šef sindikata predlaže i plaćanje državnih cesta, ali i obilaznica velikih gradova
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: šef sindikata predlaže i plaćanje državnih cesta, ali i obilaznica velikih gradova
Noor wrote:drugim riječima, bolesni trebaju plaćat više nego zdravi, jel tak? ako nemaju, nek umru i bok! tko veli da se živjeti moraMunjeni wrote:debotoijusto wrote:
placalo bi se , isto i moguce vise , usluga bolja
ovo individualno plaćanje je katastrofa, plaćaš koliko voziš, što je totalno bezveze i nepošteno, pljačka
bolje bi bilo uvesti socijalističke vinjete, svi zajedno platimo isti iznos vinjete, pa svatko vozi koliko hoće, netko više netko manje, pošteno
ja sam za slobodno i kapitalizam, nevidljiva ruka
zato trebamo ukinuti ovo socijalističko zdravstveno gdje svi plaćaju isto, i zdravi i bolesni pridonose jednako, trebamo preći na individualno zdravstveno gdje se plaća onoliko se koristi
kad je u pitanju cestarina onda treba uvesti vinjete, tj. participaciju, socijalistički svi platimo istu cijenu vinjete, pa vozi svatko koliko želi, netko manje netko više
kad je u pitanju zdravlje onda treba ukinuti socijalistički model participacije, gdje svi plaćaju jednako i uvesti individualno osiguranje, tko nema novca ne mora se voziti
bitno je imati prioritete u životu
ovo je sad pljačka na autocestama, naplaćuju koliko voziš, pa ako više voziš više platiš, bolje da svi participiramo sa vinjetama
a zdravstveno ionako ne koristim jer sam zdrav, zašto bih plaćao
u zdravstvu uvesti individualnu naplatu zato što ga ne koristim, a na autoceste uvesti socijalističke vinjete jer od toga imam koristi, manje me košta ako puno vozim, preko vinjeta se troškovi redistribuiraju na one koji manje voze
Guest- Guest
Re: šef sindikata predlaže i plaćanje državnih cesta, ali i obilaznica velikih gradova
o čemu ti tipkoš?Munjeni wrote:Noor wrote:drugim riječima, bolesni trebaju plaćat više nego zdravi, jel tak? ako nemaju, nek umru i bok! tko veli da se živjeti moraMunjeni wrote:debotoijusto wrote:
ovo individualno plaćanje je katastrofa, plaćaš koliko voziš, što je totalno bezveze i nepošteno, pljačka
bolje bi bilo uvesti socijalističke vinjete, svi zajedno platimo isti iznos vinjete, pa svatko vozi koliko hoće, netko više netko manje, pošteno
zato trebamo ukinuti ovo socijalističko zdravstveno gdje svi plaćaju isto, i zdravi i bolesni pridonose jednako, trebamo preći na individualno zdravstveno gdje se plaća onoliko se koristi
kad je u pitanju cestarina onda treba uvesti vinjete, tj. participaciju, socijalistički svi platimo istu cijenu vinjete, pa vozi svatko koliko želi, netko manje netko više
kad je u pitanju zdravlje onda treba ukinuti socijalistički model participacije, gdje svi plaćaju jednako i uvesti individualno osiguranje, tko nema novca ne mora se voziti
ovo je sad pljačka na autocestama, naplaćuju koliko voziš, pa ako više voziš više platiš, bolje da svi participiramo sa vinjetama
u zdravstvu uvesti individualnu naplatu zato što ga ne koristim, a na autoceste uvesti socijalističke vinjete jer od toga imam koristi, manje me košta ako puno vozim, preko vinjeta se troškovi redistribuiraju na one koji manje voze
ceste i zdravstvo tribo privatizirati.
2014-04-16
aben wrote:o čemu ti tipkoš?Munjeni wrote:Noor wrote:drugim riječima, bolesni trebaju plaćat više nego zdravi, jel tak? ako nemaju, nek umru i bok! tko veli da se živjeti moraMunjeni wrote:debotoijusto wrote:
ceste i zdravstvo tribo privatizirati.
govorim isto što i ti, uvest vinjete da ceste budu jeftinije, jer svi zajednički plaćamo, manje me košta ako vozim više
a u zdravstvu uvesti individualno plaćanje, privatizaciju, pa tko je više bolestan nek plati više
ovo sad je pljačka na autocestama, vozim više i više platim, tj. platim onoliko koliko vozim, to je vrlo nepošteno
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uskoro naplata obilaznica, državnih cesta i poljskih puteva???
» Puštena u promet omiška obilaznica ...fala Plenkoviću :)
» ''Više od 50 sindikata je podržalo učitelje. Čeka li nas opći štrajk?''
» DOGODINE U PRIZRENU
» Uskoro brza cesta Lašva-Donji Vakuf
» Puštena u promet omiška obilaznica ...fala Plenkoviću :)
» ''Više od 50 sindikata je podržalo učitelje. Čeka li nas opći štrajk?''
» DOGODINE U PRIZRENU
» Uskoro brza cesta Lašva-Donji Vakuf
Page 2 of 2