Grčka proglasila Tursku za neprijatelja:Samo ako se drznu...
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Grčka proglasila Tursku za neprijatelja:Samo ako se drznu...
RayMabus wrote:Pa tko podržava uopće mlaoturke jbte
Erdoganova Turska. Za sada uglavnom samo politički, ali to se lako promjeni.
Guest- Guest
Pa oni su mladoturci od osnivanja republikeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa tko podržava uopće mlaoturke jbte
Šta je tu sad novo uopće?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa oni su mladoturci od osnivanja republikeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa tko podržava uopće mlaoturke jbte
Govorim o mladoturcima iz redova muslimana na Balkanu, a izvan Turske, nesretniče.
Guest- Guest
Šaka jadaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa oni su mladoturci od osnivanja republikeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa tko podržava uopće mlaoturke jbte
Govorim o mladoturcima iz redova muslimana na Balkanu, a izvan Turske, nesretniče.
2014-04-11
RayMabus wrote:Šaka jadaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa oni su mladoturci od osnivanja republikeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa tko podržava uopće mlaoturke jbte
Za sada. Ali šire i jačaju svoj utjecaj.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:no turci su kukavicije jaje putinu...ja ne kuzim sto on vidi u turcima...erdogan je luđak...grci su isto skloniji putinu a zbog pravoslavlja bi trebali biti blize putinu...no putin ocito isto razmislja trgovackom glavom..turcima moze uvaljivat odnosno prodavat oruzje a erdogan ne stedi kad je u pitanju kupovina oruzja...s druge strane putinu odgovora erdoganovo kacenje sa merkel i trumpom..e sad koliko ej to dobro za putina na dugoricnu stazu ostajke za vidjetomni wrote:Bez obzira na sve medjusobne trzavice balkanski narodi moraju da znaju da su im Turci najveca prijetnja i neprijatelj.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nećemo vidjet ništaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:I za poslijeslidingdoorsoperator wrote:
Za sad.
Za poslije ćemo vidjeti. Ovisi koliko će Erdogan daleko otići u svom ludilu. Nužda princip mijenja i sila Boga ne moli.
Sa ciganima nećemo imati posla
KRAJ PRIČE
Za tebe. Ti imaš pravo, ne imati posla sa kim god hoćeš, ali državna politika se neće voditi na taj način.
Dok je jakog prisustva SAD-a i za sada još uvijek slabe ali rastuće turske projekcije na Balkan, još slabo.
Međutim, povlačenjem SAD-a ili/i jačanjem turske i općenito muslimanske opcije na Balkanu. Hrvatsko-srpska suradnja pa i savez u određenom trenutku je više nego normalan i poželjan.
Uzmite in vitro uvjete u BiH koja je sjajan laboratorij za to.
Dobro pravaši će radije s turcima i isilom ali ne govorimo o minornim i sluđenim grupicama.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..poređenje......kakve veze imaju pravsi sa ovim sto ti lupetas...jebote tebi zuje pravasi u glavi,u krevetu,u kuci,u jelu..ko sori,ringu,jastrebu ustase...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...malo fali do sukoba grka i turaka...i bas me zanim tko ce na ciju stranu stati...putin ima vrlo labilne saveznike koji se međusobno trvu do koske..jebes takve saveznike...omni wrote:Nije ni Putin sveznajuci i svemoguci. Velike sile na neki cudan nacin ponekad biraju pogresne saveznike. Ameri uzese talibane pa im se to vrati, Rusi ce Turke a Turci im misle isto sto i Arapi.vuksadinare wrote:no turci su kukavicije jaje putinu...ja ne kuzim sto on vidi u turcima...erdogan je luđak...grci su isto skloniji putinu a zbog pravoslavlja bi trebali biti blize putinu...no putin ocito isto razmislja trgovackom glavom..turcima moze uvaljivat odnosno prodavat oruzje a erdogan ne stedi kad je u pitanju kupovina oruzja...s druge strane putinu odgovora erdoganovo kacenje sa merkel i trumpom..e sad koliko ej to dobro za putina na dugoricnu stazu ostajke za vidjetomni wrote:Bez obzira na sve medjusobne trzavice balkanski narodi moraju da znaju da su im Turci najveca prijetnja i neprijatelj.
Ja i ne vidim baš da ikoga naziva nekakvim saveznikom. Više ono...satelitske države, doduše nije drukčije ni na zapadu toliko, i jedni i drugi te guze samo ti na zapadu prvo daju pusu i cvijet
Guest- Guest
dobro to stoji....ali putin ima nekako bjesnije pse...erdogan,dacic,vulin,iranac,assad...to bi se samo makljalo...makar i međusobnoMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:...malo fali do sukoba grka i turaka...i bas me zanim tko ce na ciju stranu stati...putin ima vrlo labilne saveznike koji se međusobno trvu do koske..jebes takve saveznike...omni wrote:Nije ni Putin sveznajuci i svemoguci. Velike sile na neki cudan nacin ponekad biraju pogresne saveznike. Ameri uzese talibane pa im se to vrati, Rusi ce Turke a Turci im misle isto sto i Arapi.vuksadinare wrote:no turci su kukavicije jaje putinu...ja ne kuzim sto on vidi u turcima...erdogan je luđak...grci su isto skloniji putinu a zbog pravoslavlja bi trebali biti blize putinu...no putin ocito isto razmislja trgovackom glavom..turcima moze uvaljivat odnosno prodavat oruzje a erdogan ne stedi kad je u pitanju kupovina oruzja...s druge strane putinu odgovora erdoganovo kacenje sa merkel i trumpom..e sad koliko ej to dobro za putina na dugoricnu stazu ostajke za vidjetomni wrote:Bez obzira na sve medjusobne trzavice balkanski narodi moraju da znaju da su im Turci najveca prijetnja i neprijatelj.
