Životinja Assad izvela kemijski napad
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Životinja Assad izvela kemijski napad
Ama nema teorije da netko ima ne znam kakve informacije oko toga koliko je ljudi poginulo. Sad će svi krenut srat izginulo je toliko ili toliko. To znaju najbolje eventualno Sirijci ako im je nekoga ubilo.
Guest- Guest
Rusi su napisali 14 poginulih i uništena tehnika. Iranci pišu o tome da su oborili sve ćifutske rakete :D :D
Guest- Guest
Pinochet wrote:Rusi su napisali 14 poginulih i uništena tehnika. Iranci pišu o tome da su oborili sve ćifutske rakete :D :D
Za svakoga ponešto
Guest- Guest
Pa ja koliko vidim i Rusi i Sirijci govore o 14 poginulihMaximusDecimusMiridije wrote:Ama nema teorije da netko ima ne znam kakve informacije oko toga koliko je ljudi poginulo. Sad će svi krenut srat izginulo je toliko ili toliko. To znaju najbolje eventualno Sirijci ako im je nekoga ubilo.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rusija-iza-napada-na-sirijsku-bazu-stoji-izrael
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ja koliko vidim i Rusi i Sirijci govore o 14 poginulihMaximusDecimusMiridije wrote:Ama nema teorije da netko ima ne znam kakve informacije oko toga koliko je ljudi poginulo. Sad će svi krenut srat izginulo je toliko ili toliko. To znaju najbolje eventualno Sirijci ako im je nekoga ubilo.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rusija-iza-napada-na-sirijsku-bazu-stoji-izrael
Ma ne znaju oni što govore. Napisa čovjek sve oboreno sa sveznajućim smajlijem na kraju rečenice. Dakle sve jasno i krajnje je neuljodno iznositi javnu sumnju u kolege.
Guest- Guest
Valjda od bočnih topova s boka F-15, prilikom povratka aviona kući.MaximusDecimusMiridije wrote:Nakon što su im oborili svih 8 raketa zanimljivosti razgovora radi su rekli da im je nekoliko ljudi poginulo...od nečega drugog
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nevidim razlog zašto bi više strana govorilo jednu te istu stvar, zna se da su u toj bazi iranski su 22 i ako su od osam projektila oborili pet a tri su došle do cilja a gađane su stajanke za avione na aerodromu koje po noći čuvaju Iranci a to su projektili velike razorne moći jer moraju probiti betonski pokrov ispod kojih su parkirani avioni onda je ošlo sve u tri pičke materinu tu skupa sa tim noćnim iranskim čuvarima oko takvih objekata
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kemijski napad novičokom u Idlibu
» Njemačka: Kemijski napad ISIL-a na Pešmerge
» Turska je kriva za kemijski napad u Siriji !?!
» Al Nusra Front priprema kemijski napad u Idlibu
» Peter Hitchens za Daily Mail: Sirijski kemijski napad je podvala
» Njemačka: Kemijski napad ISIL-a na Pešmerge
» Turska je kriva za kemijski napad u Siriji !?!
» Al Nusra Front priprema kemijski napad u Idlibu
» Peter Hitchens za Daily Mail: Sirijski kemijski napad je podvala
Page 8 of 8