Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Opet vračanje na penal Bilo kako bilo, smiješno mi je kad end i niče pričaju o tome Mislim da ni sami sebe ne doživljavaju ozbiljno
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Što vrijedi pričati o penalu kada se utakmica nije ponovila ni ništa, a Ramos je još i zaigrao protiv Bayerna? Bilo i prošlo. Onaj 'udarac' Benatije nije bio penal, glavni sudac ga je dosudio i još k tome kad nije smio i to je to.
Smiješni Real korača prema trećem uzastopnom finalu, baš kao i Juventus koji je jedini igrao 3 puta zaredom finale u ovom formatu i nazivu(96', 97' i 98'), ali Real s daleko bitnijom razlikom - sve je osvojio i želi treći uzastopni.
Smiješni Real korača prema trećem uzastopnom finalu, baš kao i Juventus koji je jedini igrao 3 puta zaredom finale u ovom formatu i nazivu(96', 97' i 98'), ali Real s daleko bitnijom razlikom - sve je osvojio i želi treći uzastopni.
Guest- Guest
ne kužim zašto ramose ne bi igrao?Fénix wrote:Što vrijedi pričati o penalu kada se utakmica nije ponovila ni ništa, a Ramos je još i zaigrao protiv Bayerna? Bilo i prošlo. Onaj 'udarac' Benatije nije bio penal, glavni sudac ga je dosudio i još k tome kad nije smio i to je to.
zato jer mu se non stop brišu kartoni, samo ti u tome ne vidiš ništa čudno
End- Posts : 21177
2015-08-25
pa jel nije bio suspendiran radi kartona za uzvrat protiv juvea?
muckodjubre wrote:ne kužim zašto ramose ne bi igrao?Fénix wrote:Što vrijedi pričati o penalu kada se utakmica nije ponovila ni ništa, a Ramos je još i zaigrao protiv Bayerna? Bilo i prošlo. Onaj 'udarac' Benatije nije bio penal, glavni sudac ga je dosudio i još k tome kad nije smio i to je to.
Javi kad saznaš.
Guest- Guest
de mi ti javi,eto pitam te kada si već napisao pa sigurno imaš informaciju ili znaš zašto?? zašto ne bi igrao protiv bayerna?Fénix wrote:muckodjubre wrote:ne kužim zašto ramose ne bi igrao?Fénix wrote:Što vrijedi pričati o penalu kada se utakmica nije ponovila ni ništa, a Ramos je još i zaigrao protiv Bayerna? Bilo i prošlo. Onaj 'udarac' Benatije nije bio penal, glavni sudac ga je dosudio i još k tome kad nije smio i to je to.
Javi kad saznaš.
muckodjubre wrote:de mi ti javi,eto pitam te kada si već napisao pa sigurno imaš informaciju ili znaš zašto?? zašto ne bi igrao protiv bayerna?Fénix wrote:muckodjubre wrote:ne kužim zašto ramose ne bi igrao?Fénix wrote:Što vrijedi pričati o penalu kada se utakmica nije ponovila ni ništa, a Ramos je još i zaigrao protiv Bayerna? Bilo i prošlo. Onaj 'udarac' Benatije nije bio penal, glavni sudac ga je dosudio i još k tome kad nije smio i to je to.
Javi kad saznaš.
Izmislio dečko pravilo da suspendovani igrač ne sme da siđe u tunel, kako bi dobio materijal za kmečanje...
Guest- Guest
evo ivane,da ti skratim muke,ako si mislio na ovo: U pravilnicima nigdje ne stoji da suspendiran igrač ne smije biti u tunelu, to je pravilo precizirano samo za trenere.
i ova su odlična opravdanja svirao je penal kada nije smio ccc pa ako je penal penal je bila 1. ili 90+minuta...
fridrih_niche wrote:Penal za Real u 93.-oj minuti protiv Juvea je samo sramotno guranje Reala da osvoji LP...
I to guranje se nastavlja već godinama, jer je Uefi i Fifi u interesu da umjetno pumpaju neki klub i nekog igrača kako su dominantni i to...
