Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
huhu huh....a dobro su prosli,mogu i trcati jos...
Guest- Guest
Re: Šefovima Air Francea rastrgane košulje u paničnom bijegu od gnjevnih radnika
Ako želiš ljude obraniti od njh samih, zar je to fašizam?lookatme wrote:Slobodne ljude ćeš dobit. Znači da sam ja u pravu. Novi svijet će bit fašizam.red wolf wrote:Možda iz tvog kuta...No, daj ljudima slobodu i što ćeš dobiti?...lookatme wrote:Da.red wolf wrote:Ne.lookatme wrote:Smrdi na fašizam.red wolf wrote:Kada shvatite da više nikoga nije briga za ovaj svijet, bit će vam lakše...Moramo stvoriti novi svijet i stvorit ćemo ga...
Guest- Guest
Odi se liječit kretenu.red wolf wrote:Ako želiš ljude obraniti od njh samih, zar je to fašizam?lookatme wrote:Slobodne ljude ćeš dobit. Znači da sam ja u pravu. Novi svijet će bit fašizam.red wolf wrote:Možda iz tvog kuta...No, daj ljudima slobodu i što ćeš dobiti?...lookatme wrote:Da.red wolf wrote:Ne.lookatme wrote:Smrdi na fašizam.red wolf wrote:Kada shvatite da više nikoga nije briga za ovaj svijet, bit će vam lakše...Moramo stvoriti novi svijet i stvorit ćemo ga...
lookatme-
2014-04-18
Ajmo,ajmo Ezek,kad ce vise taj kraj..??
reci koji dan unaprijed da mogu bešteliti par soba u pufu i malo se opustiti prije sudnjeg dana...
reci koji dan unaprijed da mogu bešteliti par soba u pufu i malo se opustiti prije sudnjeg dana...
Guest- Guest
Lijepo se zahvaliti eliti koja nas želi obraniti od nas samih.lookatme wrote:Odi se liječit kretenu.red wolf wrote:Ako želiš ljude obraniti od njh samih, zar je to fašizam?lookatme wrote:Slobodne ljude ćeš dobit. Znači da sam ja u pravu. Novi svijet će bit fašizam.red wolf wrote:Možda iz tvog kuta...No, daj ljudima slobodu i što ćeš dobiti?...lookatme wrote:Da.red wolf wrote:Ne.lookatme wrote:Smrdi na fašizam.red wolf wrote:Kada shvatite da više nikoga nije briga za ovaj svijet, bit će vam lakše...Moramo stvoriti novi svijet i stvorit ćemo ga...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I Isusa su pribili na križ kad je došao mijenjati stvari među ljudima...Zato ti kažem, do kraja godine sve će se promijeniti...Tada slijedi transformacija svijeta...Više ništa neće biti isto...lookatme wrote:Odi se liječit kretenu.red wolf wrote:Ako želiš ljude obraniti od njh samih, zar je to fašizam?lookatme wrote:Slobodne ljude ćeš dobit. Znači da sam ja u pravu. Novi svijet će bit fašizam.red wolf wrote:Možda iz tvog kuta...No, daj ljudima slobodu i što ćeš dobiti?...lookatme wrote:Da.red wolf wrote:Ne.lookatme wrote:Smrdi na fašizam.red wolf wrote:Kada shvatite da više nikoga nije briga za ovaj svijet, bit će vam lakše...Moramo stvoriti novi svijet i stvorit ćemo ga...
Guest- Guest
Nema kraja...Samo novi početak...Sve se već događa, ali bavite se trivijalnim stvarima...bogomdani wrote:Ajmo,ajmo Ezek,kad ce vise taj kraj..??
Guest- Guest
Baš zna tvičati po zivcima,onako nasitno,nas Ezek.. nema koga nije u je3dnom trenu naljutio..lookatme wrote:Odi se liječit kretenu.red wolf wrote:Ako želiš ljude obraniti od njh samih, zar je to fašizam?lookatme wrote:Slobodne ljude ćeš dobit. Znači da sam ja u pravu. Novi svijet će bit fašizam.red wolf wrote:Možda iz tvog kuta...No, daj ljudima slobodu i što ćeš dobiti?...lookatme wrote:Da.red wolf wrote:Ne.lookatme wrote:Smrdi na fašizam.red wolf wrote:Kada shvatite da više nikoga nije briga za ovaj svijet, bit će vam lakše...Moramo stvoriti novi svijet i stvorit ćemo ga...
Guest- Guest
Ljudi ne vole čuti da je vrijeme za naprijed...Sputani su svjetonazorima, religijama i inim glupostima...bogomdani wrote:Baš zna tvičati po zivcima,onako nasitno,nas Ezek.. nema koga nije u je3dnom trenu naljutio..lookatme wrote:Odi se liječit kretenu.red wolf wrote:Ako želiš ljude obraniti od njh samih, zar je to fašizam?lookatme wrote:Slobodne ljude ćeš dobit. Znači da sam ja u pravu. Novi svijet će bit fašizam.red wolf wrote:Možda iz tvog kuta...No, daj ljudima slobodu i što ćeš dobiti?...lookatme wrote:Da.red wolf wrote:Ne.lookatme wrote:Smrdi na fašizam.red wolf wrote:Kada shvatite da više nikoga nije briga za ovaj svijet, bit će vam lakše...Moramo stvoriti novi svijet i stvorit ćemo ga...
Guest- Guest
A sto je sa mrtvima posvuda,milijunima zginulih..meni se cak cini da ima vise likova nego prije.. ..ako je ovo sto se dogadja TO,onda sto tek bude kad se smiri..budem elita povr elite...red wolf wrote:Nema kraja...Samo novi početak...Sve se već događa, ali bavite se trivijalnim stvarima...bogomdani wrote:Ajmo,ajmo Ezek,kad ce vise taj kraj..??
