Sieg heil
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sieg heil
A Neretva i Drina? U onoj pjesmi kaže da je Neretva nešto nosila. A Drina je na povijesnoj graniciDesert_fox wrote:Neki su htjeli da se bre kupaju u jadranu.
Pa ih Vrbas sava drava nosili
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Mislis Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe plavome jadranuscorpion wrote:A Neretva i Drina? U onoj pjesmi kaže da je Neretva nešto nosila. A Drina je na povijesnoj graniciDesert_fox wrote:Neki su htjeli da se bre kupaju u jadranu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
To je ta pjesma, ali sam ja mislio na drugi stih. Makar četnici su se isto borili protiv štakora partizana. A bracala je Dražin pristalicaDesert_fox wrote:Mislis Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe plavome jadranuscorpion wrote:A Neretva i Drina? U onoj pjesmi kaže da je Neretva nešto nosila. A Drina je na povijesnoj graniciDesert_fox wrote:Neki su htjeli da se bre kupaju u jadranu.
Mislisscorpion wrote:To je ta pjesma, ali sam ja mislio na drugi stih. Makar četnici su se isto borili protiv štakora partizana. A bracala je Dražin pristalicaDesert_fox wrote:Mislis Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe plavome jadranuscorpion wrote:A Neretva i Drina? U onoj pjesmi kaže da je Neretva nešto nosila. A Drina je na povijesnoj graniciDesert_fox wrote:Neki su htjeli da se bre kupaju u jadranu.
OJ NERETVO TECI NIZA STRANU NOSI SRBE RIBAMA ZA HRANU
ILI U CAPLJINI KLAONICA BILA PUNO SRBA NERETVA ODNILA
GDJE GOD I KAKO GOD OKRENES CINJENICA JE DA JE PJESMA EP U RANGU OPERNIH LEGENDI AIDE TRAVIATE CARMEN ITD
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Mislisscorpion wrote:To je ta pjesma, ali sam ja mislio na drugi stih. Makar četnici su se isto borili protiv štakora partizana. A bracala je Dražin pristalicaDesert_fox wrote:Mislis Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe plavome jadranuscorpion wrote:A Neretva i Drina? U onoj pjesmi kaže da je Neretva nešto nosila. A Drina je na povijesnoj graniciDesert_fox wrote:Neki su htjeli da se bre kupaju u jadranu.
GDJE GOD I KAKO GOD OKRENES CINJENICA JE DA JE PJESMA EP U RANGU OPERNIH LEGENDI AIDE TRAVIATE CARMEN ITD
Guest- Guest
Epskioperw wrote:Desert_fox wrote:Mislisscorpion wrote:To je ta pjesma, ali sam ja mislio na drugi stih. Makar četnici su se isto borili protiv štakora partizana. A bracala je Dražin pristalicaDesert_fox wrote:Mislis Oj neretvo teci niza stranu nosi srbe plavome jadranuscorpion wrote:
A Neretva i Drina? U onoj pjesmi kaže da je Neretva nešto nosila. A Drina je na povijesnoj granici
2015-09-13
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SIEG HEIL
» Sieg heil
» Sieg heil Sretan Bozic
» forza JUVENTUS i sieg HEIL
» MOJ DRAGI NACISTICKI BRAT........ SIEG HEIL KIKE
» Sieg heil
» Sieg heil Sretan Bozic
» forza JUVENTUS i sieg HEIL