Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Dybala wrote:Nogometni diktatoriDesert_fox wrote:Aha bas to briga posebno crv7 u realu il messija u barcimuckodjubre wrote:asensio je igrač za narednih 10godina i bilo bi ga ludost prodati...a real će ioanko morati misliti na budućnost jer im nositelji polako idu prema veteranskim godinama i kraju karijere CR nagodinu 34g,Modrić uskoro 33,ramos 33...
Ako ode isco dobar potez bi im bio dolazak hazarda
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne može Don Jupp umjesto njih pogoditi mrežu niti ih učiti. On je svoje odradio prije 40-50 godina kada je rasparao mreže svojih protivnika 60-ih i 70-ih i zato je jedan od 5 najboljih njemačkih napadača ikad.Desert_fox wrote:I opet taj juppic sa ispodprosjecnom ekipom radi ono sto netko nemoze ni zamisliti usprkos svoj arapskoj naftiEnd wrote:čekaj i to je sad taj moćni juppić, koja pederčina cijele sezone mu ekipa ispodprosječna
Jednostavno Real je iz jedne šanse zabio 2 gola i još jednom puknuo u okvir i dobio je Bayerna 1:2. A Bayern... Tukao je 8 puta u okvir gola, pogodio je samo jednom za vodstvo, dok je Ribery u ključnom trenutku, kada se gol postiže i diže rezultat na 2:0, loptu primio kao da sam ja jedno drvo na terenu bio.
Jednostavno Real Madrid gura na sve načine, ima sreću, spretnost, zabija i dobiva i kad ne igra i kada mu cijeli vezni red ne postoji na terenu u fazi napada tijekom cijele utakmice i naravno, suci ga tu i tamo poguraju i eto ti njih do finala i trofeja. Što se tu ima više reći.
Ako je Bayern do 2012. bio za Real čuvena La Bestia Negra, od 2014. kada je Guardiola u polufinalu 0:5 ispušio, onda je Real tada postao za Bayern La Bestia Negra.
Prošla su ta slavna i velika nogometna vremena kada je Bayernu bilo dovoljno sletjeti u Madrid i svi su se tresli pojavom Kahna, Effenberga, Jeremiesa, Linkea, Salihamidžića, Sagnola, Elbera i co., pa čak i kad je Bayern znao za pola klase ili jednu klasu biti slabiji. Baš sam to danas čitao po njemačkim i španjolskim sportskim medijima.
Nema ni čuvenog i zaštitnog Bayern-Dusel znaka u ovim susretima zadnjih godina u LP. Ti znaš što to znači, a sjeti se samo 2001. kako je Dusel donio nezaboravni i neponovljivi naslov nakon što je 4 minute Schalke bio prvak Njemačke, a onda Patrick Andersson pogotkom za remi u Hamburgu donio bod i poslao Schale u Hamburg, tj. München.
Bayern će ispasti jer se u ekipu uvukao gubitnički mentalitet i samim time neće biti ništa od Top-Leistung u uzvratu + ove nevjerojatne ozljede.
Guest- Guest
https://m.24sata.hr/sport/ako-je-ono-penal-na-vazquezu-zasto-onda-nisu-dva-na-lewi
real je postao zidovski klub ni oni ne vole toliko pljackat
Guest- Guest
Dybala wrote:kic wrote:Dybala wrote:End jedva docekao Juppov poraz ,klošaru momci te čekaju
Tko spominje tebe i mene?
Guest- Guest
operw wrote:https://m.24sata.hr/sport/ako-je-ono-penal-na-vazquezu-zasto-onda-nisu-dva-na-lewi
Guest- Guest
Zeko Vracala Demo i ostali sute.....fridrih_niche wrote:operw wrote:https://m.24sata.hr/sport/ako-je-ono-penal-na-vazquezu-zasto-onda-nisu-dva-na-lewi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
AmenFénix wrote:Ne može Don Jupp umjesto njih pogoditi mrežu niti ih učiti. On je svoje odradio prije 40-50 godina kada je rasparao mreže svojih protivnika 60-ih i 70-ih i zato je jedan od 5 najboljih njemačkih napadača ikad.Desert_fox wrote:I opet taj juppic sa ispodprosjecnom ekipom radi ono sto netko nemoze ni zamisliti usprkos svoj arapskoj naftiEnd wrote:čekaj i to je sad taj moćni juppić, koja pederčina cijele sezone mu ekipa ispodprosječna
Jednostavno Real je iz jedne šanse zabio 2 gola i još jednom puknuo u okvir i dobio je Bayerna 1:2. A Bayern... Tukao je 8 puta u okvir gola, pogodio je samo jednom za vodstvo, dok je Ribery u ključnom trenutku, kada se gol postiže i diže rezultat na 2:0, loptu primio kao da sam ja jedno drvo na terenu bio.
