Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Desert_fox wrote:Ja i Luka smo dalmatinci.Zeko wrote:Uuu kaj misliš, ne bude imao s čim platiti. Bude tebe molio da mu posudiš. U pičku materinu, s čime se vi zamarate.
Uz jednu razliku tj dvije.
Ja ssam svojoj domovini spreman dati zivot
I platio sam porez
Kojoj domovini? CR-u možda, tamo gde plaćaš porez?
Guest- Guest
“Ovo je je*eni kriminal”, poručio je Vidal Cuneytu Cakiur u trenutku kada Marcelovo igranje rukom nije okarakterizorao kao kazneni udarac.
lopovski štakori
lopovski štakori
End- Posts : 21177
2015-08-25
Glavno da ćeš potencirat kako Chelsea nije dobila 5-6-7 penala protiv Barce...scorpion wrote:15 penala nije svirao Bayernu i Real je trebao dobit 4 crvena. Sudačka mašinerija je izbacila Bayernafridrih_niche wrote:Retardu, dva čista penala za Bayern nisu svirani...scorpion wrote:Kako su očajni ovaj end i niče. Ej oni suce prozivaju za ovo večeras. Kakvi jebeni beskičmenjaci
Bayern zasluženo ispao! Imaju apsolutno levatsku momčad koja nije sposobna zabit gol. Real ih izbacio sa pola gasa. Ljudi jednostavno igrali koliko im treba, a Bayern ne bi zabio koliko treba ni da su igrali 5 sati
Eto, nisu suci krivi...
Ko je Bayernu kriv sta nije zabija 4 gola, pa im suci ne bi mogli ništa...
Ka da pričan o Dinamu i HNL-u...
U biti, ovo je isto ka i HNL...
Real na Dinamov način osvaja titule u LP: sucima...
No referees, no fun...
;)
E, licemjeri maleni, i ti i Bracala...
Al dobro, navijači Reala i jesu moralne nule...
Nesto poput navijača GNK Lopova...
;)
Guest- Guest
Eto, autosamaras samog sebe...scorpion wrote:Znači ono protiv Juventusa nije bio penal, ali je on večeras našao dva penala za Bayern
Ako je ono protiv Juvea bija penal, onda su sinoć bila minimalno dva penala za Bayerna...
Samo, za Real se to svira, za ostale bas i ne...
Nastavi se autosamarat u Bracalinom stilu, ide te dobro...
;)
Guest- Guest
“Najveci ne zakaže kad je najpotrebnije”End wrote:
AHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...
Istina, Realu nikad ne zakaže najveci igrač na terenu, zviždaljka mu uvik odradi odličan posa...
Guest- Guest
Simfonija kmečanja se nastavlja od sabajle. Kakva muzika za moje uši...
Guest- Guest
“Ali na to smo se već navikli.”
Naravno da ste se navikli kad se iza svake utakmice Reala u knock out fazi Lige Prvaka spominje sudac koji brutalno pokrade protivnike Reala...
Nijedna titula im nije čista, nijedna...
Najveci svjetski lopovi u svitu baluna, internacionalni GNK Lopov...
;)
Naravno da ste se navikli kad se iza svake utakmice Reala u knock out fazi Lige Prvaka spominje sudac koji brutalno pokrade protivnike Reala...
Nijedna titula im nije čista, nijedna...
Najveci svjetski lopovi u svitu baluna, internacionalni GNK Lopov...
;)
Guest- Guest
''Kad vidim snimke očigledno je da se radi o penalu, ali ne želim pričati o suđenju jer smo im poklonili dva gola. Gledajući obje utakmice zaslužili smo plasman u finale”, rekao je Heynckes kojem je ovo bila zadnja utakmica u Ligi prvaka.
Kakav gospodin...opet je digao Bayern nakon sto ga je guardiola unazadio...Bayern je,bez hrpe ozlijedenih prvotimaca,djelovao mocno...
Kakav gospodin...opet je digao Bayern nakon sto ga je guardiola unazadio...Bayern je,bez hrpe ozlijedenih prvotimaca,djelovao mocno...
Lani kada je sudac masakrirao PSGa nisi bio tako glasan i sipao zuc? Ili zazivao da messiju ili suarezu netko slomi nogu?End wrote:dabogda mu slomili nogu u finalu
jedno je jedan sumnjivi penal drugo 4... a tebi bi bilo bolje da prestaneš pametovati i spominjati jednu te istu utakmicu kad tvoja zatonska prevara i loreal kradu svaka 3 dana, znači 50 utakmica u godini...muckodjubre wrote:Lani kada je sudac masakrirao PSGa nisi bio tako glasan i sipao zuc? Ili zazivao da messiju ili suarezu netko slomi nogu?End wrote:dabogda mu slomili nogu u finalu
barca je možda dobila penal protiv psga i chelsea, ali su pokradeni protiv intera, atletica, čmayerna za 4 gola, ajde ti meni nađi kad je u povijesti loreal pokraden u bilo kojoj utakmici i natjecanju, imaš li obraza..
End- Posts : 21177
2015-08-25
1 poklon penal+nesviran penal za PSG i isključenje igrača barce koji je koa zadnji čovjek uklizao i srušio igrača koji sam ide na golmana...ali eto,tada nisi vrištao o lopovima i krađi ili da netko slomi messiju i suarezu nogu..End wrote:jedno je jedan sumnjivi penal drugo 4... a tebi bi bilo bolje da prestaneš pametovati i spominjati jednu te istu utakmicu kad tvoja zatonska prevara i loreal kradu svaka 3 dana, znači 50 utakmica u godini...muckodjubre wrote:Lani kada je sudac masakrirao PSGa nisi bio tako glasan i sipao zuc? Ili zazivao da messiju ili suarezu netko slomi nogu?End wrote:dabogda mu slomili nogu u finalu
barca je možda dobila penal protiv psga i chelsea, ali su pokradeni protiv intera, atletica, čmayerna za 4 gola, ajde ti meni nađi kad je u povijesti loreal pokraden u bilo kojoj utakmici i natjecanju, imaš li obraza..
bayern je oštećen zs 1 penal jer sam vidio i onu situaciju s lewpm iz 2.p i tamo je sudac lako mogao svirati kontra faul igranje đonom...jer ona bacanja lewa su vama penali,a kada benatia jaši i udara s leđa lucasa onda to nema problema jer je eto to kraj utakmice i tada ne treba svirati penal
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50