Agrokor: Rusima 44% i Merkator
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Agrokor: Rusima 44% i Merkator
Kermit wrote:
To ili nisi normalan, nema 3 pa tko iole suvisao može sve tako promašit i pričati fraze i gutati agitprop???
Ti odgovori na to pitanje pošto si upravo ti sve promašio, a ja sve dobro predvidio.
Znam da imaš teške frustracije zbog te činjenice, ali nije baš bilo razloga da sam sebe proglasiš nesuvislim. Prepusti to drugima na forumu, ionako nam svima daješ i previše materijala za takav zaključak.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
To ili nisi normalan, nema 3 pa tko iole suvisao može sve tako promašit i pričati fraze i gutati agitprop???
Ti odgovori na to pitanje pošto si upravo ti sve promašio, a ja sve dobro predvidio.
Znam da imaš teške frustracije zbog te činjenice, ali nije baš bilo razloga da sam sebe proglasiš nesuvislim. Prepusti to drugima na forumu, ionako nam svima daješ i previše materijala za takav zaključak.
meni je Kermit sasvim normalan neznam zašto tebi nije bit će da si ti sam sebi normalniji o onda slijedom tvojih deluzija svi su oko tebe nenormalni i budale. no tebi bi s guštom užarenom peglom ispekao kurac i jaja bez ulja i anestezije.
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
meni je Kermit sasvim normalan neznam zašto tebi nije bit će da si ti sam sebi normalniji o onda slijedom tvojih deluzija svi su oko tebe nenormalni i budale. no tebi bi s guštom užarenom peglom ispekao kurac i jaja bez ulja i anestezije.
Ma pusti ga ... on je i meni jednom napisao da sam glup. Meni, ej!
crvenkasti-
2014-04-17
Pa jesi glup..ne glup idiot..a gnjec autist
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Trebali bi na kraju razdoblja od četiri godine svi dobavljači postići barem 76 posto naplate graničnog duga. Istovremeno se dobavljačima jamči prostor na policama cijele regije, i to maloprodaje i veleprodaje, iduće četiri godine.
Nije loš dill za našu prehrambenu industriju, važnije od novca je osiguran plasman proizvoda.
Kako bilo s ovim sporazumom vanjski dug RH ide dole za cca 3 milijarde eura.
Nije loš dill za našu prehrambenu industriju, važnije od novca je osiguran plasman proizvoda.
Kako bilo s ovim sporazumom vanjski dug RH ide dole za cca 3 milijarde eura.
Guest- Guest
...trece...eva se upucava..kupili zrakoplove od zida..ruje vlasnici 40% agrokora..a nagovjestala kataklizmu..ima da plenkiju i kolindi dize spomenik..b.t.w...glupi janezi napravili najvecu mogucu gresku..povukli veleposlanika iz moskve..tko je ti vise ispso glup i kuronja..i to nakon sto su briti priznali da nije sigurno jesu ruje otrovali..uglavnom gnjec autist..crveni kreten..asila munjola..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» toliko o rusima
» ..pa se ti zayebavay sa Rusima..
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
» Trump pokleknuo pred Rusima
» toliko o rusima
» ..pa se ti zayebavay sa Rusima..
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
» Trump pokleknuo pred Rusima
Page 2 of 2