Baltičke zemlje zatražit će od Trumpa da ih brani od Rusije
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Baltičke zemlje zatražit će od Trumpa da ih brani od Rusije
to im i je poso izmedu ostalog, kao prijateljske susjedne drzaveRingo10 wrote:Da se ograde od čega i radi čega ... zato što baltički debili dižu neopisivu histeričnu dreku.prckov wrote:kakvi idiotiepikur37 wrote:Ringo10 wrote:JA koliko vidim njih zaboli za Baltičke jadove. Nego jadovi histeričnom drekom i galamom pokušavaju sebe prikazati važnijim nego što jesu.prckov wrote:rusija se treba jasno ogradit od takvih stvari, doduse mozda se i ograduje ali te vijesti ne stizu do nas. Mislim to bi im bila velika glupost da podu srat tamo sa ruskim manjinama.
Nije vrag da im jos treba zemlje a krepaju
x
Ma jasno onda im još cia i američki soft power pumpa paranoju i neprijateljstvo prema Rusima pretvarajući ih u podatno topovsko meso.
Idioti, ako naprave sranje i zaslužili su da ih Ruje oderu.
vi podcjenjujete ne pojedince nego citav narod sa politickom i intelektualnom garniturom
mislit da oni nisu svjesni da ne trebaju bit americko topovsko meso je smijesno
stvar je u tome da mi neznamo kakve se tu igre igraju nego nagadamo
kao sto sam reko, rusi se trebaju ogradit od bilo kakvih pretenzija i ufol zastita njihovih manjina inace je jasno da upravo oni dizu tenzije na toj strani
Nemaju drugog posla. I da se verbalno ograđuju svakog dana, ne bi promijenilo ništa.
a ako vole dizat tenzije radi nekih okolokolnih politickih interesa onda nije cudo sto su se ovi usrali
svaka ozbilna zemlja sa ozbiljnom diplomacijom to vrlo lako rjesava
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ringo10 wrote:Da se ograde od čega i radi čega ..prckov wrote:kakvi idiotiepikur37 wrote:Ringo10 wrote:JA koliko vidim njih zaboli za Baltičke jadove. Nego jadovi histeričnom drekom i galamom pokušavaju sebe prikazati važnijim nego što jesu.prckov wrote:rusija se treba jasno ogradit od takvih stvari, doduse mozda se i ograduje ali te vijesti ne stizu do nas. Mislim to bi im bila velika glupost da podu srat tamo sa ruskim manjinama.
Nije vrag da im jos treba zemlje a krepaju
x
Ma jasno onda im još cia i američki soft power pumpa paranoju i neprijateljstvo prema Rusima pretvarajući ih u podatno topovsko meso.
vi podcjenjujete ne pojedince nego citav narod sa politickom i intelektualnom garniturom
kao sto sam reko, rusi se trebaju ogradit od bilo kakvih pretenzija i ufol zastita njihovih manjina inace je jasno da upravo oni dizu tenzije na toj strani
Od kleveta, koje agresivni Zapad stalno i stalno producira pa to može samo budala.
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ono optužim te da si fašist, čisto onako kao Rada Borić...u ništa.
A ti se sad aj pravdaj i ispričavaj :D
A ti se sad aj pravdaj i ispričavaj :D
2015-08-06
epikur,jastreb..Ringo10 wrote:A ko to fantazira o sveslavenskim ujedinjenjima. Nemam pojma. Samo neki bezveznjakovići po Internetu.vuksadinare wrote:pa ima koji fantaziraju cak i ovdje da ih sad ne spominjem znat ce se prepoznati..kod slavena ti je to oduvijek bilo na ovakav nacin..'je brate sve pet ja te volim ajmo mi zivjet skupa ili djelovati ali znas ipak bi ja bio šef'..i cica mica gotova prica odmah u pocetku ili negdje do prve,druge krivine...tako da bolje biti u koliko toliko u nelosim susjedskim odnosima nego laznim bratskim..manje najebes..Ringo10 wrote:MA nijwe problem ujedinjenje Slavena jer je to fantazija. Problem je taj što se od svih europskih grupacija jedino Slaveni kolju između sebe i laki su za manipulaciju do bola.vuksadinare wrote:zsato su mi smijesne price o nekom sveslavenskom ujedinjenju ili cak bratstvu..previse je tu bilo sukoba,diktatorskih ruku jednih prema drugima..stradavanja...da bi to se moglo eto izbrisati samo nekim pozivom o bratstvu ili sveslavenstvu..i opet bi jedni htjeli biti veci od ovih drugih i opet bi htjeli svojom rukom m+'malo vise' vladati...zeljeli veci komadic vlasti ili ovlasti..ne ide...mentaliteti jebiga
Slaveni su općenito treća liga, i sviđalo se nekome ili ne jedini koji zasluđuju kakvo-takvo poštovanje jesu Rusi.
