Životinja Assad izvela kemijski napad
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Životinja Assad izvela kemijski napad
ma znam epi, al sluzbena istina je da su rusi otrovali skripalje recimo, iako u to nitko ne vjeruje briti i dalje tvrde isto i spremni su ici do kraja dok im otok ne potone :)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma nije bitno da li im itko vjeruje, oni vjeruju da im se vjeruje u njihovu sluzbenu istinuepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:medjutim ,
pocela je demonizacija rusije i putina kao onomad sdama i ostalih nepozeljnih politicara po svijetu
i to ne traje od jucer nego vec dugo,
bez obzira sto narod i ne vjerovao njima, to je postala jebena sluzbena istina, vidis i sam da svi njihovi mediji jednoglasno sviraju
jednostavno, priprema za rat, dehumaniziraj protivnika radi morala vlastite vojske
e al kome mogu puniti uši time?
Svijet (Rusija, Kina, Indija, J. Amerika, pa ni dio Europe) ne jebe to.....
Angloameri nek izvole u napad u agresiju i rušenje svjetskog poretka
:)
isto kao i britanci s ovim falseflag trovanjem skripaljevih a njihovi puleni bjeli sljemovi po siriji sito rade falseflagove a i stvarno truju
medjutim, sluzbena istina je ona od bbc ija i cnn a
Službena istina vrijedi kao službena samo za njihove zemlje a i tamo joj sve manje vjeruju....
ode sve nizbrdo
istina s tim nema veze
Odnosno, što će od tog svijeta ostati (nije baš da su Latinska Amerika i Afrika i sada bogzna kako liberalne).Leviathan2 wrote:da, to ce i uciniti, uvijek je tako kad hegemon padaepikur37 wrote:Mogu se opirati, pokrenuti rat protiv ostatka svijeta ali tako će svoj pad samo učiniti dubljim i možda katastrofičnim za svoju zemlju.
medjutim, i ovom svijetu treba reset da se resetira i skine s zapadnih vrijednosti i vrati tradiciji il necem novom sto ce imat tradicionalno uporiste u svakom narodu
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Leviathan2 wrote:ma znam epi, al sluzbena istina je da su rusi otrovali skripalje recimo, iako u to nitko ne vjeruje briti i dalje tvrde isto i spremni su ici do kraja dok im otok ne potone :)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma nije bitno da li im itko vjeruje, oni vjeruju da im se vjeruje u njihovu sluzbenu istinuepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:medjutim ,
pocela je demonizacija rusije i putina kao onomad sdama i ostalih nepozeljnih politicara po svijetu
i to ne traje od jucer nego vec dugo,
bez obzira sto narod i ne vjerovao njima, to je postala jebena sluzbena istina, vidis i sam da svi njihovi mediji jednoglasno sviraju
jednostavno, priprema za rat, dehumaniziraj protivnika radi morala vlastite vojske
e al kome mogu puniti uši time?
Svijet (Rusija, Kina, Indija, J. Amerika, pa ni dio Europe) ne jebe to.....
Angloameri nek izvole u napad u agresiju i rušenje svjetskog poretka
isto kao i britanci s ovim falseflag trovanjem skripaljevih a njihovi puleni bjeli sljemovi po siriji sito rade falseflagove a i stvarno truju
medjutim, sluzbena istina je ona od bbc ija i cnn a
Službena istina vrijedi kao službena samo za njihove zemlje a i tamo joj sve manje vjeruju....
ode sve nizbrdo
istina s tim nema veze
Pa što su tanji to su agresivniji i paranoičniji a njihove službene istine sve luđe :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neka ih slobodno nabavlja, sve je to pražnjenje SSSR skladištaLeviathan2 wrote:assadu su dobri i su24 i su25 kojih je nastancano na tisuce i koji se sastave samo tako,RayMabus wrote:Treba rušiti Assadovu avijaciju
Stari mig 29 košta deset miljona dolara a novi četrdeset i sa tim starim migovima Putin pokušava podmititi Srbiju Bugarsku i Slovačku
Ruši Assadu avijaciju tako da sva ta starudija ode u Siriju a Bugarska Slovačka i Srbija ako oče mig 29 neka ispljune četrdeset miljona dolara za komad
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:Odnosno, što će od tog svijeta ostati (nije baš da su Latinska Amerika i Afrika i sada bogzna kako liberalne).Leviathan2 wrote:da, to ce i uciniti, uvijek je tako kad hegemon padaepikur37 wrote:Mogu se opirati, pokrenuti rat protiv ostatka svijeta ali tako će svoj pad samo učiniti dubljim i možda katastrofičnim za svoju zemlju.
medjutim, i ovom svijetu treba reset da se resetira i skine s zapadnih vrijednosti i vrati tradiciji il necem novom sto ce imat tradicionalno uporiste u svakom narodu
Kojeg svijeta?
i što s liberalizmom, pa njegova derivacija je i dovela do ovog...