Jednostavno Real Madrid gura na sve načine, ima sreću, spretnost, zabija i dobiva i kad ne igra i kada mu cijeli vezni red ne postoji na terenu u fazi napada tijekom cijele utakmice i naravno, suci ga tu i tamo poguraju i eto ti njih do finala i trofeja. Što se tu ima više reći.
Ako je Bayern do 2012. bio za Real čuvena La Bestia Negra, od 2014. kada je Guardiola u polufinalu 0:5 ispušio, onda je Real tada postao za Bayern La Bestia Negra.
Prošla su ta slavna i velika nogometna vremena kada je Bayernu bilo dovoljno sletjeti u Madrid i svi su se tresli pojavom Kahna, Effenberga, Jeremiesa, Linkea, Salihamidžića, Sagnola, Elbera i co., pa čak i kad je Bayern znao za pola klase ili jednu klasu biti slabiji. Baš sam to danas čitao po njemačkim i španjolskim sportskim medijima.
Nema ni čuvenog i zaštitnog Bayern-Dusel znaka u ovim susretima zadnjih godina u LP. Ti znaš što to znači, a sjeti se samo 2001. kako je Dusel donio nezaboravni i neponovljivi naslov nakon što je 4 minute Schalke bio prvak Njemačke, a onda Patrick Andersson pogotkom za remi u Hamburgu donio bod i poslao Schale u Hamburg, tj. München.
Bayern će ispasti jer se u ekipu uvukao gubitnički mentalitet i samim time neće biti ništa od Top-Leistung u uzvratu + ove nevjerojatne ozljede.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
neusporedive situacije...onaj je vazqueza koji je bio u mat situaciji sam pred golmanom zajašio i s leđa lupio nogome (ne znam kako je uopće tim kung fu potezom s leđa mislio uzeti loptu bez faula?) i sad svi drugi krivi osim benatie koji je naopravio glup potez i rušio igrača koji je bio pred golmanom i lopta čisto ide u njega...kao što sam rekao već 3x ponoviti ću za ove što teže kopčaju i 4x da ga nije zajašio i napravio onaj potez nogom čisto sumnajm da bi sudac svirao penal samo radi onoga naslanjanja rukama jer to nije bio kontakt za faul
Dobro je demo... netrebas se truditi u realu igra tvoj voljeni plavokosi stakor i ti ces se svim silama truditi status igraca koji ce medju nama pravim hrvatima ostatiì upamcen kao lazov.muckodjubre wrote:neusporedive situacije...onaj je vazqueza koji je bio u mat situaciji sam pred golmanom zajašio i s leđa lupio nogome (ne znam kako je uopće tim kung fu potezom s leđa mislio uzeti loptu bez faula?) i sad svi drugi krivi osim benatie koji je naopravio glup potez i rušio igrača koji je bio pred golmanom i lopta čisto ide u njega...kao što sam rekao već 3x ponoviti ću za ove što teže kopčaju i 4x da ga nije zajašio i napravio onaj potez nogom čisto sumnajm da bi sudac svirao penal samo radi onoga naslanjanja rukama jer to nije bio kontakt za faul
Neka mi Bog oprosti i svi sveti na nebu ali zelio bih da neode n sp.
Za real se krade nenormalno.
Mada je Bayern sam sebe pobjedio.
