a evo toda recimo pao na prvoj vecoj prepreci..sto ti ej zivot..
2015-09-08
jel to onaj kojeg se ne smije da osudi sve dok se prvo onog Čačića ne zatvori?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Horvatinčić je jedan od nedodirljivih bogova u ovoj promašenoj državi.
....bandicu,mamicu,horvatincicu..se vec sto puta sudi,istrazuje i nikad nista im se en moze dokazati...bolesni,umiru,napaceni,lincevi s enad njima sprovode a vec sutradan zavrse na svadbama,dernecima...ozdravise naglo od raka pluca,bubreznog kamenca,mozdanih udara preko noci izljece se rane od metaka...nevjerojatno..
2015-09-08
....pitam se na kraju da su ovi podkupili od zadnjeg crnog cige do najvisih mocnika reda radi da se nista ne prepusti slucaju..
2015-09-08
..ne nego te osbe su napravile ono sto bi trebao svaki lucidniji mocnik..imati crnu knjizicu duznika,sumnjivaca i slicno..tu jos da dodam i seksa...i akd im zaskripi oni samo ko borj 1..posjete doticne kazu dobar dan izvade crnu knjizicu..'aha da tog i tog datuma i te godine u toliko i toliko sati posudio sam ti tu i tu lovu..te si zatecen sa ljubavnicom,mafijasom,konkurencijom..sto imas za reci?..nista ajde do viđenja cujemo se'
2015-09-08
A, zamisli, ima ih barem stotinu jačih od njega.catabbath wrote:Horvatinčić je jedan od nedodirljivih bogova u ovoj promašenoj državi.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
neka mu doplove na put ako su facemaggie13 wrote:A, zamisli, ima ih barem stotinu jačih od njega.catabbath wrote:Horvatinčić je jedan od nedodirljivih bogova u ovoj promašenoj državi.
2015-08-20
Horvaticic:'Halo Bing imam neki problem'
Bing.'Zar opet pobogu'?
Horvaticnic:'jebiga takva karma..nego mozes ili ne mozes'
Bing:'Pa Tomo vec sam te vadio sto puta bicu sumnjiv znas ove medije,novinare sto cacakaju'
Horvatincic:'Nisam te pitao za medije,novinare,sitnozube i slicno nego hoces ili neces'
Bing:'Joj Tomo nemoj pobogu brate znas da bi ali ovaj put me bar jedanput postedi..'
Horvatincic:'Znaci neces..aha..cek da izvadim svoj bingo...dakle tog i tog datuma te godine u toliko sati u restoranu naravno mom 'Babilonu' bio si sa tom i tom..'
Bing:'dobro..dobro..nemoj vise..hocu sredit cu to...ali ovo je zadnji put..'
Horvatincic:'Kad ja kazem...'
Bing.'Zar opet pobogu'?
Horvaticnic:'jebiga takva karma..nego mozes ili ne mozes'
Bing:'Pa Tomo vec sam te vadio sto puta bicu sumnjiv znas ove medije,novinare sto cacakaju'
Horvatincic:'Nisam te pitao za medije,novinare,sitnozube i slicno nego hoces ili neces'
Bing:'Joj Tomo nemoj pobogu brate znas da bi ali ovaj put me bar jedanput postedi..'
Horvatincic:'Znaci neces..aha..cek da izvadim svoj bingo...dakle tog i tog datuma te godine u toliko sati u restoranu naravno mom 'Babilonu' bio si sa tom i tom..'
Bing:'dobro..dobro..nemoj vise..hocu sredit cu to...ali ovo je zadnji put..'
Horvatincic:'Kad ja kazem...'
2015-09-08
neka doplovi on njima.bora-corba wrote:neka mu doplove na put ako su facemaggie13 wrote:A, zamisli, ima ih barem stotinu jačih od njega.catabbath wrote:Horvatinčić je jedan od nedodirljivih bogova u ovoj promašenoj državi.
kojom brzinom bi bio osuđen.
a, ovce neka gazi.
ili barem odere.
2014-04-12
onda bi opet bilo......jao kmetovi ustali na grofa, predstava za javnost, švabe i italijani uništavaju domaće preduzetnikemaggie13 wrote:neka doplovi on njima.bora-corba wrote:neka mu doplove na put ako su facemaggie13 wrote:A, zamisli, ima ih barem stotinu jačih od njega.catabbath wrote:Horvatinčić je jedan od nedodirljivih bogova u ovoj promašenoj državi.
kojom brzinom bi bio osuđen.
a, ovce neka gazi.
ili barem odere.
2015-08-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Presuda Seselju presuda je i Vucicu
» ovi su krivo skrenuli i promasili berlin
» Krivo je oružje i opresija bijelih imperijalista.
» 11 % stranaca krivo za 40 % kriminalnih djela - Bravo za Merkelicu
» Švedska i znanost: globalno zagrijavanje krivo za val silovanja
» ovi su krivo skrenuli i promasili berlin
» Krivo je oružje i opresija bijelih imperijalista.
» 11 % stranaca krivo za 40 % kriminalnih djela - Bravo za Merkelicu
» Švedska i znanost: globalno zagrijavanje krivo za val silovanja
Page 1 of 2