jeben čardaku mater 6766puta zaredom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: jeben čardaku mater 6766puta zaredom
nisam opterecen novcem i materijalnim stvarima kao ti..vise sam tip prirode i akcije...ne jebe me vozio daciu ili porschePinochet wrote:ti si isto sramota vlaška, držiš lopinama ljestve da kradu u nadi da će tebi baciti 3000kuna, lipo si pišao krv na fronti za ovu sprdačinu čestitam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa za zlato i kažem, moram ja svoje zakopat, idu crni daniLeviathan2 wrote:ne, samo zlato se zakopava, kesh cirkulira, jbte nismo ludi da istruneNoor wrote:ili fino zakopaš ko escobarLeviathan2 wrote:jodaaaaaaaPinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
jebem im mater mrtvu , eto , čim krepa ovo ruglo od države janje ću zavrtit kao što su ljudi vrtili janje kada je kreapo tito
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-ce-izgledati-novi-agrokor-rusi-su-dobili-sto-su-htjeli-dobavljaci-ono-sto-su-oteli-dionicarima/1037709.aspx
pa se ti smij meni idijotu iz plemena i plemenu
sve sto je imaginarna lova je u opasnosti da se popusi,
zlato i kesh, ne previse kesha
banke, racuni, kriptovalute dionice, sve je to danas imas sutra kurac
ja imam oko 6,5 kg u plocicama od 50 grama
neki imaju i vise, plus sto pleme ima oko 140 kg zajednickog
nije nesto al vise nego nista :)
nije me zajeba todorić , nego Don Anemični, Ramljak, ovaj novi Ramljak2, Dalića, HDZ, katolička crkva, bivši udbaši ,RH država, ukratko čardak.debotoijusto wrote:Pinochet wrote:dobro kupio sam dvije dionice..nije velika šteta.. međutim šta je sa ljudima koji imaju štednju od destaka i stotina tisuća kuna?
jesi bio prijavljen kada si radio? šta je sa tvojim mirovinom, i mirovinom svih ostalih forumaša, koji plaćate puste mirovinske fondove, da bi tu lovu Čardak zapljenio i podjelio Rusima i AMerima? od čega će te živjeti za 20godina?
zajeba te tod , nisi jedini i svaka se skola placa
Oni krše sve moguće civilizacijske norme i zakone, - prvo nacionaliziraju firmu, a onda nacionaliziranu firmu popljačkaju zajedno sa ruskim bankama i usa lešinarima. ovo je kao Ruanda
Guest- Guest
Ja nemam kaj zakopat mogu sam otkopati..
2015-09-08
Pinochet wrote:pa pokupili vlasništvo od Hrvatskih firmi.marcellus wrote:Pinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
jebem im mater mrtvu , eto , čim krepa ovo ruglo od države janje ću zavrtit kao što su ljudi vrtili janje kada je kreapo tito
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-ce-izgledati-novi-agrokor-rusi-su-dobili-sto-su-htjeli-dobavljaci-ono-sto-su-oteli-dionicarima/1037709.aspx
ajd ne pizdi bar si ti ekonomski pismen.
dali su rusima i amerima udio u vlasništvu - koje ne vrijedi ništa.
Rusi će se po stručnim procjenama naplatiti u najboljem slučaju 40 posto onog što su u kešu uložili u agrokor - a i to neće vidjeti idućih deset godina jer ne mogu prodavati udjele.
lešinari su se već naplatili to je bio triper dil.
domaći dobavljači su prošli daleko najbolje jer su dobili keš.
rusi nisu dobili do sad ni kune, a ni neće skoro. Samo vlaništvo nad nečim za što se ne zna vrijedi li išta, i bez mogućnosti da ga prodaju.
Nije da ne vrijedi ništa, gledaj kada se osnuje Ledo1991 koliko će ga prodati Rusi i Jamncia-Loša-Bila-45
tehnički gledano proveden je stečajni postupak, stari dioničari su ostali bez svega, a uzeta su nova zaduženja kako bi se razrijedio vlasnički udio Rusa da ne bi imali politički utjecaj na RH preko 95% vlasništva Agrokora koje su dobili sa onim PIK kreditima
marcelus po običaju nema pojma što se događa
Guest- Guest
nema veze, bitno da imašvuksadinare wrote:Ja nemam kaj zakopat mogu sam otkopati..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vuksadinare wrote:
koja cicija vlaska..urlices za sicu..sramotis me..ja mislio on place izgubio miliune a on koju tisucu kuna
tisuću kuna, tisuću kuna
treba mu za ptičje mlijeko da nahrani mačku
Guest- Guest
Nikad u nista ulagao nisam zadovoljan sam sto mi priroda da..pa sad ne drhtim ko pinoce i ekipa...
