Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
To će uskoro biti transformirano...Dakle prošlost...bogomdani wrote:Meni dobro i u Suburbanu...nema ljepse nego mala naselje odvojena od gradova,puna zelenisa,a Priroda je prava...red wolf wrote:Sve će to postati beznačajno u jednom trenutku...Mi se vraćamo našim korjenima, a oni su u Prirodi...To znači da će se čovjek morati mijenjati...bogomdani wrote:Pa bas.. .Eto Ezek,ima previranja u mojoj Firmi,povlace se neki poslovi,nebitan razlog,i da vis kako smo sa razvoja trzista prebaceni da baratamo Ljuckim resursima..da ih prilagodimo novim potrebama do oporavka situacije..Ljudi se pomicu kao figure na sahovskoj ploci...e sad,jos koja godinica to ce onda postato vidljivo i ljudima koji nisu u tom svijetu..red wolf wrote:Pa ne baš...bogomdani wrote:..jap..korporacijsko roblje...
Guest- Guest
Re: Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
bogomdani wrote:Baš zna tvičati po zivcima,onako nasitno,nas Ezek.. nema koga nije u je3dnom trenu naljutio..
Neću se ponavljati, jer sad već rekla što je.
Budu i njega na kraju zaštitili od njega samoga, no s obzirom na mentalno stanje, on to ne vidi.
lookatme-
2014-04-18
Gledaj...Možeš me voljeti ili ne voljeti, možeš me mrziti, ali ne možeš jedno, promijeniti ono što ja vidim, a to je transformacija svijeta, a sve kako bi se svijet spasio...To ne možeš...Veći umovi od mene su vidjeli vašu propast davno prije...Ona je samo odgođena, ali više nema vremena...lookatme wrote:bogomdani wrote:Baš zna tvičati po zivcima,onako nasitno,nas Ezek.. nema koga nije u je3dnom trenu naljutio..
Neću se ponavljati, jer sad već rekla što je.
Budu i njega na kraju zaštitili od njega samoga, no s obzirom na mentalno stanje, on to ne vidi.
Guest- Guest
Za tebe samo najbolje.red wolf wrote:Dok se ne sažališ nad skakavcem kojem je polomljena noga i omogućiš mu dostojanstvenu smrt u okrilju prirode nećeš shvatiti što znači to biti dio prirode...Niti ćeš biti dio iste...lookatme wrote:ciklonom b, kako je jedan kolega forumaš malo prije predložiomelkior wrote:Lijepo se zahvaliti eliti koja nas želi obraniti od nas samih.
lookatme-
2014-04-18
Šteta...lookatme wrote:Za tebe samo najbolje.red wolf wrote:Dok se ne sažališ nad skakavcem kojem je polomljena noga i omogućiš mu dostojanstvenu smrt u okrilju prirode nećeš shvatiti što znači to biti dio prirode...Niti ćeš biti dio iste...lookatme wrote:ciklonom b, kako je jedan kolega forumaš malo prije predložiomelkior wrote:Lijepo se zahvaliti eliti koja nas želi obraniti od nas samih.
Guest- Guest
To je samo za tvoje dobro. Treba i tebe zaštiti od tebe.red wolf wrote:Šteta...lookatme wrote:Za tebe samo najbolje.red wolf wrote:Dok se ne sažališ nad skakavcem kojem je polomljena noga i omogućiš mu dostojanstvenu smrt u okrilju prirode nećeš shvatiti što znači to biti dio prirode...Niti ćeš biti dio iste...lookatme wrote:ciklonom b, kako je jedan kolega forumaš malo prije predložiomelkior wrote:Lijepo se zahvaliti eliti koja nas želi obraniti od nas samih.
lookatme-
2014-04-18
Pa ne treba. Meni je vrijednije svako biće na ovoj Zemlji od ljudi. Ljudi su...Zaustavit ću se ovdje.lookatme wrote:To je samo za tvoje dobro. Treba i tebe zaštiti od tebe.red wolf wrote:Šteta...lookatme wrote:Za tebe samo najbolje.red wolf wrote:Dok se ne sažališ nad skakavcem kojem je polomljena noga i omogućiš mu dostojanstvenu smrt u okrilju prirode nećeš shvatiti što znači to biti dio prirode...Niti ćeš biti dio iste...lookatme wrote:ciklonom b, kako je jedan kolega forumaš malo prije predložiomelkior wrote:Lijepo se zahvaliti eliti koja nas želi obraniti od nas samih.
Guest- Guest
Koje prese*avanje
Nije valjda da se zoveš Dobrica?
Imaš jednu manu. Sličiš takvima, koje bi htio istrijebiti
lookatme-
2014-04-18
Tvoji će istrijebljivati...Ne brini zbog toga...Meni samo tijelo mogu ubiti...lookatme wrote:Koje prese*avanje
Guest- Guest
Pa ne bas...meni lici na ovog simpaticnog lika..lookatme wrote:Koje prese*avanje
Guest- Guest
O, ne, ne! To su sve tvoji. Molit ću lijepo, ti si taj koji želi rat.red wolf wrote:Tvoji će istrijebljivati...Ne brini zbog toga...Meni samo tijelo mogu ubiti...lookatme wrote:Koje prese*avanje
lookatme-
2014-04-18
Ezeku,evo malo da se smiris...
