Trump: Sve opcije na stolu, odluka najkasnije za 48 sati
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Trump: Sve opcije na stolu, odluka najkasnije za 48 sati
Bit će šta bude , znat ćeš za nekih tridesetak sati najvišemarcellus wrote:gle mi se zajebavamo al ovo može prerast u WW3 samo pitanje gdje je ko, gdje će turci, japan, kinezi... ok potonji vjerojatno uz ruse ali nije sigurno jako su vezani na SAD trgovački
samo problem je što neće nas mimoić ovo sranje nikako ako ga bude
Opusti se
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam vam već reka da imam podatke iz budućnosti
Iran će dobit zračno bombardiranje prije ili poslije
Iran će dobit zračno bombardiranje prije ili poslije
2014-04-11
Rusija neće reagirati ako se stvar svede samo na rokanje pustinjskih aerodroma no Iran očito oče
Cilj nije Sirija nego Iran
Vabe ih
Cilj nije Sirija nego Iran
Vabe ih
2014-04-11
Hoću li ja ostati živ?
crvenkasti-
2014-04-17
Tko će ratovati za SAD na bliskom istoku?
Imaju li oni koga na terenu pouzdanog
:)
Imaju li oni koga na terenu pouzdanog
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pričekajte tridesetak sati pa ćete znat ali u svakom slučaju treba prekinuti šijitski polumjesec jer je i Irak na strani Assada i zato će rokat sirijsku pustinju i to je čačkanje Irana i onda izazivanje sukoba da dobiju povod za zračne udare na Iran
Iran je cilj
Iran je cilj
2014-04-11
mogućeRayMabus wrote:Pričekajte tridesetak sati pa ćete znat ali u svakom slučaju treba prekinuti šijitski polumjesec jer je i Irak na strani Assada i zato će rokat sirijsku pustinju i to je čačkanje Irana i onda izazivanje sukoba da dobiju povod za zračne udare na Iran
Iran je cilj
u glavnom, nadam se da će polomiti zube ako krenu
pa sad pratimo dalje
2015-08-06
Ali što i ako udre na Iran.....
opet će ispušiti, pokrenut će rat koji ne mogu dobiti i automatski, zbog agresije postati negativci...
većina bliskog istoka i svijeta će se postrojkiti protiv njih
opet će ispušiti, pokrenut će rat koji ne mogu dobiti i automatski, zbog agresije postati negativci...
2015-08-06
Stvar je u tome da razlog udara je samo taj da skrše iranski balistički i nuklearni program tako daepikur37 wrote:mogućeRayMabus wrote:Pričekajte tridesetak sati pa ćete znat ali u svakom slučaju treba prekinuti šijitski polumjesec jer je i Irak na strani Assada i zato će rokat sirijsku pustinju i to je čačkanje Irana i onda izazivanje sukoba da dobiju povod za zračne udare na Iran
Iran je cilj
u glavnom, nadam se da će polomiti zube ako krenu
pa sad pratimo dalje
Neće bit lomljenja zubi na Iran kad neće ni slat kopnenu vojsku tamo
Jednostavno samo ga žele vratiti pola stoljeća unatrag po pitanju balističkog i nuklearnog programa
2014-04-11
Opusti se jer i onako nemožeš promjenit globalne događaje u budućnostiepikur37 wrote:Ali što i ako udre na Iran.....
Ja ih znam ali nemogu znat šta će konkretno sad bit no ova priča koju sam ti ispričao stoji
2014-04-11
Alžir će stati na stranu Irana a to je saveznik Rusiji i imaju podmorniceepikur37 wrote:Ali što i ako udre na Iran.....
RAT U MEDITERANU
2014-04-11
RayMabus wrote:Alžir će stati na stranu Irana a to je saveznik Rusiji i imaju podmorniceepikur37 wrote:Ali što i ako udre na Iran.....
RAT U MEDITERANU
Kako ti to pišeš ispada sve da svi jedva čekaju da se konačno pokolju jebote.
