Sieg heil
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sieg heil
fridrih_niche wrote:Meni je Manstein najveća faca te propale ideologije...kic wrote:fridrih_niche wrote:https://www.superknjizara.hr/?page=knjiga&id_knjiga=27493
Pročitaj, dobro je štivo...
;)
čitao!
i Mansteinove memoare..
Jedan od rijetkih časnih ljudi tog doba...
Nije bezveze nadzivija i proces u Nurnbergu...
;)
ma i on se malo prodao i reklamirao tu, drugi nisu preživjeli da napišu svoju priču..
nije nikad bio dio naci stranke, skovao je plan za slamanje francuske, i borio se na najgorem bojištu u ljudskoj povijesti..
samo, da je bilo više njih kao Manstein, pobijedili bi..
Desert_fox wrote:Prvo da cestitam crv7 na fantasticnom golu jucer. Kapa do poda.
Drugo da napomenem bracu da se krene u obiljezavanje godisnjice pocetka pohoda nasih njemackih saveznika na beograd
Trece da uskoro krecu nalozi za hapsenja
Cetvrto... da jebem mater onom dybali koji se predstavlja umoje ime
Peto. Vratio sam se
Ne predstavljam se u tvoje ime . To su glupa srbenda i komunjara iz splita provalili .
Samo nosim ime velikog Paola ,Adolfova sina .
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Genije vojne taktike...
Maleni je bija ljubomoran na njega...
;)
više na Guderiana, odmah ga maknuo i povukao u rezervu još 41' jer je znao da je bio u pravu Guderian i da je Hićo napravio kobnu pogrešku u manevrima tj previše vremena izgubljeno kod Smolenska (1mj čekanja) zbog okupacije Kijeva..
inače Manstein je htio se više kretati, a manje držati frontu, ali za to često i nije bilo previše goriva zapravo no dobro..
Kakva notorna budalaština !fridrih_niche wrote:Nacisti nisu imali šanse...
Plain and simple...
;)
Guest- Guest
da Hićo nije slao Guderiana da izgubi par tjedana na Kijev, Moskva bi pala i s njom željezničko srce i motiv Rusa.. no dobro..
scorpion-
2014-04-18
Velikani
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svijet je nekad bio savrsen
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ante,jeo sam danas malo ajvara
Koga boli kuracmuckodjubre wrote:ante,jeo sam danas malo ajvara
2015-09-13
Desert_fox wrote:Koga boli kuracmuckodjubre wrote:ante,jeo sam danas malo ajvara
End- Posts : 21177
2015-08-25
zajebavam,naravno da nisam
Al koji volej Ante hahahhahahaha...End wrote:Desert_fox wrote:Koga boli kuracmuckodjubre wrote:ante,jeo sam danas malo ajvara
:D
Guest- Guest
Nesrico, jel igraš PUBG?kic wrote:
da Hićo nije slao Guderiana da izgubi par tjedana na Kijev, Moskva bi pala i s njom željezničko srce i motiv Rusa.. no dobro..
;)
Guest- Guest
PopusI kurac nice
2015-09-13
dosli bi bolesnici do sibira, i jos vise bi se tamo ukanalili...kic wrote:
Guest- Guest
Neki su htjeli da se bre kupaju u jadranu.Браћала wrote:dosli bi bolesnici do sibira, i jos vise bi se tamo ukanalili...kic wrote:
Pa ih Vrbas sava drava nosili
2015-09-13
A Neretva i Drina? U onoj pjesmi kaže da je Neretva nešto nosila. A Drina je na povijesnoj graniciDesert_fox wrote:Neki su htjeli da se bre kupaju u jadranu.
Pa ih Vrbas sava drava nosili
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SIEG HEIL
» Sieg heil
» Sieg heil Sretan Bozic
» forza JUVENTUS i sieg HEIL
» MOJ DRAGI NACISTICKI BRAT........ SIEG HEIL KIKE
» Sieg heil
» Sieg heil Sretan Bozic
» forza JUVENTUS i sieg HEIL
» MOJ DRAGI NACISTICKI BRAT........ SIEG HEIL KIKE