Trump: Sve opcije na stolu, odluka najkasnije za 48 sati
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Trump: Sve opcije na stolu, odluka najkasnije za 48 sati
Markale? Racak? Srebrenica? Irak? Gadafi? Skripalj? Sirija? Ti amerima bas sve verujes ili?kofein wrote:Serbinho-3 wrote:Racak scenario.
Je...zaboravio si Ovčaru, Markale i Srebrenicu - sve nameštaljka. Da vam je ova pamet, najebali bi im se mame tada, ali avaj.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Kermit wrote:Mislim da ce ovo biti sranje, bolton je dovučen iz deep statea, svi govore o napadu a angloameri ne mogu dozvoliti da i posljednje uporište kalifata padne kao i svi njihovi planovi. Ovo bi moglo biti veće sranje sve ovisi o Rusiji...
O gnjidi eri koji podržava kanibale protiv kršćana ne treba trošiti slova...
Trump ima učiniti sve šta mu ero naruči.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Čekamo da izrone ruske baliatičke podmornice u Mediteranu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
AlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
opa bato, aj da vidimo muda sad....!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da vidimo ko je nindža a ko mindža.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nemislim da su nevidljivi, zašto mene trpaš u koš sa erom, ja navijam za ruse, iran, assada, i hezbollah, ja sam jedan od vasAlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
Guest- Guest
Ajde braco, pokaži što smiješ...ciljnici su naštimani....aj baš da vidimo, aj, aj....curi vrijemedzango wrote:Da vidimo ko je nindža a ko mindža.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
2015-08-06
Pinochet wrote:nemislim da su nevidljivi, zašto mene trpaš u koš sa erom, ja navijam za ruse, iran, assada, i hezbollah, ja sam jedan od vasAlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
:D
2015-08-06
gle mi se zajebavamo al ovo može prerast u WW3 samo pitanje gdje je ko, gdje će turci, japan, kinezi... ok potonji vjerojatno uz ruse ali nije sigurno jako su vezani na SAD trgovački
samo problem je što neće nas mimoić ovo sranje nikako ako ga bude
Vau, ovaj covek me uvek odusevi...
https://www.rt.com/news/423655-syria-assad-no-motive-douma-attack/
https://www.rt.com/news/423655-syria-assad-no-motive-douma-attack/
marcellus wrote:gle mi se zajebavamo al ovo može prerast u WW3 samo pitanje gdje je ko, gdje će turci, japan, kinezi... ok potonji vjerojatno uz ruse ali nije sigurno jako su vezani na SAD trgovački
Zato je bolje da ne bude sranje.
no sve ovisi o luđacima iz američke administracije, baš sve.
2015-08-06
[size=48]Zoran Meter: SVIJET NA RUBU RATNE KATAKLIZME. RUSKI ZRAKOPLOVI NADLIJEĆU AMERIČKI RAZARAČ DONALD COOK[/size]
http://geopolitika.news/analize/zoran-meter-svijet-na-rubu-ratne-kataklizme-ruski-zrakoplovi-nadlijecu-americki-razarac-donald-cook/
http://geopolitika.news/analize/zoran-meter-svijet-na-rubu-ratne-kataklizme-ruski-zrakoplovi-nadlijecu-americki-razarac-donald-cook/
2015-08-06
RayMabus wrote:Čekamo da izrone ruske baliatičke podmornice u Mediteranu
Za koji kurac da izroni u mediteranu baš balistička ako im je čitava EU u dometu svega i svačega što dolazi jako brzo s kopna...
Majketi jel ti ove stvari pišeš jer ti dođe ono...u trenutku?
Guest- Guest
Nakon što je Trump najavio povlačenje trupa ovo se sve događa, nešto mi smrdi na podvalu Donaldovoj administraciji onaj pokolj sa kemijskim oružjem.
Kako god degenerirani zapad neće prepustiti svijet nikome ako treba i sve povući sa sobom nažalost.
Kako god degenerirani zapad neće prepustiti svijet nikome ako treba i sve povući sa sobom nažalost.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
:D :Depikur37 wrote:Pinochet wrote:nemislim da su nevidljivi, zašto mene trpaš u koš sa erom, ja navijam za ruse, iran, assada, i hezbollah, ja sam jedan od vasAlfaOmega wrote:U ovim momentima ruska crnomorska flota stavljena u stanje borbene gotovosti, spremna da obara američke F-22 i F-35 zrakoplove za koje đoda i ero misle da su nevidljivi za ruske radare, jel
:D
2015-09-09
Svima je jasno da su cionoameri slagali za kemijski napad. Dakle, na silu hoće pizdarije. A ako pizdarija bude, oni će popušit. Dobro uvik pobijedi zlo.
đodimire, ne možeš navijati za Hezbollah a simpatizirat ćifute istovremeno. Kad ćifuti dobiju po prdari, ti bu tužan a ne sritan. Ero također. Yehudi bu srićan, jerbo samo on u slučaju rata bu navija i za jedne i za druge. Tak da nikak ne može izgubit.
đodimire, ne možeš navijati za Hezbollah a simpatizirat ćifute istovremeno. Kad ćifuti dobiju po prdari, ti bu tužan a ne sritan. Ero također. Yehudi bu srićan, jerbo samo on u slučaju rata bu navija i za jedne i za druge. Tak da nikak ne može izgubit.
Zato šta je komanda NATO u Napoliju za Mediteran i jer se šupak jače stisne kad ti izroni kraj Sicilije pa eto izvoli gađat Siriju s moraMaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Čekamo da izrone ruske baliatičke podmornice u Mediteranu
Za koji kurac da izroni u mediteranu baš balistička ako im je čitava EU u dometu svega i svačega što dolazi jako brzo s kopna...
Majketi jel ti ove stvari pišeš jer ti dođe ono...u trenutku?
2014-04-11
I ja simpatiziram Izraelce kao narod. Doduše slabo sam upućen tko s kim tamo u Siriji ne pratim u detalje, znam da je Rusija uz Assad koji je legitimni predstavnik Sirijskog naroda.AlfaOmega wrote:Svima je jasno da su cionoameri slagali za kemijski napad. Dakle, na silu hoće pizdarije. A ako pizdarija bude, oni će popušit. Dobro uvik pobijedi zlo.
2015-09-09
Bit će šta bude , znat ćeš za nekih tridesetak sati najvišemarcellus wrote:gle mi se zajebavamo al ovo može prerast u WW3 samo pitanje gdje je ko, gdje će turci, japan, kinezi... ok potonji vjerojatno uz ruse ali nije sigurno jako su vezani na SAD trgovački
Opusti se
2014-04-11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» najavljen policijski sat od 30. travnja u 18 sati do 4. svibnja u pet sati ujutro
» Hrvati najkasnije napustaju roditeljsko gnijezdo
» Ministar Božinović: 'Hrvati će moći u SAD bez viza najkasnije od 1. prosinca'
» Zasto na stolu u Dnevniku stoje bozicni ukrasi?
» General Krešić: Ovo su tri opcije za vojni rok
» Hrvati najkasnije napustaju roditeljsko gnijezdo
» Ministar Božinović: 'Hrvati će moći u SAD bez viza najkasnije od 1. prosinca'
» Zasto na stolu u Dnevniku stoje bozicni ukrasi?
» General Krešić: Ovo su tri opcije za vojni rok
Page 2 of 11