Treći svetski rat zbog Rusije i SAD nikada bliže,ide se ka sukobu epskih razmera
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Treći svetski rat zbog Rusije i SAD nikada bliže,ide se ka sukobu epskih razmera
jel dolazi to polovno rdjavo ko ovaj nosac aviona ili je malo posmirglano prije?vuksadinare wrote:za novo moras dobar keš iskeširati ako ga naravno imas...ali jel bolej imati polovno auto i ne pejsaciti deset kilometara ili nikakvo pa pete poderati do cipelaLeteca Pegla wrote:nova ili mogu biti i polovno novi sto je sad u djiru?...vuksadinare wrote:ja bi rajse dva ratna razaraca
iako mozda imas pravo, novo i nije neka faca, eno oni neki ganc novi americki ratni brodeci, kostaju ko friska kajgana a ne mogu ni plovit, svako malo ih tegljac mora dopelat do obale....
Guest- Guest
Re: Treći svetski rat zbog Rusije i SAD nikada bliže,ide se ka sukobu epskih razmera
tako si se rugao i '91..je'l sto ce nam mađarski i rumunjski rđavi kalasi..kupujmo novo gdje zurimo..Leteca Pegla wrote:jel dolazi to polovno rdjavo ko ovaj nosac aviona ili je malo posmirglano prije?vuksadinare wrote:za novo moras dobar keš iskeširati ako ga naravno imas...ali jel bolej imati polovno auto i ne pejsaciti deset kilometara ili nikakvo pa pete poderati do cipelaLeteca Pegla wrote:nova ili mogu biti i polovno novi sto je sad u djiru?...vuksadinare wrote:ja bi rajse dva ratna razaraca
iako mozda imas pravo, novo i nije neka faca, eno oni neki ganc novi americki ratni brodeci, kostaju ko friska kajgana a ne mogu ni plovit, svako malo ih tegljac mora dopelat do obale....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ograničen sivuksadinare wrote:daj ray prolupao si..kakvo egejsko more...hrvatska s enajbolje moze sama obraniti sto je dokazano x puta..ko ce te braniti ako ti neces sam..ovi drugi ce se sami braniti jer su primorani boli njih kiki tamo za hrvatskuRayMabus wrote:Samo zato što si ti ograničen neznači da ja jesamvuksadinare wrote:daleko si ti otisao ray...
Hrvatska se brani u Egejskom moru ne na Kornatima
I Italija ima podmornice a ista je u ww2 napala Grčku
Zašto misliš da Italiju izbjegavam a Grčku ne?
U slučaju podmorničkog rata u Mediteranu na ove tri zemlje ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a zato su vama ove barake iz osamdesetih tako nove, a sad mi je jasno.... Vi ste jos u 91oj pa normalno da su vam barake ganc nove...vuksadinare wrote:tako si se rugao i '91..je'l sto ce nam mađarski i rumunjski rđavi kalasi..kupujmo novo gdje zurimo..Leteca Pegla wrote:jel dolazi to polovno rdjavo ko ovaj nosac aviona ili je malo posmirglano prije?vuksadinare wrote:za novo moras dobar keš iskeširati ako ga naravno imas...ali jel bolej imati polovno auto i ne pejsaciti deset kilometara ili nikakvo pa pete poderati do cipelaLeteca Pegla wrote:nova ili mogu biti i polovno novi sto je sad u djiru?...vuksadinare wrote:ja bi rajse dva ratna razaraca
Inace ne brini, nema vise 91'ih, 45'tih i ostalo, bar sto se hrvatske tice, Gromovnik Iknar je tu, ko nas pipne jednostavno ga nece biti, ono Iknar lijepo uzme gumicu i pobrise to sa mape svijeta, jednostavno nece bit nikoga vise tamo. Sta ste svi takvi trtarosi, covjece, ko da ce nas itko napast od nasih pre dragih susjeda (srbi uglavnom). Pa to je sve demografski krahiralo, nema se ko borit vise osim metuzalema starijih od ovih baraka i ovog broda zajedno...
Guest- Guest
Italijanska mornarica ima jednu veliku manuRayMabus wrote:Ograničen sivuksadinare wrote:daj ray prolupao si..kakvo egejsko more...hrvatska s enajbolje moze sama obraniti sto je dokazano x puta..ko ce te braniti ako ti neces sam..ovi drugi ce se sami braniti jer su primorani boli njih kiki tamo za hrvatskuRayMabus wrote:Samo zato što si ti ograničen neznači da ja jesamvuksadinare wrote:daleko si ti otisao ray...
Hrvatska se brani u Egejskom moru ne na Kornatima
I Italija ima podmornice a ista je u ww2 napala Grčku
Zašto misliš da Italiju izbjegavam a Grčku ne?
U slučaju podmorničkog rata u Mediteranu na ove tri zemlje ....
Ako nemogu proći kroz Otrant znači da su im brodovi i podmornice s onu stranu poluotoka i flota u Jadranu
ODSJEČENI
2014-04-11
Istra se gospodo draga nebrani u Istri nego na Krfu
2014-04-11
Hrvatska Izrael Grčka
U slučaju podmorničkog napada u Mediteranu na bilo koju od tri zemlje potpisnice to je istodobno objava rata i ostalim dvjema
Sto miljona dolara za dva Sea Hawk koja će biti stacionirana na Krfu sad je kikiriki kad vidiš šta dobiješ
U slučaju podmorničkog napada u Mediteranu na bilo koju od tri zemlje potpisnice to je istodobno objava rata i ostalim dvjema
Sto miljona dolara za dva Sea Hawk koja će biti stacionirana na Krfu sad je kikiriki kad vidiš šta dobiješ
2014-04-11
Tako da malo proširite vidike jer ja se nikad neću zalagati za nešto što nije i vojno strateški interes Hrvatske
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Zbog tebe neću početi treći svetski rat",
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» Ako Ukrajina uđe u NATO imaćemo treći svetski rat
» Brnabicka:'Moja posljednja molba.Nikad blize smo sukobu na Kosovu.'
» AKO RUSKI TENKOVI UĐU U KIJEV, TO ĆE BITI TREĆI SVETSKI RAT!
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» Ako Ukrajina uđe u NATO imaćemo treći svetski rat
» Brnabicka:'Moja posljednja molba.Nikad blize smo sukobu na Kosovu.'
» AKO RUSKI TENKOVI UĐU U KIJEV, TO ĆE BITI TREĆI SVETSKI RAT!
Page 4 of 4