Sve ostalo - karina.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:epikur,jastreb..Ringo10 wrote:A ko to fantazira o sveslavenskim ujedinjenjima. Nemam pojma. Samo neki bezveznjakovići po Internetu.vuksadinare wrote:pa ima koji fantaziraju cak i ovdje da ih sad ne spominjem znat ce se prepoznati..kod slavena ti je to oduvijek bilo na ovakav nacin..'je brate sve pet ja te volim ajmo mi zivjet skupa ili djelovati ali znas ipak bi ja bio šef'..i cica mica gotova prica odmah u pocetku ili negdje do prve,druge krivine...tako da bolje biti u koliko toliko u nelosim susjedskim odnosima nego laznim bratskim..manje najebes..Ringo10 wrote:MA nijwe problem ujedinjenje Slavena jer je to fantazija. Problem je taj što se od svih europskih grupacija jedino Slaveni kolju između sebe i laki su za manipulaciju do bola.vuksadinare wrote:zsato su mi smijesne price o nekom sveslavenskom ujedinjenju ili cak bratstvu..previse je tu bilo sukoba,diktatorskih ruku jednih prema drugima..stradavanja...da bi to se moglo eto izbrisati samo nekim pozivom o bratstvu ili sveslavenstvu..i opet bi jedni htjeli biti veci od ovih drugih i opet bi htjeli svojom rukom m+'malo vise' vladati...zeljeli veci komadic vlasti ili ovlasti..ne ide...mentaliteti jebiga
Slaveni su općenito treća liga, i sviđalo se nekome ili ne jedini koji zasluđuju kakvo-takvo poštovanje jesu Rusi.
Sve ostalo - karina.
Bez mene.
Ali sam protiv idiotskog napadanja i zaoštravanja s rusijom.
2015-08-06
jebote kaj sad seres...i izvlacis se..ocemo vaditi postove o tome...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur,jastreb..Ringo10 wrote:A ko to fantazira o sveslavenskim ujedinjenjima. Nemam pojma. Samo neki bezveznjakovići po Internetu.vuksadinare wrote:pa ima koji fantaziraju cak i ovdje da ih sad ne spominjem znat ce se prepoznati..kod slavena ti je to oduvijek bilo na ovakav nacin..'je brate sve pet ja te volim ajmo mi zivjet skupa ili djelovati ali znas ipak bi ja bio šef'..i cica mica gotova prica odmah u pocetku ili negdje do prve,druge krivine...tako da bolje biti u koliko toliko u nelosim susjedskim odnosima nego laznim bratskim..manje najebes..Ringo10 wrote:
MA nijwe problem ujedinjenje Slavena jer je to fantazija. Problem je taj što se od svih europskih grupacija jedino Slaveni kolju između sebe i laki su za manipulaciju do bola.
Sve ostalo - karina.
Bez mene.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebote kaj sad seres...i izvlacis se..ocemo vaditi postove o tome...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur,jastreb..Ringo10 wrote:A ko to fantazira o sveslavenskim ujedinjenjima. Nemam pojma. Samo neki bezveznjakovići po Internetu.vuksadinare wrote:
pa ima koji fantaziraju cak i ovdje da ih sad ne spominjem znat ce se prepoznati..kod slavena ti je to oduvijek bilo na ovakav nacin..'je brate sve pet ja te volim ajmo mi zivjet skupa ili djelovati ali znas ipak bi ja bio šef'..i cica mica gotova prica odmah u pocetku ili negdje do prve,druge krivine...tako da bolje biti u koliko toliko u nelosim susjedskim odnosima nego laznim bratskim..manje najebes..
Bez mene.
Ma može, ako i nađeš to je moje podjebavanja tebe, jer nisi ozbiljan sugovornik, pa onda ložim :)
2015-08-06
2015-09-08
kolko pise produciraju balticke zemljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Da se ograde od čega i radi čega ..prckov wrote:kakvi idiotiepikur37 wrote:Ringo10 wrote:
JA koliko vidim njih zaboli za Baltičke jadove. Nego jadovi histeričnom drekom i galamom pokušavaju sebe prikazati važnijim nego što jesu.
x
Od kleveta, koje agresivni Zapad stalno i stalno producira pa to može samo budala.
al eto posto su idioti i ne znaju bolje zato to oni
glupi, IQ im 28
jedino smo mi pametni
2014-04-19
pa nije hico bzv samar stavljao na slavene..ziva istina...i podozrivo nas posmatrao...o talijanima necu ni zborit..a ni briti nisu daleko do tog poimanja..no briti su takticki mutili među slavenima..za svoju korist pa nisu rabili teske rijeci kao svabe i talijani..nizozemci....briti su malo jednima malo drugima stavljali krunu na glavu po potrebi..vlastitoj naravno..