Ja i ne vidim baš da ikoga naziva nekakvim saveznikom. Više ono...satelitske države, doduše nije drukčije ni na zapadu toliko, i jedni i drugi te guze samo ti na zapadu prvo daju pusu i cvijet
2015-09-08
epikur37 wrote:
Hrvatsko-srpska suradnja pa i savez u određenom trenutku je više nego normalan i poželjan.
I ne samo hrvatsko-srpska. U to će se ako Erdogan ode dovoljno daleko prije ili kasnije nužno uključiti i ostale balkanske države, ponajprije Grčka koja ima sa Turskom neraščišćenih računa ne samo oko otoka u Egejskom moru nego prije svega oko turske okupacije sjevernog Cipra.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..poređenje......kakve veze imaju pravsi sa ovim sto ti lupetas...jebote tebi zuje pravasi u glavi,u krevetu,u kuci,u jelu..ko sori,ringu,jastrebu ustase...
A ono pravaše korsitim kao pojam za onaj dio desnice kojem se cijeli život vrti oko srba i samo protiv srba. Jedina potka i kriterij za bilo što od pizze u restoranu do prodaje pneumatika se mjeri time da ako je njima na štetu ok.
Na primjer tebe, yodu i tako.
2015-08-06
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:
Hrvatsko-srpska suradnja pa i savez u određenom trenutku je više nego normalan i poželjan.
I ne samo hrvatsko-srpska. U to će se ako Erdogan ode dovoljno daleko prije ili kasnije nužno uključiti i ostale balkanske države, ponajprije Grčka koja ima sa Turskom neraščišćenih računa ne samo oko otoka u Egejskom moru nego prije svega oko turske okupacije sjevernog Cipra.
Dobro fokus sam stavio na ovu našu neuralgiju.
U tom smislu svaka politika koja ide na zdravi nacionalni suverenizam i rješavanje otvorenih pitanja s obije strane treba biti pozdravljena.
2015-08-06
Mujage na Balkanu su šaka jada
2014-04-11
pa gle...nasi desnica ili pravasi kako ih ti zoves oni s eravnaju po tom..'tko mi zlo ucinio sa njim nisam dobar onaj tko nije i ne dira me briga me za njih'...odnosno tako je kod ansih ljudi opcenito...danas ce piti za stolom sa nekom osobom dok ga gdo ne dira..kad ga dirne bice fasovanja samo takvog'...sto bi isoa se lemati sa nekim koji mi nista ucinio nije..ti tamo ja ovamo i sve petepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..poređenje......kakve veze imaju pravsi sa ovim sto ti lupetas...jebote tebi zuje pravasi u glavi,u krevetu,u kuci,u jelu..ko sori,ringu,jastrebu ustase...
A ono pravaše korsitim kao pojam za onaj dio desnice kojem se cijeli život vrti oko srba i samo protiv srba. Jedina potka i kriterij za bilo što od pizze u restoranu do prodaje pneumatika se mjeri time da ako je njima na štetu ok.
Na primjer tebe, yodu i tako.
2015-09-08
RayMabus wrote:Mujage na Balkanu su šaka jada
Je a tvoj obalni pojas je širok 50 km, granica s mladoturcima!
2015-08-06
Ja 50 km pretrčim za 5 sati, znači da nogama idem to je 5 sati, znači do podne ...
2015-08-06
...odnosno rekao bi ne zanimas me dok mi ne rovaris po mom dvoristu...tu ej ograda ovo moje dvoriste prek me ne zanima sto se desava
2015-09-08
Mujage na Balkanu su šaka jada
2014-04-11
..'tu je moja ograda i moje dvoriste a ti prijeđi crtu ako smijes i zapitaj se hoces li se vratiti'
2015-09-08
interesantno ej to..istim jezikom pricaju,ista jela jedu,iste viceve pricaju a ne vole se..kako to?
2015-09-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pravoslavna Grčka se ljuti na katoličku Španjolsku jer naoružavaju Tursku
» Share to FacebookShare to Twitter U TURSKU SAMO SA LIČNOM KARTOM
» Izborni zakon BiH podržale samo Mađarska i Grčka
» Grčka : Sve je isto, samo više nema nade
» Dok Merkelica ide u rat protiv Trumpa grčka bomba samo što nije eksplodirala
» Share to FacebookShare to Twitter U TURSKU SAMO SA LIČNOM KARTOM
» Izborni zakon BiH podržale samo Mađarska i Grčka
» Grčka : Sve je isto, samo više nema nade