2015-08-06
američki deep state mora biti u totalnom psihopatskom deliriju i psihotičnoj deluziji ako misle protiv ovoga:
Guest- Guest
Indokine, jeboteepikur37 wrote:melkior wrote:Odnosno, što će od tog svijeta ostati (nije baš da su Latinska Amerika i Afrika i sada bogzna kako liberalne).Leviathan2 wrote:da, to ce i uciniti, uvijek je tako kad hegemon padaepikur37 wrote:Mogu se opirati, pokrenuti rat protiv ostatka svijeta ali tako će svoj pad samo učiniti dubljim i možda katastrofičnim za svoju zemlju.
Kojeg svijeta?
i što s liberalizmom, pa njegova derivacija je i dovela do ovog...
To se čak može i paralelno; konvencionalno na gologuziju (ipak im je susjedstvo), a rakete na Washington i London. Berlin i Pariz će istog trena objaviti mir Rusiji, a onda slijedi američka taktika spaljene zemlje: njukanje Berlina i Pariza. Ni zrna žita neprijatelju!@Leviathan2 wrote:[size]@epikur37 wrote:[size]@Leviathan2 wrote:[size]@epikur37 wrote:[size]@Leviathan2 wrote:ljudi, vi se zajebavate,
meni je situacija jebeno ozbiljna,
ameri i briti provociraju rusiju cjelo vrijeme da zarate, i ne provociraju vise onak skrivecki nego javno
erdogan i grci su na pol koraka da zarate,
ameri i kinezi u trgovackom ratu a i ameri im se opao kurce po kineskom moru,
smrdi do neba
Ukratko, blizi se vrijeme da ameri sjašu a oni njurgaju i prkose svima...[/size]
pa bio bi i red, samo da ne krenu jesti govna i napadat rusiju, zna se sto je ruska vojna doktrina
njukovi i na konvencionalni napad[/size]
Ruski odgovor na konvencionalnu agresiju nekog proksija (Ukraina ili Baltik) treba biti nuklearan i to na SAD a ne na ovu glupu gologuziju.
To treba jasno staviti do znanja.[/size]
ne, treba na gologuziju, jer gologuzija nikad nece nauciti dok ne dobije po picki, uvijek ce ih se moci nagovorit i kupit od strane onih koji imaju para, a to onda generira moc ovima s parama
gologuziju razguzit da i i sama pomisao na sranje boli, e onda bi potrazili istinske krivce[/size]
2015-08-09
Indokina ok...
posve mi je nejasan tvoj post, zato sam te i pitao....
2015-08-06
Alo majstore, ako Rusija njuka Washington i London, a Amerika Berlin i Pariz, neće se više imati tko vratiti konzervativnim tradicionalnim vrijednostima A sorry, u krivu sam, bude Tajlandepikur37 wrote:Indokina ok...
2015-08-09
melkior wrote:Alo majstore, ako Rusija njuka Washington i London, a Amerika Berlin i Pariz, neće se više imati tko vratiti konzervativnim tradicionalnim vrijednostima A sorry, u krivu sam, bude Tajlandepikur37 wrote:Indokina ok...
Juzna amerika, tajland...australija... a i iz tog nuklearnog pepela će se zametnuti novi razvoj
pogle japana
Sve ovisi o amerima, oćel sjašit smirom ili s cirkusom...a sjašit moraju
2015-08-06
Alo majstore, danas ti je jedna nuklearka jača 50 puta od one bačene na Hiroshimu :)epikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, ako Rusija njuka Washington i London, a Amerika Berlin i Pariz, neće se više imati tko vratiti konzervativnim tradicionalnim vrijednostima A sorry, u krivu sam, bude Tajlandepikur37 wrote:Indokina ok...
Juzna amerika, tajland...australija... a i iz tog nuklearnog pepela će se zametnuti novi razvoj
pogle japana
2015-08-09
Treba izlupat Assadovu avijaciju jer od svih aviona koje Rusija njemu tamo može poslati je samo Mig 29 i su 24
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Syrian_Air_Force
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Syrian_Air_Force
Last edited by RayMabus on 8/4/2018, 22:40; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:Alo majstore, danas ti je jedna nuklearka jača 50 puta od one bačene na Hiroshimu :)epikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, ako Rusija njuka Washington i London, a Amerika Berlin i Pariz, neće se više imati tko vratiti konzervativnim tradicionalnim vrijednostima A sorry, u krivu sam, bude Tajlandepikur37 wrote:Indokina ok...
pogle japana
Dobro i ...
