Protuprosvjednici dočekali crnokošuljaše u centru Zagreba, a ovi urlaju "pozdrav Trumpu"
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Protuprosvjednici dočekali crnokošuljaše u centru Zagreba, a ovi urlaju "pozdrav Trumpu"
50+. Isto kao i kod onih iz jučerašnjeg performansa. Da su izašli forumaši umesto one ekipe iza prodavnice, niko ne bi provalio razliku.Noor wrote:što misliš, koji je starosni prosjek foruma? :)dzango wrote:Ali bi isto bila kafanska gerijatrija.marcellus wrote:znači 20 napušenih antifa iz radničke fronte, vječnih studenata ffzga se suprotstavilo 20-orici gerijatrijskih ujkana skupljenih po kronerskim birtijama na periferiji... i to je event koji stoji na naslovnici JL od jutra... da bilo ko od nas ovdje organizira prosvjed vjerojatno bi skupio više ljudi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Protuprosvjednici dočekali crnokošuljaše u centru Zagreba, a ovi urlaju "pozdrav Trumpu"
dzango wrote:Ali bi isto bila kafanska gerijatrija.marcellus wrote:znači 20 napušenih antifa iz radničke fronte, vječnih studenata ffzga se suprotstavilo 20-orici gerijatrijskih ujkana skupljenih po kronerskim birtijama na periferiji... i to je event koji stoji na naslovnici JL od jutra... da bilo ko od nas ovdje organizira prosvjed vjerojatno bi skupio više ljudi
naša bi bila bolja gerijatrija.
dzango wrote:
50+. Isto kao i kod onih iz jučerašnjeg performansa. Da su izašli forumaši umesto one ekipe iza prodavnice, niko ne bi provalio razliku.
nisu ni kapovićevi studenti u prosjeku nešto mlađi. Žive kod mame i studiraju s 4 banke i kusur, i prosvjeduju za socijalnu pravdu.
marcellus wrote:dzango wrote:
50+. Isto kao i kod onih iz jučerašnjeg performansa. Da su izašli forumaši umesto one ekipe iza prodavnice, niko ne bi provalio razliku.
nisu ni kapovićevi studenti u prosjeku nešto mlađi. Žive kod mame i studiraju s 4 banke i kusur, i prosvjeduju za socijalnu pravdu.
Ilitiga žicaju od države socijalnu mirovinu bez dana radnog staža.
Guest- Guest
Misliš luđa? Siguran sam da imamo veće frikove.marcellus wrote:dzango wrote:Ali bi isto bila kafanska gerijatrija.marcellus wrote:znači 20 napušenih antifa iz radničke fronte, vječnih studenata ffzga se suprotstavilo 20-orici gerijatrijskih ujkana skupljenih po kronerskim birtijama na periferiji... i to je event koji stoji na naslovnici JL od jutra... da bilo ko od nas ovdje organizira prosvjed vjerojatno bi skupio više ljudi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A ne, ne , nebi ja ipak. Samo vi slušajte , možete i zaplesati slobodno.Noor wrote:kaja wrote:
Meni je jasno da vas dvoje uživate u glazbi ali molim malo tise.
Ne dijele svi vas glazbeni ukus..
ma daj, baš te briga za druge, samo ti guštaj, neće se oni ljutit
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja sam sigurna da su neki sa prosvjeda na forumu. Podudaraju se u stavovima 100 %.dzango wrote:Misliš luđa? Siguran sam da imamo veće frikove.marcellus wrote:dzango wrote:Ali bi isto bila kafanska gerijatrija.marcellus wrote:znači 20 napušenih antifa iz radničke fronte, vječnih studenata ffzga se suprotstavilo 20-orici gerijatrijskih ujkana skupljenih po kronerskim birtijama na periferiji... i to je event koji stoji na naslovnici JL od jutra... da bilo ko od nas ovdje organizira prosvjed vjerojatno bi skupio više ljudi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Horor u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» Bandićeva žena gotovinom kupila stan u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba