Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele
Nije u redu od marcelusa i ostalih ognjištara ovako blatiti ugledne znanstvenike uzore naših Štulhofera
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Kod nas tko god ima švapsko ime ispadne na kraju da se zvao ne znam..... Irfan Điđiguri. Valjda misle ono da ispadaju više elita ako zvuči Germanski :D
Guest- Guest
Ne, nego je problem sta dio bijelih patrijarhalnih i heteroseksualnih osoba vole istaknuti svoj identitet tako da obicno traže na nekakvom javnom skupu da se nekoga izbaci iz zemlje, ogradi žicom, zabrani mu se nešto, recimo brak ili onemogući da ga sklopi , zabrani se nešto zenama i sl. uglavnom to isticanje identiteta uvijek je usmjereno protiv nekoga.neve wrote:
btw, zanimljivo je da se na slobodnom i civiliziranom Zapadu može protiv svega prosvjedovati, svakog se smije kritizirati i vrijeđati, osim islama i manjina, svaki mogući ‘osobni identitet’ može se slobodno isticati, promicati i ponosno nositi, osim identiteta nedajbože bijele, patrijarhalne i heteroseksualne osobe .. ovo zadnje je strogo verboten
U Hrvatskoj je obicno popraćeno i simbolima , šiljatim U i prekriženom zvijezdom i lociranjem komunista na susjednom balkonu :)
I onda kada policija kaže - ajmo, razlaz , 14:00 je prošlo, skup je gotov ! onda je kuknjava do neba da im ne daju da budu bijeli heteroseksualni katolički muževi i da su ugroženi i da ce da pisaju na ženskom wc i da je dr monkey živ!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)MaximusDecimusMiridije wrote:Kod nas tko god ima švapsko ime ispadne na kraju da se zvao ne znam..... Irfan Điđiguri. Valjda misle ono da ispadaju više elita ako zvuči Germanski :D
Aha
2015-08-15
prckov wrote:ti zakoni koji se baziraju na rodnoj ideologiji (i feministickoj for thet matter) ogranicavaju slobode ne samo govora nego i namecu prinudni govor. To je vec i u australiji, nema dame i gospodo u firmama, zabranjeno.
a jesu otkrili toplu vodu
pa još su komunisti imali "Komrad" za sve
jel moće druže, drugarice ili je i to seksistički
Kako je ova kaja obolila... virus zahvaća svakoga i svugdje... we are the Borg join us or klerofašisti
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Kako je ova kaja obolila... virus zahvaća svakoga i svugdje... we are the Borg join us or klerofašisti
mi smo antifa otpor je džaba
2014-04-16
Zašto su oni danima baljezgali i izasli na refrendum da se pederima zabrani brak odnosno onemogući da ga sklope Ne zato sto je njima onemogućeno da sklope brak pa su ugroženi nego zato sto oni drugima , u ovom slučaju pederima , hoce to zabraniti.
I kad im to ne prođe ili ako to im jednog dana sruše a zakonodavac moze to 6 mjeseci poslje referenduma, nije odluka naroda vječna , onda ce opet urlikati da ne mogu biti heteroseksualni i bijeli nego ce da im rezu penis i da ce tata biti mama!
I kad im to ne prođe ili ako to im jednog dana sruše a zakonodavac moze to 6 mjeseci poslje referenduma, nije odluka naroda vječna , onda ce opet urlikati da ne mogu biti heteroseksualni i bijeli nego ce da im rezu penis i da ce tata biti mama!
2015-08-15
:)marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Kako je ova kaja obolila... virus zahvaća svakoga i svugdje... we are the Borg join us or klerofašisti
mi smo antifa otpor je džaba
2015-08-15
ilitiga kako je Korben Dallas bio prosvijećen i genderfluidmarcellus wrote:
2014-04-15
I onda je svizac zamotao čokoladu. Kina i Japan imaju maglev željeznice i bez komercijalne fuzije, mi nećemo ni s komercijalnom fuzijom. I kažeš da ja sanjam?slidingdoorsoperator wrote:Ali ti umjesto da jasno vidiš neke stvari maštaš o noći dugih noževa.melkior wrote:slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Samo ti nastavi u tom pravcu, ne gine ti jedan dulji boravak u ludnici.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:I onda je svizac zamotao čokoladu. Kina i Japan imaju maglev željeznice i bez komercijalne fuzije, mi nećemo ni s komercijalnom fuzijom. I kažeš da ja sanjam?slidingdoorsoperator wrote:Ali ti umjesto da jasno vidiš neke stvari maštaš o noći dugih noževa.
Boldano to jasno dokazuje.
Kako misliš da je tako nešto uopće moguće?
Osim u tvojoj mašti, naravno.
Guest- Guest
kaja wrote:nije odluka naroda vječna
Nije vječna, ali odluka naroda donesena na referendumu se može srušiti također jedino na referendumu.
Guest- Guest
Maglev željeznice u Hrvatskoj nisu moguće. Nema ih jedna Švicarska, još manje će ih imati jedna Hrvatska.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:I onda je svizac zamotao čokoladu. Kina i Japan imaju maglev željeznice i bez komercijalne fuzije, mi nećemo ni s komercijalnom fuzijom. I kažeš da ja sanjam?slidingdoorsoperator wrote:Ali ti umjesto da jasno vidiš neke stvari maštaš o noći dugih noževa.
2015-08-09
Je, kako da ne. Mozda kod tebe doma.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:nije odluka naroda vječna
Nije vječna, ali odluka naroda donesena na referendumu se može srušiti također jedino na referendumu.
U Hrvatskoj ju moze nakon 6 mjeseci ili 1 godine zakonodavac promjeniti..
2015-08-15
melkior wrote:Maglev željeznice u Hrvatskoj nisu moguće. Nema ih jedna Švicarska, još manje će ih imati jedna Hrvatska.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:I onda je svizac zamotao čokoladu. Kina i Japan imaju maglev željeznice i bez komercijalne fuzije, mi nećemo ni s komercijalnom fuzijom. I kažeš da ja sanjam?slidingdoorsoperator wrote:Ali ti umjesto da jasno vidiš neke stvari maštaš o noći dugih noževa.
Nakon širenja komercijalne fuzije, nesretniče!
Guest- Guest
Prije će proraditi teleportacija nego komercijalna fuzija i maglev željeznice u RH.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Maglev željeznice u Hrvatskoj nisu moguće. Nema ih jedna Švicarska, još manje će ih imati jedna Hrvatska.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:I onda je svizac zamotao čokoladu. Kina i Japan imaju maglev željeznice i bez komercijalne fuzije, mi nećemo ni s komercijalnom fuzijom. I kažeš da ja sanjam?slidingdoorsoperator wrote:Ali ti umjesto da jasno vidiš neke stvari maštaš o noći dugih noževa.
2015-08-09
kaja wrote:Je, kako da ne. Mozda kod tebe doma.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:nije odluka naroda vječna
U Hrvatskoj ju moze nakon 6 mjeseci ili 1 godine zakonodavac promjeniti..
Govorim o ustavotvornom referendumu, naravno. Dakle, onom koji se tiče odluke o promjeni neke ustavne odredbe ili ugradnji nove u Ustav.
Last edited by slidingdoorsoperator on 3/4/2018, 20:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
melkior wrote:Prije će proraditi teleportacija nego komercijalna fuzija i maglev željeznice u RH.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Maglev željeznice u Hrvatskoj nisu moguće. Nema ih jedna Švicarska, još manje će ih imati jedna Hrvatska.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
I onda je svizac zamotao čokoladu. Kina i Japan imaju maglev željeznice i bez komercijalne fuzije, mi nećemo ni s komercijalnom fuzijom. I kažeš da ja sanjam?
Ti si potpuno otišao na kvasinu ili si se previše nagledao epizoda iz Star Trek serijala. Na teleportaciju ćemo se načekati najmanje nekoliko tisućljeća, pogotovo kada su živi ljudi u pitanju. Ako i tad. Maglev je praktički već tu i to već nekoliko desetljeća.
Guest- Guest
Elektron je teleportiran. Maglev željeznica postoji, to si već dobro primjetio, i bez komercijalne fuzije. Mi imamo superučinkoviti i jeftini HŽ, nama ne treba maglev željezniceslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Prije će proraditi teleportacija nego komercijalna fuzija i maglev željeznice u RH.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Maglev željeznice u Hrvatskoj nisu moguće. Nema ih jedna Švicarska, još manje će ih imati jedna Hrvatska.slidingdoorsoperator wrote:
Ti si potpuno otišao na kvasinu ili si se previše nagledao epizoda iz Star Trek serijala. Na teleportaciju ćemo se načekati najmanje nekoliko tisućljeća, pogotovo kada su živi ljudi u pitanju. Ako i tad. Maglev je praktički već tu i to već nekoliko desetljeća.
2015-08-09
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» HRT počeo sa širenjem rodne ideologije
» "narušavanje osjećaja zajednice" - produkt rodne ideologije
» Harvard: zbog rodne ideologije zabrana svih bratstava
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini vraća “oca” i “majku”, te ukida nazive “roditelj 1” i “roditelj 2”
» "narušavanje osjećaja zajednice" - produkt rodne ideologije
» Harvard: zbog rodne ideologije zabrana svih bratstava
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini vraća “oca” i “majku”, te ukida nazive “roditelj 1” i “roditelj 2”
Page 14 of 15