Guest- Guest
Ne. Ovo je vaš smrad.lookatme wrote:O, ne, ne! To su sve tvoji. Molit ću lijepo, ti si taj koji želi rat.red wolf wrote:Tvoji će istrijebljivati...Ne brini zbog toga...Meni samo tijelo mogu ubiti...lookatme wrote:Koje prese*avanje
Guest- Guest
Ti baš imaš bujnu maštu. Negdje sam čitala da su u Americi(ili je to bila Kanada?) terorizirali cijeli jedan gradićbogomdani wrote:Pa ne bas...meni lici na ovog simpaticnog lika..lookatme wrote:Koje prese*avanje
lookatme-
2014-04-18
Ne! To je vaš smrad.red wolf wrote:Ne. Ovo je vaš smrad.lookatme wrote:O, ne, ne! To su sve tvoji. Molit ću lijepo, ti si taj koji želi rat.red wolf wrote:Tvoji će istrijebljivati...Ne brini zbog toga...Meni samo tijelo mogu ubiti...lookatme wrote:Koje prese*avanje
lookatme-
2014-04-18
Ne. Greška je bila ljudima dati slobodu. To je bila katastrofa.lookatme wrote:Ne! To je vaš smrad.red wolf wrote:Ne. Ovo je vaš smrad.lookatme wrote:O, ne, ne! To su sve tvoji. Molit ću lijepo, ti si taj koji želi rat.red wolf wrote:Tvoji će istrijebljivati...Ne brini zbog toga...Meni samo tijelo mogu ubiti...lookatme wrote:Koje prese*avanje
Guest- Guest
Ezek mi je benigan.mada ponekad jako naporan sa svojim nedorecenostima,ali ga ne smatram podlim i zlim..lookatme wrote:Ti baš imaš bujnu maštu. Negdje sam čitala da su u Americi(ili je to bila Kanada?) terorizirali cijeli jedan gradićbogomdani wrote:Pa ne bas...meni lici na ovog simpaticnog lika..lookatme wrote:Koje prese*avanje
nisam cuo za to,ali jako moguce.. ...vjeverice su mi ono pravo simpa zivotinjice.. ..no bolje i one,nego kao u Australiji,sto rade pitoni cijelim regijama..Ljetos bio frend,koji je jako jeftino kupio kucu na toakvom podrucju,bio odusevljen svime,prirodom,sumom,cistocom okruzenja,ali ga ebi,kad krenes na spavanje a u krevetu ti Piton..
Guest- Guest
To s vjevericama je stara vijest, koju godinu, dvije. Meni su sve životinje drage. Zmija se bojim. I miševa Valjda je to podsvjesno.bogomdani wrote:Ezek mi je benigan.mada ponekad jako naporan sa svojim nedorecenostima,ali ga ne smatram podlim i zlim..lookatme wrote:Ti baš imaš bujnu maštu. Negdje sam čitala da su u Americi(ili je to bila Kanada?) terorizirali cijeli jedan gradićbogomdani wrote:Pa ne bas...meni lici na ovog simpaticnog lika..lookatme wrote:Koje prese*avanje
nisam cuo za to,ali jako moguce.. ...vjeverice su mi ono pravo simpa zivotinjice.. ..no bolje i one,nego kao u Australiji,sto rade pitoni cijelim regijama..Ljetos bio frend,koji je jako jeftino kupio kucu na toakvom podrucju,bio odusevljen svime,prirodom,sumom,cistocom okruzenja,ali ga ebi,kad krenes na spavanje a u krevetu ti Piton..
Australija je velika. Tamo ima svega, tako i područja gdje nema tih nemani
lookatme-
2014-04-18
tako je..ovi vragovi su uglavnom gdje ima puno vlage i vode i zelenisa..ostalo su urbana sredista,polupustinje i neplodne povrsine..na sjeveru Australije opet toliko masovno caruju po rijekama krokodili..ili aligatori,da svako malo neki turist ili domicil zavrsi u njihovom trbuhu..cak su i neki horrori snimljeni po istinitim dogadjajima..jos mi zivimo sto se toga tice u raju..lookatme wrote:To s vjevericama je stara vijest, koju godinu, dvije. Meni su sve životinje drage. Zmija se bojim. I miševa Valjda je to podsvjesno.bogomdani wrote:Ezek mi je benigan.mada ponekad jako naporan sa svojim nedorecenostima,ali ga ne smatram podlim i zlim..lookatme wrote:Ti baš imaš bujnu maštu. Negdje sam čitala da su u Americi(ili je to bila Kanada?) terorizirali cijeli jedan gradićbogomdani wrote:Pa ne bas...meni lici na ovog simpaticnog lika..lookatme wrote:Koje prese*avanje
Australija je velika. Tamo ima svega, tako i područja gdje nema tih nemani
Guest- Guest
Francuska aviokompanija Air France ukinut će novih 5.000 radnih mjesta, ukoliko bude nastavljeno sa drugom fazom plana smanjenja troškova, pored ranije najavljenih 2.900 otpuštanja, izjavila su dva izvora iz sindikata.
http://www.klix.ba/biznis/moguca-nova-otpustanja-u-air-franceu/151006127
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nakon neuspjelih pregovora, radnici francuske aviokompanije Air France protestuju u Parizu protiv predloženog smanjenja radnih mjesta. Stotine su se okupile ispred Francuske nacionalne skupštine, protestujući protiv odluke menadžmenta aviokompanije. Kažu da im nisu pružili detaljne informacije o planovima restrukturiranja, koji bi mogli pogoditi i do hiljadu radnika.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Marin le Pen: Iz Brisela nam svima navlače ludačke košulje
» Xi će se sastati sa šefovima pet bivših sovjetskih republika
» Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Marin le Pen: Iz Brisela nam svima navlače ludačke košulje
» Xi će se sastati sa šefovima pet bivših sovjetskih republika
» Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku
Page 3 of 3