Kako će sjašit?
2015-08-06
Globalno uništenje svijeta ne ovisi o Trumpu nego o psihičkoj stabilnosti generala u Pentagonu.epikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, danas ti je jedna nuklearka jača 50 puta od one bačene na Hiroshimu :)epikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, ako Rusija njuka Washington i London, a Amerika Berlin i Pariz, neće se više imati tko vratiti konzervativnim tradicionalnim vrijednostima A sorry, u krivu sam, bude Tajlandepikur37 wrote:Indokina ok...
pogle japana
Dobro i ...
Kako će sjašit?
2015-08-09
ako ne sjase onda pada, a pad je uvijek bolnijiepikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, danas ti je jedna nuklearka jača 50 puta od one bačene na Hiroshimu :)epikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, ako Rusija njuka Washington i London, a Amerika Berlin i Pariz, neće se više imati tko vratiti konzervativnim tradicionalnim vrijednostima A sorry, u krivu sam, bude Tajlandepikur37 wrote:Indokina ok...
pogle japana
Dobro i ...
Kako će sjašit?
melkior wrote:Globalno uništenje svijeta ne ovisi o Trumpu nego o psihičkoj stabilnosti generala u Pentagonu.epikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, danas ti je jedna nuklearka jača 50 puta od one bačene na Hiroshimu :)epikur37 wrote:melkior wrote:
Alo majstore, ako Rusija njuka Washington i London, a Amerika Berlin i Pariz, neće se više imati tko vratiti konzervativnim tradicionalnim vrijednostima A sorry, u krivu sam, bude Tajland
pogle japana
Dobro i ...
Kako će sjašit?
tu se slažem, kaj god moraju sjašiti..ovako ili onako
2015-08-06
Leviathan2 wrote:ako ne sjase onda pada, a pad je uvijek bolnijiepikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, danas ti je jedna nuklearka jača 50 puta od one bačene na Hiroshimu :)epikur37 wrote:melkior wrote:
Alo majstore, ako Rusija njuka Washington i London, a Amerika Berlin i Pariz, neće se više imati tko vratiti konzervativnim tradicionalnim vrijednostima A sorry, u krivu sam, bude Tajland
pogle japana
Dobro i ...
Kako će sjašit?
il sjaši il ćeš biti zbačen...:)
2015-08-06
Uz koju cijenu Ima li itko na tom Zapadu više normalan?epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ako ne sjase onda pada, a pad je uvijek bolnijiepikur37 wrote:melkior wrote:Alo majstore, danas ti je jedna nuklearka jača 50 puta od one bačene na Hiroshimu :)epikur37 wrote:
pogle japana
Dobro i ...
Kako će sjašit?
2015-08-09
gnjec, u njihovim bolesnim mozgovima vlada uvjerenje da se rusi nece usudit upotrijebit to jel ce eto protiv njih onda biti javnost cjelog svjeta (nato)Gnječ wrote:američki deep state mora biti u totalnom psihopatskom deliriju i psihotičnoj deluziji ako misle protiv ovoga:
ono, mi budemo ruse razguzili a oni se ce pokoriti i te sheme
medjutim, malo su se zajebali, i rusi poceli pokazivat zube,
pratim dosta ruske politicare i da sam na mjestu amera i brita, zabrinuo bih se debelo
cemu retoricka pitanja :)melkior wrote:Uz koju cijenu Ima li itko na tom Zapadu više normalan?epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ako ne sjase onda pada, a pad je uvijek bolnijiepikur37 wrote:melkior wrote:
Alo majstore, danas ti je jedna nuklearka jača 50 puta od one bačene na Hiroshimu :)
Dobro i ...
Kako će sjašit?
Dobro i ...
Kako će sjašit?
Kalkulacija je njihova :)
2015-08-06
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kemijski napad novičokom u Idlibu
» Njemačka: Kemijski napad ISIL-a na Pešmerge
» Turska je kriva za kemijski napad u Siriji !?!
» Al Nusra Front priprema kemijski napad u Idlibu
» Peter Hitchens za Daily Mail: Sirijski kemijski napad je podvala
» Njemačka: Kemijski napad ISIL-a na Pešmerge
» Turska je kriva za kemijski napad u Siriji !?!
» Al Nusra Front priprema kemijski napad u Idlibu
» Peter Hitchens za Daily Mail: Sirijski kemijski napad je podvala
Page 4 of 8