Ovo čak nije bezazleno...radi 2-3 ega jebote stvarno mogu stvari potpuno se oteti kontroli.
Guest- Guest
Nakon šta Alžir stane na stranu Irana i Rusije također dešava se i sljedeće Arapi u Francuskoj i tamo su ti većinom sjeverna Afrika
PETA KOLONA
PETA KOLONA
2014-04-11
A gledaj mi iz Galaktičke federacije već smo rekli ovoMaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Alžir će stati na stranu Irana a to je saveznik Rusiji i imaju podmorniceepikur37 wrote:Ali što i ako udre na Iran.....
RAT U MEDITERANU
Kako ti to pišeš ispada sve da svi jedva čekaju da se konačno pokolju jebote.
Ovo čak nije bezazleno...radi 2-3 ega jebote stvarno mogu stvari potpuno se oteti kontroli.
Da su ljudi na ovoj planeti ko djeca u vrtiću i da se velike sile ponašaju poput male djece sa velikim egom i onda se tuču međusobnom za igračke u tom istom vrtiću
Naravno da ja to smatram glupim no kad je tako a je onda idemo u rat
Znanje je moć
2014-04-11
Vidim da Rusija i Amerika malo spuštaju loptu no problem je šta tu postoji još jedno malo dijete sa velikim egom a to malo dijete ima ambiciju da postane veliko
I ima Dasault Rafale avione smještene u Jordanu točno nasuprot te sirijske pustinje
I ima Dasault Rafale avione smještene u Jordanu točno nasuprot te sirijske pustinje
2014-04-11
Rusi glupim amerima blokirali signale u dronovima kako ovi ne bi mogli snimati potencijalne mete.
jel to onaj sto su se mornari usrali u crnom moru :)Eroo wrote:#USSDonaldCook departed Larnaca, Cyprus. April 9, 2018, after completing a scheduled port visit on April, 7, 2018
Ovo zna bit jebeno.
ej, ufurao si se ko u film, ali to nije film...to je zbilja, surova zbilja :(epikur37 wrote:Ajde braco, pokaži što smiješ...ciljnici su naštimani....aj baš da vidimo, aj, aj....curi vrijemedzango wrote:Da vidimo ko je nindža a ko mindža.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
opa bato, aj da vidimo muda sad....!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pinochet wrote:nemislim da su nevidljivi, zašto mene trpaš u koš sa erom,AlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jelja navijam za ruse, iran, assada, i hezbollah, ja sam jedan od vas
Noor wrote:ej, ufurao si se ko u film, ali to nije film...to je zbilja, surova zbilja :(epikur37 wrote:Ajde braco, pokaži što smiješ...ciljnici su naštimani....aj baš da vidimo, aj, aj....curi vrijemedzango wrote:Da vidimo ko je nindža a ko mindža.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
opa bato, aj da vidimo muda sad....!
Dobro cimam malo, inače držim fige da ameri ne krenu
2015-08-06
ono, kemijsko oruzje u londonistanu, siriji sad ce i u americinewuser wrote:Nakon što je Trump najavio povlačenje trupa ovo se sve događa, nešto mi smrdi na podvalu Donaldovoj administraciji onaj pokolj sa kemijskim oružjem.
Kako god degenerirani zapad neće prepustiti svijet nikome ako treba i sve povući sa sobom nažalost.
logika kristalno jasna, treba ruse dehumanizirati
» Hrvati najkasnije napustaju roditeljsko gnijezdo
» Ministar Božinović: 'Hrvati će moći u SAD bez viza najkasnije od 1. prosinca'
» Zasto na stolu u Dnevniku stoje bozicni ukrasi?
» General Krešić: Ovo su tri opcije za vojni rok
» Hrvati najkasnije napustaju roditeljsko gnijezdo
» Ministar Božinović: 'Hrvati će moći u SAD bez viza najkasnije od 1. prosinca'
» Zasto na stolu u Dnevniku stoje bozicni ukrasi?
» General Krešić: Ovo su tri opcije za vojni rok
Page 3 of 11