ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele

Page 11 of 15 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 11 Empty Re: Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele

Post by melkior 2/4/2018, 23:49

melkior wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
melkior wrote:  Prva gardijska brigada, Tigrovi, i Alfe. Ostali tek kao logistička potpora.
Uglavnom, oni specijalci koje je Sanader slao na tamanjenje ptičje gripe  Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 11 1f602

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 11 Empty Re: Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele

Post by Guest 2/4/2018, 23:50

melkior wrote:
melkior wrote:
marcellus wrote:

doveo gradske službe u red pa radovi više ne traju tri godine nego do kraja godišnjeg,  obnovio infrastrukturu, sredio zimsku službu koja je vrh, pretvorio grad iz spavaonice u turistički centar, pri čemu jasno i fontane imaju ulogu, općenito postigao da grad djeluje uređeno, obnovio gradski vozni park tramvaje i to, doveo u red parkiranje u centru, doveo u red fasade i tome slično....

Dakle obnovio ovo ili ono, doveo u red ovo ili ono, a što je konkretno izgradio?
Metro? Novi stadion? 
Za to nema love i neće je nikad ni biti. Tu priču zaboravi, to nisu napravili oni prije njega, neće ni oni nakon njega.

Ti zaboravi tu priču, jer je jasno da će love prije ili kasnije biti. Najkasnije do nove globalne tehnološke revolucije uzrokovane komercijalnom fuzijom.
Bože dragi, kako nisi sposoban stvari gledati u njihovoj neminovnoj dinamici, zato se zapravo i gušiš u nerealnim očekivanjima.
O fuziji se priča otkad sam slušao fiziku u gimnaziji, a to je bilo prije 15-20 godina. A tehnološku revoluciju u HRVATSKOJ zaboravi.

Slušaš, ali ne sa razumjevanjem jer ne pratiš što se događa na tom polju. Ja o tome slušam još puno dulje pa znam da je ta opcija posve realna ioako se do sada nije realizirala.
Kako misliš da je moguća globalna tehnološka revolucija a da nas ne dotakne? Mislim, pa ipak mi nismo subsahasska država nego članica EU, jebote.
Gdje ti je pamet?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 2/4/2018, 23:51

marcellus wrote:
Oh_Femder wrote:
marcellus wrote:
kaja wrote:Otkinuli su tamo nekom penis, otkinuli su i onom u rijeci nogu a došao je operirati slijepo crijevo ..
da al ovom su ga otkinuli namjerno da bi dokazali da će jedan brat blizanac postati muško a drugi žensko samo temeljem odgoja i očekivanja okoline.
Unatoč tome da je danas i činjenice lagano verificirati, i obmane lako opovrgnuti , ti i dalje lažeš ko najljući amater. 

David Peter Reimer (August 22, 1965 – May 4, 2004) was a Canadian man born male but reassigned as a girl and raised female following medical advice and intervention after his penis was accidentally destroyed during a botched circumcision in infancy

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Reimer

alo debilu

muda su mu odrezali umjestu da napave plastiku penisa
Kad ga uloviš u laži, jedino mu bahaćenje i vrijeđanje i preostaje. his penis was accidentally destroyed during a botched circumcision in infancy

2016-11-08

Back to top Go down

Post by melkior 2/4/2018, 23:53

melkior wrote:
melkior wrote:

Dakle obnovio ovo ili ono, doveo u red ovo ili ono, a što je konkretno izgradio?
Metro? Novi stadion? 
Za to nema love i neće je nikad ni biti. Tu priču zaboravi, to nisu napravili oni prije njega, neće ni oni nakon njega.

Ti zaboravi tu priču, jer je jasno da će love prije ili kasnije biti. Najkasnije do nove globalne tehnološke revolucije uzrokovane komercijalnom fuzijom.
Bože dragi, kako nisi sposoban stvari gledati u njihovoj neminovnoj dinamici, zato se zapravo i gušiš u nerealnim očekivanjima.
O fuziji se priča otkad sam slušao fiziku u gimnaziji, a to je bilo prije 15-20 godina. A tehnološku revoluciju u HRVATSKOJ zaboravi.