2015-09-08
jer su znali koliko slaveni pate od castohleplja i egoizma...vuksadinare wrote:pa nije hico bzv samar stavljao na slavene..ziva istina...i podozrivo nas posmatrao...o talijanima necu ni zborit..a ni briti nisu daleko do tog poimanja..no briti su takticki mutili među slavenima..za svoju korist pa nisu rabili teske rijeci kao svabe i talijani..nizozemci....briti su malo jednima malo drugima stavljali krunu na glavu po potrebi..vlastitoj naravno..
2015-09-08
prckov wrote:kolko pise produciraju balticke zemljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Da se ograde od čega i radi čega ..prckov wrote:kakvi idiotiepikur37 wrote:
x
glupi, IQ im 28
jedino smo mi pametni
mi nismo pametni a oni su idioti.
i tko ih jebe, nek vježbaju čuvati vodu u kurtonima....
ako ih dovoljno izlude i naprave neko sranje protiv rusa te isprovociraju sukob, kad dobiju po nosu nek ne kmeče, zaslužili su debelo.
2015-08-06
eno im ukrajina za primjer, što biva kad te zapad pojebe i iskoristi kao kuju
da ne širim na bliski istok priču gdje su zavodili demokraciju isto
da ne širim na bliski istok priču gdje su zavodili demokraciju isto
2015-08-06
epikur37 wrote:
Lithuanian civilians use condoms to gather water from a creek during a survival course teaching them skills that some fear could be needed given Russia's resurgence, just outside of the capital Vilnius, Lithuania, Nov. 26, 2016.
https://www.voanews.com/a/ap-lithuanian-civilians-fearing-russian-attack-train-for-worst/3618629.html
:D:D
trebaju imati dovoljno kondoma ako ruje nalete, da čuvaju vodu :D
Ima ih u mom dvorištu, susjedi bacaju odozgore.
crvenkasti-
2014-04-17
tako jeepikur37 wrote:prckov wrote:kolko pise produciraju balticke zemljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Da se ograde od čega i radi čega ..prckov wrote:
kakvi idioti
glupi, IQ im 28
jedino smo mi pametni
mi nismo pametni a oni su idioti.
i tko ih jebe, nek vježbaju čuvati vodu u kurtonima....
ako ih dovoljno izlude i naprave neko sranje protiv rusa te isprovociraju sukob, kad dobiju po nosu nek ne kmeče, zaslužili su debelo.
oni nevaljaju
rusi valjaju
oni glupi
tebi je politika izaberes tim i slijepo navijas, ko da si na stadionu
moze bit da ovi dizu tenzije nije iskljuceno ali ima manje logike nego da to rusi rade radi svojih nekakvih sahovskih poteza
ali eto, ovi glupi
mal im IQ skupljaju vodu u kurton, aaa budala
2014-04-19
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:
Lithuanian civilians use condoms to gather water from a creek during a survival course teaching them skills that some fear could be needed given Russia's resurgence, just outside of the capital Vilnius, Lithuania, Nov. 26, 2016.
https://www.voanews.com/a/ap-lithuanian-civilians-fearing-russian-attack-train-for-worst/3618629.html
:D:D
trebaju imati dovoljno kondoma ako ruje nalete, da čuvaju vodu :D
Ima ih u mom dvorištu, susjedi bacaju odozgore.
Mislim da je onaj jadov na slici ulio previše bare, morebit mu kondom pukne.
Kaj god jamačno je USAID osigurao donat isok nakon vježbe :)
2015-08-06
prckov wrote:
ne pametni su, samo im treba dati još kurtona
2015-08-06
ma jok, glupi suepikur37 wrote:prckov wrote:
napred nasi pametni
uraaaaa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Budu li poslužili gazdama za stvarni rat protiv Rusije, neće im kondomi trebat. Ima da ga puše na golo.epikur37 wrote:prckov wrote:
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
prckov wrote:ma jok, glupi suepikur37 wrote:prckov wrote:
napred nasi pametni
uraaaaa
Gle kad ih Rusi napadnu, nisi ni svjestan što može značiti dva kurtona puna vode u džepu :)
2015-08-06
Pa sad, pametni nisu svakako ...prckov wrote:ma jok, glupi suepikur37 wrote:prckov wrote:
uraaaaa
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Baltičke zemlje zabranile ulazak bjeloruskim registracijama
» Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
» zaIGRALE SE DELIJE NASRED ZEMLJE RUSIJE...OJXA...
» Poljska osniva dragovoljnu postrojbu za obranu zemlje od Rusije
» Najmoćnije zemlje svijeta zabranit će uvoz zlata iz Rusije
» Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
» zaIGRALE SE DELIJE NASRED ZEMLJE RUSIJE...OJXA...
» Poljska osniva dragovoljnu postrojbu za obranu zemlje od Rusije
» Najmoćnije zemlje svijeta zabranit će uvoz zlata iz Rusije
Page 3 of 4