Sastanak ustašoida
Page 1 of 1
Sastanak ustašoida
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-hasanbegovic-i-glasnovic-s-dijasporom-na-tajnoj-veceri-evo-o-cemu-su-razgovarali-1150439/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Sastanak ustašoida
ljudi dosli vecerat...i odmah proglaseni da kuju urotu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovi koliko vidim(mada ovdje ne piše) spremaju uskrsnuti Karamarka.
Dakle u igri su najveći filoustaše u Hrvatskoj,a povezuju se i sa ustašan iz inozemstva.
Sprema se pretvaranje Hrvatske u katolifat. Evo Markićka,Esićka,Hasanbegović Glasnović.
Proleće je tzlo se sprema. Jadni naši ljudi u Zagrebu,u Dalmaciji,u Slavoniji. Mi ovdje u Istri i Rijeci ćemo se već snaći,ali ovi gore su nadrapali.
Dakle u igri su najveći filoustaše u Hrvatskoj,a povezuju se i sa ustašan iz inozemstva.
Sprema se pretvaranje Hrvatske u katolifat. Evo Markićka,Esićka,Hasanbegović Glasnović.
Proleće je tzlo se sprema. Jadni naši ljudi u Zagrebu,u Dalmaciji,u Slavoniji. Mi ovdje u Istri i Rijeci ćemo se već snaći,ali ovi gore su nadrapali.
2014-04-22
koliko im premjevas na izborima postotak?jastreb wrote:Ovi koliko vidim(mada ovdje ne piše) spremaju uskrsnuti Karamarka.
2015-09-08
Manje od 5%,ali uz retrogradne snage HDZ-a,sportaša,CUH-a krovnih udruga oni će doći na vlast.vuksadinare wrote:koliko im premjevas na izborima postotak?jastreb wrote:Ovi koliko vidim(mada ovdje ne piše) spremaju uskrsnuti Karamarka.
U Hrvatskoj je na djelu rekonstrukcija NDH.
2014-04-22
e vidis ja vidim koaliciju hdz/sdp na vlasti...ne samo zbog ovih vec zbog žz,most-ajastreb wrote:Manje od 5%,ali uz retrogradne snage HDZ-a,sportaša,CUH-a krovnih udruga oni će doći na vlast.vuksadinare wrote:koliko im premjevas na izborima postotak?jastreb wrote:Ovi koliko vidim(mada ovdje ne piše) spremaju uskrsnuti Karamarka.
U Hrvatskoj je na djelu rekonstrukcija NDH.
2015-09-08
uostalom legitimno ej pravo da se politicki udruzuju i zele doci na vlast..hoce li uspjeti ovisi..saroliko ej to drustvo....ali predmjevam da bi mogli prikupiti dosta glasova nezadovoljnika danasnjim hdz-om i plenkovicem i pomrsiti racune hdz-u u određenoj mjeri..
2015-09-08
po meni hasanbegovic i glasnovic ne bi trebali stvarati vecu koaliciju jer takve mahom su osuđene u konacnici na propast..NHI ima vec danas postotak kojim s eprelazi izborni prag i mogu jacati u buducnosti..toliko da imaju koalicjski potencijal i da mogu biti u izbornim kombinacijama...
2015-09-08
Nije stvar u tome. Stvar je u tome da se stvara stanje u kojem bi se NDH potpuno rehabilitirala.vuksadinare wrote:po meni hasanbegovic i glasnovic ne bi trebali stvarati vecu koaliciju jer takve mahom su osuđene u konacnici na propast..NHI ima vec danas postotak kojim s eprelazi izborni prag i mogu jacati u buducnosti..toliko da imaju koalicjski potencijal i da mogu biti u izbornim kombinacijama...
Evo već smo došli do toga da se ustaše počinje nazivati Hrvatskom vojskom,a pripadnike ustaških formacija domoljubima.
Partizani su zločinci,to već ponavljaju i mala djeca. Svaki se znanstvenik koji to osporava(Goldsteini,Markovina,Klasić...) proglašavaju Jugoslavenima i izdajnicima.
Jugoslavija je zlo. Socijalizam je zlo. Ruše se partizanski spomenici i obezglavljuju heroji NOB-a. Srbija je zlo,odavno se zna,ali se ne staje ni na tome. Rusija je zlo. Putin je novi Staljin,novi Hitler.
Vidiš li da sa susjedima nikad nismo bili u gorim odnosima? Vidiš li da je Njemačka digla ruke od nas. Čak nas ni Vatikan ne ferma 5%.
gdje to idemo?
2014-04-22
prvo kojim susjedima?..srbijom,bh-a,slovenijom?..ta sa njima nismo niti bili u nekim dobrim odnosima..sa mađarima su se odnosi popravili nakon zokijevih eskapada...drugo...njemacka je sa nama na noz oko natezanja sa perkovicem i mustacom...a i zbog sanadera..plus sto se vise priklanjamo visegradskoj skupini..vatikan?...to je stvar unutarcrkvenog prijepora i gledista..nikakve veze ustase nemaju sa ovim...cetvrto...ustasevnaja nema osim na nekoj marginalnoj razini...slucaj hos-a ne moze se trpatui u ustasluk i to ko radi isto je radio i '91jastreb wrote:Nije stvar u tome. Stvar je u tome da se stvara stanje u kojem bi se NDH potpuno rehabilitirala.vuksadinare wrote:po meni hasanbegovic i glasnovic ne bi trebali stvarati vecu koaliciju jer takve mahom su osuđene u konacnici na propast..NHI ima vec danas postotak kojim s eprelazi izborni prag i mogu jacati u buducnosti..toliko da imaju koalicjski potencijal i da mogu biti u izbornim kombinacijama...
Evo već smo došli do toga da se ustaše počinje nazivati Hrvatskom vojskom,a pripadnike ustaških formacija domoljubima.
Partizani su zločinci,to već ponavljaju i mala djeca. Svaki se znanstvenik koji to osporava(Goldsteini,Markovina,Klasić...) proglašavaju Jugoslavenima i izdajnicima.
Jugoslavija je zlo. Socijalizam je zlo. Ruše se partizanski spomenici i obezglavljuju heroji NOB-a. Srbija je zlo,odavno se zna,ali se ne staje ni na tome. Rusija je zlo. Putin je novi Staljin,novi Hitler.
Vidiš li da sa susjedima nikad nismo bili u gorim odnosima? Vidiš li da je Njemačka digla ruke od nas. Čak nas ni Vatikan ne ferma 5%.
gdje to idemo?
2015-09-08
jastreb wrote:Ovi koliko vidim(mada ovdje ne piše) spremaju uskrsnuti Karamarka.
nisam citao a vjerujem prosudbi , nece im proci
nemaju podrsku ni kapaciteta za politiku , zajedno
pojedinacno netko iskoci dok demagogija radi i to sav domet ravne zemlje
plenky izdrzi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» bg / pr -sastanak 27.6. vasington -b.k.
» sastanak u b.kući -2/9/20
» Sastanak je počeo
» SASTANAK PUTINA I DODIKA
» TAJNI SASTANAK U BEOGRADU ?
» sastanak u b.kući -2/9/20
» Sastanak je počeo
» SASTANAK PUTINA I DODIKA
» TAJNI SASTANAK U BEOGRADU ?
Page 1 of 1