Slušaš, ali ne sa razumjevanjem jer ne pratiš što se događa na tom polju. Ja o tome slušam još puno dulje pa znam da je ta opcija posve realna ioako se do sada nije realizirala.
Kako misliš da je moguća globalna tehnološka revolucija a da nas ne dotakne? Mislim, pa ipak mi nismo subsahasska država nego članica EU, jebote.
Gdje ti je pamet?
Do iskoristivosti fuzije u komercijalne svrhe već ćemo biti subsaharska držaca, pa prema tome...Što misliš da ćenas EU zaštititi od toga da postanemo Afrika? Pomozi si sam pa će ti pomoći i drugi.  Jebla te EU, još će ovo malo produktivnog stanovništva što nije zbrisalo u Njemačku i Irsku zbrisati u Veliku Britaniju  Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 11 1f602
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 2/4/2018, 23:55

Od birokracije i turizma nema fuzije.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by danni1 2/4/2018, 23:55

melkior wrote:
melkior wrote:

Sad si prešao na dnevnu politiku. Put u pakao je popločan... jel. Infantilno do bola.
Ok, nitko osim Bandića nema muda provest nužne gospodarske, financijske i porezne reforme i reforme državne i javne uprave te lokalne i regionalne samouprave. Čitav HDZ i SDP je pičkin dim. Sorry, sli u ovom trenutku Bandić.

Bandić će ne može sam sa sobom dogovoriti što želi. Imao je trista milijuna obećanja i osim gradnje fontana i održavanja gomile nepotrebnih zastava u pogonu na što troši nepotrebne milijune kuna nije ništa konkretno učinio.
Nije izgradio novi stadion, nije niti započeo a kamoli napravio metro, nije napravio sjevernu obilaznicu, nije riješio problem zbrinjavanja otpada, nije čak riješio niti uspinjaču.
Što je on zapravo konkretno i korisno za grad napravio?
Jedino nije bio nesposobniji od drugih kandidata za to mjesto.
Bandić je izgradio Zagreb. Možda čudno zvuči, ali više je Bandić napravio za Zagreb nego sve vlasti za RH u zadnjih 15-20 godina od Tuđmanove smrti do danas.

Pa reci konkretno što je Bandić izgradio u Zagrebu? Što? Osim fontana, naravno.
Domovinski most, tri podzemne garaže, pročistač voda na žitnjaku,naselje u novom jelkovcu, uveo niskopodne tramvaje...da ne govorimo o obnovi ulica trgova....
Napravio un kurac više od predhodnih šalabajzera koji su se samo naslikavali po kulturnim događanjima a inače ih nije bilo za čut.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2018, 23:56

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:

Gdje ti je pamet?
Do iskoristivosti fuzije u komercijalne svrhe već ćemo biti subsaharska držaca, pa prema tome...Što misliš da ćenas EU zaštititi od toga da postanemo Afrika? Pomozi si sam pa će ti pomoći i drugi.  Jebla te EU, još će ovo malo produktivnog stanovništva što nije zbrisalo u Njemačku i Irsku zbrisati u Veliku Britaniju  Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 11 1f602

Dakle, trlababalan.
Tako sam i mislio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2018, 23:58

danni1 wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
Ok, nitko osim Bandića nema muda provest nužne gospodarske, financijske i porezne reforme i reforme državne i javne uprave te lokalne i regionalne samouprave. Čitav HDZ i SDP je pičkin dim. Sorry, sli u ovom trenutku Bandić.

Bandić će ne može sam sa sobom dogovoriti što želi. Imao je trista milijuna obećanja i osim gradnje fontana i održavanja gomile nepotrebnih zastava u pogonu na što troši nepotrebne milijune kuna nije ništa konkretno učinio.
Nije izgradio novi stadion, nije niti započeo a kamoli napravio metro, nije napravio sjevernu obilaznicu, nije riješio problem zbrinjavanja otpada, nije čak riješio niti uspinjaču.
Što je on zapravo konkretno i korisno za grad napravio?
Jedino nije bio nesposobniji od drugih kandidata za to mjesto.
Bandić je izgradio Zagreb. Možda čudno zvuči, ali više je Bandić napravio za Zagreb nego sve vlasti za RH u zadnjih 15-20 godina od Tuđmanove smrti do danas.

Pa reci konkretno što je Bandić izgradio u Zagrebu? Što? Osim fontana, naravno.
Domovinski most, tri podzemne garaže, pročistač voda na žitnjaku,naselje u novom jelkovcu, uveo niskopodne tramvaje...da ne govorimo o obnovi ulica trgova....
Napravio un kurac više od predhodnih šalabajzera koji su se samo naslikavali po kulturnim događanjima a inače ih nije bilo za čut.