2015-09-08
naravno da su dioničari popušili, genijalci...
kad kompanija bankrotira prvo popuše dioničari, takva su pravila igre
Pinochet wrote:nije me zajeba todorić , nego Don Anemični, Ramljak, ovaj novi Ramljak2, Dalića, HDZ, katolička crkva, bivši udbaši ,RH država, ukratko čardak.debotoijusto wrote:Pinochet wrote:dobro kupio sam dvije dionice..nije velika šteta.. međutim šta je sa ljudima koji imaju štednju od destaka i stotina tisuća kuna?
jesi bio prijavljen kada si radio? šta je sa tvojim mirovinom, i mirovinom svih ostalih forumaša, koji plaćate puste mirovinske fondove, da bi tu lovu Čardak zapljenio i podjelio Rusima i AMerima? od čega će te živjeti za 20godina?
zajeba te tod , nisi jedini i svaka se skola placa
Oni krše sve moguće civilizacijske norme i zakone, - prvo nacionaliziraju firmu, a onda nacionaliziranu firmu popljačkaju zajedno sa ruskim bankama i usa lešinarima. ovo je kao Ruanda
mozes i tako gledat no tod bio drzava
dalicka ima sansu biti heroj domovine ako ovo izvede vez vecih zrtava , spomenik da se podigne
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Peruško navodno nije hajdučija ko RamoPinochet wrote:nije me zajeba todorić , nego Don Anemični, Ramljak, ovaj novi Ramljak2, Dalića, HDZ, katolička crkva, bivši udbaši ,RH država, ukratko čardak.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Struktura nove grupe
Nova društva koja će činiti upravljačku holding strukturu su STAK, NizTopCo, NizHoldCo i HoldCo.
STAK je društvo preko kojeg postojeći vjerovnici preuzimaju kontrolu nad novom grupom, a riječ je o posebnom obliku pravne osobe u formi zaklade u Nizozemskoj, koja će biti formalni vlasnik cijele nove grupe.
NizTopCo je buduće krovno društvo, a riječ je o nizozemskom društvu s ograničenom odgovornošću. STAK će vjerovnicima izdati depozitarne potvrde o vlasništvu za udjele koje drži u NizTopCo, a upravljačka prava u njemu vjerovnici će ostvarivati kroz davanje uputa STAK-u.
NizTopCo će biti vlasnik NizHoldCo-a - nizozemskog holding društva, s ograničenom odgovornošću, koje će biti izravno matično društvo novog hrvatskog holding društva - HrvHoldCo. Potonje društvo bit će matično i holding društvo svim operativnim kompanijama. Nova operativna društva bit će s ograničenom odgovornošću te u izravnom vlasništvu HrvHoldCo-a, te će kao zrcalna društva preuzeti cjelokupnu imovinu postojećih insolventnih društava bez istovremenog preuzimanja starih obveza.
Svrha toga je, pojašnjeno je, osiguranje nastavka poslovanja tih društava nakon nagodbe bez naslijeđenih obveza, pri čemu se uklanjaju postojeći vanjski dioničari/članovi grupe Agrokora, založna prava na udjelima i repo potraživanja, te više nema međusobnih jamstava.
Udjeli Agrokor grupe u postojećim društvima, a riječ je o solventnim društvima, odnosno onima za koje je utvrđeno da im je imovina veća od obveza, te društvima sa sjedištem izvan Hrvatske, također se prenose na HrvHoldCo, i taj prijenos neće imati utjecaja na njihove manjinske i većinske dioničare te vjerovnike.
Između ostaloga, dogovoreno je i da će HrvHoldCo ući u novo financiranje kojim će se u cijelosti refinancirati postojeći kredit s pravom prvenstva u visini od 1,06 milijardi eura, a uvjeti tog kredita još se moraju utvrditi.
gasi se LEDO d.d. , nova tvrtka će biti LEDO d.o.o.
Guest- Guest
istarska ciganska lopinaHektorović wrote:Peruško navodno nije hajdučija ko RamoPinochet wrote:nije me zajeba todorić , nego Don Anemični, Ramljak, ovaj novi Ramljak2, Dalića, HDZ, katolička crkva, bivši udbaši ,RH država, ukratko čardak.
Guest- Guest
Munjeni wrote:Struktura nove grupe
Nova društva koja će činiti upravljačku holding strukturu su STAK, NizTopCo, NizHoldCo i HoldCo.
STAK je društvo preko kojeg postojeći vjerovnici preuzimaju kontrolu nad novom grupom, a riječ je o posebnom obliku pravne osobe u formi zaklade u Nizozemskoj, koja će biti formalni vlasnik cijele nove grupe.
NizTopCo je buduće krovno društvo, a riječ je o nizozemskom društvu s ograničenom odgovornošću. STAK će vjerovnicima izdati depozitarne potvrde o vlasništvu za udjele koje drži u NizTopCo, a upravljačka prava u njemu vjerovnici će ostvarivati kroz davanje uputa STAK-u.