NBA to radi s LeBronom...
PR metode umjetnog stvaranja nečeg posebnog...
A u biti se svim legalnim i nelegalnim potezima na silu želi stvorit nesto sta nije tu...
;)
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
U 90+ minutama mu slobodno glavu otkine, slomi obadvije noge, igrač obrani gol rukama umjesto golmana i to se ne sudi penal jer je 90+ minuta i takva utakmica. Jel' ti to jasno ? Samo ne znam što će biti ako se netko sjeti da se u 66. minuti ne svira penal za takve prekršaje i to zato jer je to 66. minuta i što je to takva utakmica.muckodjubre wrote:i ova su odlična opravdanja svirao je penal kada nije smio ccc pa ako je penal penal je bila 1. ili 90+minuta...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:U 90+ minutama mu slobodno glavu otkine, slomi obadvije noge, igrač obrani gol rukama umjesto golmana i to se ne sudi penal jer je 90+ minuta i takva utakmica. Jel' ti to jasno ? Samo ne znam što će biti ako se netko sjeti da se u 66. minuti ne svira penal za takve prekršaje i to zato jer je to 66. minuta i što je to takva utakmica.muckodjubre wrote:i ova su odlična opravdanja svirao je penal kada nije smio ccc pa ako je penal penal je bila 1. ili 90+minuta...
Onda je sudija isto pogrešio kada je dao suarezu crveni i penal gani u 1/4 finalu SP jer je ovaj rukama odbranio gol, koji bi ih eliminisao jerbo to se ne svira u 120-om minutu takve utakmice, ako pratimo logiku forumskih ,,pametnjakovića” .
Guest- Guest
To je 1000 % čista odluka suca da Zubi da crveni karton...Serbia Strong wrote:Zeko wrote:U 90+ minutama mu slobodno glavu otkine, slomi obadvije noge, igrač obrani gol rukama umjesto golmana i to se ne sudi penal jer je 90+ minuta i takva utakmica. Jel' ti to jasno ? Samo ne znam što će biti ako se netko sjeti da se u 66. minuti ne svira penal za takve prekršaje i to zato jer je to 66. minuta i što je to takva utakmica.muckodjubre wrote:i ova su odlična opravdanja svirao je penal kada nije smio ccc pa ako je penal penal je bila 1. ili 90+minuta...
Onda je sudija isto pogrešio kada je dao suarezu crveni i penal gani u 1/4 finalu SP jer je ovaj rukama odbranio gol, koji bi ih eliminisao jerbo to se ne svira u 120-om minutu takve utakmice, ako pratimo logiku forumskih ,,pametnjakovića” .
Ako je vama ovaj odvratni penal Reala u istoj kategoriji, onda znaci da bi tribalo bit 15 penala po utakmici...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To je 1000 % čista odluka suca da Zubi da crveni karton...Serbia Strong wrote:Zeko wrote:U 90+ minutama mu slobodno glavu otkine, slomi obadvije noge, igrač obrani gol rukama umjesto golmana i to se ne sudi penal jer je 90+ minuta i takva utakmica. Jel' ti to jasno ? Samo ne znam što će biti ako se netko sjeti da se u 66. minuti ne svira penal za takve prekršaje i to zato jer je to 66. minuta i što je to takva utakmica.muckodjubre wrote:i ova su odlična opravdanja svirao je penal kada nije smio ccc pa ako je penal penal je bila 1. ili 90+minuta...
Ako je vama ovaj odvratni penal Reala u istoj kategoriji, onda znaci da bi tribalo bit 15 penala po utakmici...
;)
Aha, 15x puta na svakoj utakmici imaš mma obaranje u kaznenom prostoru...
Gskk
Guest- Guest
Svaki korner imaš dva ‘mma obaranja’...
Glup si ka kurac, Bracala...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Svaki korner imaš dva ‘mma obaranja’...
Svakako, svakako. Daj se izbriši sa foruma i iz života...
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50