2015-09-13
ne vrijedi...Desert_fox wrote:Dobro je demo... netrebas se truditi u realu igra tvoj voljeni plavokosi stakor i ti ces se svim silama truditi status igraca koji ce medju nama pravim hrvatima ostatiì upamcen kao lazov.muckodjubre wrote:neusporedive situacije...onaj je vazqueza koji je bio u mat situaciji sam pred golmanom zajašio i s leđa lupio nogome (ne znam kako je uopće tim kung fu potezom s leđa mislio uzeti loptu bez faula?) i sad svi drugi krivi osim benatie koji je naopravio glup potez i rušio igrača koji je bio pred golmanom i lopta čisto ide u njega...kao što sam rekao već 3x ponoviti ću za ove što teže kopčaju i 4x da ga nije zajašio i napravio onaj potez nogom čisto sumnajm da bi sudac svirao penal samo radi onoga naslanjanja rukama jer to nije bio kontakt za faul
Neka mi Bog oprosti i svi sveti na nebu ali zelio bih da neode n sp.
Za real se krade nenormalno.
Mada je Bayern sam sebe pobjedio.
ajde neka bude onda po tvome ono guranje,jahanje i udarac nogom nije bio penal,ali zato ovo na lewu je bio...
eto,real je platio suca da pokrade bayern
niti govora o penalu, niti je ovo bila 100% situacija i gol kako drkaroši na loreal pričaju, nema loptu pod kontrolom, ide na štopanje i dovoljno vremena za buffona da čak uzme to i obrani, znači ni u kojem slučaju penal + zadnja minuta i faza natjecanja, samo lopov to može dosuditi.. AMEN
End- Posts : 21177
2015-08-25
Reci to Demi.End wrote:niti govora o penalu, niti je ovo bila 100% situacija i gol kako drkaroši na loreal pričaju, nema loptu pod kontrolom, ide na štopanje i dovoljno vremena za buffona da čak uzme to i obrani, znači ni u kojem slučaju penal + zadnja minuta i faza natjecanja, samo lopov to može dosuditi.. AMEN
On se bori za svog Lukicu
2015-09-13
pa da,ide na štopenja lopta mu je već došla a ovaj ga s leđa jaši i udara nogom...gdje je bufon?
ali zato kad suarez simulira u 91.min protiv psga i hvata se za vrat i glavu,a ovaj mu ni blizu glave ili vrata,onda je sve čisto
Ja sam.ono sto ti neces biti nikad.muckodjubre wrote:ali zato kad suarez simulira u 91.min protiv psga i hvata se za vrat i glavu,a ovaj mu ni blizu glave ili vrata,onda je sve čisto
Castan covik.
Ja san reka da bi surezu tribali braniti igrrat
2015-09-13
To oko suareza nije tebi namijenjo
Neboj se demo. Bit ces spasenmuckodjubre wrote:To oko suareza nije tebi namijenjo
2015-09-13
Penal za Real u 93.-oj minuti protiv Juvea je samo sramotno guranje Reala da osvoji LP...
I to guranje se nastavlja već godinama, jer je Uefi i Fifi u interesu da umjetno pumpaju neki klub i nekog igrača kako su dominantni i to...
NBA to radi s LeBronom...
PR metode umjetnog stvaranja nečeg posebnog...
A u biti se svim legalnim i nelegalnim potezima na silu želi stvorit nesto sta nije tu...
;)
I to guranje se nastavlja već godinama, jer je Uefi i Fifi u interesu da umjetno pumpaju neki klub i nekog igrača kako su dominantni i to...
NBA to radi s LeBronom...
PR metode umjetnog stvaranja nečeg posebnog...
A u biti se svim legalnim i nelegalnim potezima na silu želi stvorit nesto sta nije tu...
;)
Guest- Guest
U pički materinoj. Stoji na crti gola 5 metara udaljen od lopte. Velim, ovo nije penal, već tropenal i da ga ovaj englez nije sudio trebalo bi ga "ubit". Jebote, lopta pada realovcu na glavu i treba se samo nakloniti u koji kut gola da ju spremi, a dibidusi vele da "nema loptu pod kontrolom", što valjda znači da ako mu lopta nije u posjedu slobodno ga ubiješ.muckodjubre wrote:pa da,ide na štopenja lopta mu je već došla a ovaj ga s leđa jaši i udara nogom...gdje je bufon?
Zeko-
2015-08-26
Opet vračanje na penal Bilo kako bilo, smiješno mi je kad end i niče pričaju o tome Mislim da ni sami sebe ne doživljavaju ozbiljno
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50