Guest- Guest
Previše je ljudi na Zemlji...Bore se zbog nekih svojih interesa, pa onda nek se ubijaju...Tko ih...Što želim reći, vrijeme je za nešto novo, uzbudljivo...bogomdani wrote:A sto je sa mrtvima posvuda,milijunima zginulih..meni se cak cini da ima vise likova nego prije.. ..ako je ovo sto se dogadja TO,onda sto tek bude kad se smiri..budem elita povr elite...red wolf wrote:Nema kraja...Samo novi početak...Sve se već događa, ali bavite se trivijalnim stvarima...bogomdani wrote:Ajmo,ajmo Ezek,kad ce vise taj kraj..??
Guest- Guest
Ovako nekako je počela i francuska revolucija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Točno...Porodila je novi svijet...No, ovo je nešto sasvim drugačije...Ovo je globalno...Ovo je put ka nestanku religija, nestanku svjetonazora...Nestanku razlika bilo koje vrste...Ovo je put na kojem će svi ljudi postati Jedno...RayMabus wrote:Ovako nekako je počela i francuska revolucija.
Guest- Guest
..jap..korporacijsko roblje...
Guest- Guest
Pa ne baš...bogomdani wrote:..jap..korporacijsko roblje...
Guest- Guest
Pa bas.. .Eto Ezek,ima previranja u mojoj Firmi,povlace se neki poslovi,nebitan razlog,i da vis kako smo sa razvoja trzista prebaceni da baratamo Ljuckim resursima..da ih prilagodimo novim potrebama do oporavka situacije..Ljudi se pomicu kao figure na sahovskoj ploci...e sad,jos koja godinica to ce onda postato vidljivo i ljudima koji nisu u tom svijetu..red wolf wrote:Pa ne baš...bogomdani wrote:..jap..korporacijsko roblje...
Guest- Guest
Sve će to postati beznačajno u jednom trenutku...Mi se vraćamo našim korjenima, a oni su u Prirodi...To znači da će se čovjek morati mijenjati...bogomdani wrote:Pa bas.. .Eto Ezek,ima previranja u mojoj Firmi,povlace se neki poslovi,nebitan razlog,i da vis kako smo sa razvoja trzista prebaceni da baratamo Ljuckim resursima..da ih prilagodimo novim potrebama do oporavka situacije..Ljudi se pomicu kao figure na sahovskoj ploci...e sad,jos koja godinica to ce onda postato vidljivo i ljudima koji nisu u tom svijetu..red wolf wrote:Pa ne baš...bogomdani wrote:..jap..korporacijsko roblje...
Guest- Guest
ciklonom b, kako je jedan kolega forumaš malo prije predložiomelkior wrote:Lijepo se zahvaliti eliti koja nas želi obraniti od nas samih.
lookatme-
2014-04-18
Meni dobro i u Suburbanu...nema ljepse nego mala naselje odvojena od gradova,puna zelenisa,a Priroda je prava...red wolf wrote:Sve će to postati beznačajno u jednom trenutku...Mi se vraćamo našim korjenima, a oni su u Prirodi...To znači da će se čovjek morati mijenjati...bogomdani wrote:Pa bas.. .Eto Ezek,ima previranja u mojoj Firmi,povlace se neki poslovi,nebitan razlog,i da vis kako smo sa razvoja trzista prebaceni da baratamo Ljuckim resursima..da ih prilagodimo novim potrebama do oporavka situacije..Ljudi se pomicu kao figure na sahovskoj ploci...e sad,jos koja godinica to ce onda postato vidljivo i ljudima koji nisu u tom svijetu..red wolf wrote:Pa ne baš...bogomdani wrote:..jap..korporacijsko roblje...
Guest- Guest
Dok se ne sažališ nad skakavcem kojem je polomljena noga i omogućiš mu dostojanstvenu smrt u okrilju prirode nećeš shvatiti što znači to biti dio prirode...Niti ćeš biti dio iste...lookatme wrote:ciklonom b, kako je jedan kolega forumaš malo prije predložiomelkior wrote:Lijepo se zahvaliti eliti koja nas želi obraniti od nas samih.
Last edited by red wolf on 5/10/2015, 22:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
To će uskoro biti transformirano...Dakle prošlost...bogomdani wrote:Meni dobro i u Suburbanu...nema ljepse nego mala naselje odvojena od gradova,puna zelenisa,a Priroda je prava...red wolf wrote:Sve će to postati beznačajno u jednom trenutku...Mi se vraćamo našim korjenima, a oni su u Prirodi...To znači da će se čovjek morati mijenjati...bogomdani wrote:Pa bas.. .Eto Ezek,ima previranja u mojoj Firmi,povlace se neki poslovi,nebitan razlog,i da vis kako smo sa razvoja trzista prebaceni da baratamo Ljuckim resursima..da ih prilagodimo novim potrebama do oporavka situacije..Ljudi se pomicu kao figure na sahovskoj ploci...e sad,jos koja godinica to ce onda postato vidljivo i ljudima koji nisu u tom svijetu..red wolf wrote:Pa ne baš...bogomdani wrote:..jap..korporacijsko roblje...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Marin le Pen: Iz Brisela nam svima navlače ludačke košulje
» Xi će se sastati sa šefovima pet bivših sovjetskih republika
» Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Marin le Pen: Iz Brisela nam svima navlače ludačke košulje
» Xi će se sastati sa šefovima pet bivših sovjetskih republika
» Biden o sastanku s šefovima regiona: Bilo je kao na obiteljskom ručku
Page 2 of 3