NizTopCo će biti vlasnik NizHoldCo-a - nizozemskog holding društva, s ograničenom odgovornošću, koje će biti izravno matično društvo novog hrvatskog holding društva - HrvHoldCo. Potonje društvo bit će matično i holding društvo svim operativnim kompanijama. Nova operativna društva bit će s ograničenom odgovornošću te u izravnom vlasništvu HrvHoldCo-a, te će kao zrcalna društva preuzeti cjelokupnu imovinu postojećih insolventnih društava bez istovremenog preuzimanja starih obveza.
Svrha toga je, pojašnjeno je, osiguranje nastavka poslovanja tih društava nakon nagodbe bez naslijeđenih obveza, pri čemu se uklanjaju postojeći vanjski dioničari/članovi grupe Agrokora, založna prava na udjelima i repo potraživanja, te više nema međusobnih jamstava.
Udjeli Agrokor grupe u postojećim društvima, a riječ je o solventnim društvima, odnosno onima za koje je utvrđeno da im je imovina veća od obveza, te društvima sa sjedištem izvan Hrvatske, također se prenose na HrvHoldCo, i taj prijenos neće imati utjecaja na njihove manjinske i većinske dioničare te vjerovnike.
Između ostaloga, dogovoreno je i da će HrvHoldCo ući u novo financiranje kojim će se u cijelosti refinancirati postojeći kredit s pravom prvenstva u visini od 1,06 milijardi eura, a uvjeti tog kredita još se moraju utvrditi.
gasi se LEDO d.d. , nova tvrtka će biti LEDO d.o.o.
Ledo gdje si bio 1991
Jamnica loša bila 1945
Belje 22 lipanj
Guest- Guest
marcellus wrote:naravno da su dioničari popušili, genijalci...
a kad je to proglašen bankrot AGROKORa d.d., ili vezanih subjekata LEDA, JAMNICE itd.?
kada marcelluse?
Guest- Guest
Glupane, pa rusi sada puze xexe gdje je klempavi šejki da nam kaže kako sve ide po planu?Pinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
Kermit-
2014-04-17
ono nećemo Ruse u Hrvatsku, idemo zvati Američki lešinarski fond da nam pomogne, a na kraju i Rusi i Ameri zajedno će izvući iz ove vukojebine milijarde kuna, poslati će još par stotina ili par tisuća autobusa u Njemačku,Kermit wrote:Glupane, pa rusi sada puze xexe gdje je klempavi šejki da nam kaže kako sve ide po planu?Pinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:nisam opterecen novcem i materijalnim stvarima kao ti..vise sam tip prirode i akcije...ne jebe me vozio daciu ili porschePinochet wrote:ti si isto sramota vlaška, držiš lopinama ljestve da kradu u nadi da će tebi baciti 3000kuna, lipo si pišao krv na fronti za ovu sprdačinu čestitam
ae... :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To je ionako sport u hrvata, bježanje od hajdučijePinochet wrote:ono nećemo Ruse u Hrvatsku, idemo zvati Američki lešinarski fond da nam pomogne, a na kraju i Rusi i Ameri zajedno će izvući iz ove vukojebine milijarde kuna, poslati će još par stotina ili par tisuća autobusa u Njemačku,Kermit wrote:Glupane, pa rusi sada puze xexe gdje je klempavi šejki da nam kaže kako sve ide po planu?Pinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
nemoj Tita miješat s ovim hajducima gusarima.
Guest- Guest
pola para koje imas pretvori u zlato, najbolje u sitne plocice, nemoj u nakit jel je to skuplja opcijaNoor wrote:pa za zlato i kažem, moram ja svoje zakopat, idu crni daniLeviathan2 wrote:ne, samo zlato se zakopava, kesh cirkulira, jbte nismo ludi da istruneNoor wrote:ili fino zakopaš ko escobarLeviathan2 wrote:jodaaaaaaaPinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
pa se ti smij meni idijotu iz plemena i plemenu
sve sto je imaginarna lova je u opasnosti da se popusi,
zlato i kesh, ne previse kesha
banke, racuni, kriptovalute dionice, sve je to danas imas sutra kurac
ja imam oko 6,5 kg u plocicama od 50 grama
neki imaju i vise, plus sto pleme ima oko 140 kg zajednickog
nije nesto al vise nego nista :)
» Erdogan poručio Ujedinjenim Arapskim Emiratima : JEBEN VAM MATER
» E moj Kroko, jeben te u oko
» Kršćanofobija u čardaku
» Živi Zid prska po Čardaku
» Erdogan poručio Ujedinjenim Arapskim Emiratima : JEBEN VAM MATER