Pa rekao sam da je nesumnjivo bio i ostao sposobniji od konkurencije koja mu oponira, ali to i dalje nije opravdanje zašto nije izgradio metro, sjevernu obilaznicu, centar za gospodarenje otpadom, stadion itd.
Najjači se ipak pokazao u obećanjima u čiju su realizaciju samo ludi mogli povjerovati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 2/4/2018, 23:59

melkior wrote:
melkior wrote:

Gdje ti je pamet?

Dakle, trlababalan.
Tako sam i mislio.
Također  ;)  S komercijalnom fuzijom pokreći Makedonce kao šljakere na privremenom radu u RH i 60% starog i neproduktivnog stanovništva.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 3/4/2018, 00:03

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:

Gdje ti je pamet?

Dakle, trlababalan.
Tako sam i mislio.
Također  ;)  S komercijalnom fuzijom pokreći Makedonce kao šljakere na privremenom radu u RH i 60% starog i neproduktivnog stanovništva.
Mah, odoh u krpe  :offt
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2018, 00:04

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:

Gdje ti je pamet?

Dakle, trlababalan.
Tako sam i mislio.

Sa komercijalnom fuzijom neće biti potrebe za odlazak na rad u inozemstvo. Uvoz je moguć, jer će doći do eksplozije poslova u građevinskom sektoru zbog neophodne modernizacije infrastrukture (kompletna izgradnja novog sustava diustribucije energije, nove energane, maglev vlakovi i sva potrebna infrastruktura itd.), a i zato jer će jedan dio radne snage uvijek biti bolje raspoložen da traži posao negdje u svijetu nego da radi u svojoj zemlji.
Ali ti umjesto da jasno vidiš neke stvari maštaš o noći dugih noževa.
Samo ti nastavi u tom pravcu, ne gine ti jedan dulji boravak u ludnici.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2018, 00:06

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:

Gdje ti je pamet?

Dakle, trlababalan.
Tako sam i mislio.
Mah, odoh u krpe  :offt

Laku noć.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2018, 00:27

melkior wrote:Od birokracije i turizma nema fuzije.

ima kon-fuzije. rvacka je poznata po enormnim količinama konfuzije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 3/4/2018, 01:26

Daj ne budu smiješan. Sve su ove investicije neophodne ako Zagreb ne želi krepati zbog vlastitih problema tijekom vremena. I manji gradovi imaju metro, a Zagreb eto nema jer kakti nema novca!
Pa dobro ljudi, gdje vam je pamet?
Jeste li svjesni koliko novca u vidu ulaganja gubi zbog toga što nema metro? Samo. A gdje su ostala ulaganja?
Pa to je prosta matematika na razini 2+2, što bi rekao deda.

koji to manji gradovi imaju metro? On je gradu savršeno nepotreban, dovoljno bi bilo srediti malo gradsku željeznicu, s bahn.

zagreb je na močvarnom i potresnom tlu što gradnju podzemne čini ekstremno skupim poduhvatom, usto bi se kopalo ispod zgrada i kuća, a sve u svemu korist bi bila nikakva jer od podsuseda do dubrave dođeš za pol sata autom, u špici sat.

grad 700 000 ljudi pa podzemna, a LA nema podzemnu. OK ima ali ono nikad niko nije čuo za nju

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Leviathan2 3/4/2018, 04:22

kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije. 
Cilj uopće te price o rodnoj  ideologiji je da se smatra da zenama društvo nameće podčinjenu ulogu jer je žensko. Njih se u konzervativnim obiteljima uci da budu tiho, pokorno, peru, ciste rade , sute i to je to. Oni hoce to okrenuti u smislu da im društvo ne nameće te uloge a ne da rezu penis dečkima a curama crtaju brkove i kreiraju čudovišta.
ne seri kajo, ajd dojdi na baustelu godinu dana, eto, ja ti nudim ravnopravnost,
mjesalica ko i ja, dobices placu kakvu ja dobivam to ti garantiram,  znaci 4 soma eura start plus hrpa dodataka,
druga stvar,  moja porodica nema bas konzervaticne poglede na zivot, znaci zena se moze bavit s kojim god poslom se zeli, od malijeh nogu, jedina obavezna stavka u zivotu joj je obuka za lovca i tu milosti nema, svaka zena mora biti jednaka muskarcu da odbrani sebe i svoje najblize, nema izuzetaka, mislis da se takovoj zeni moze zapovjedt da bude kush, 
obe moje bivse zene koje nisu rodjene u plemenu su bile obavezne proci obuku koja ne traje 15 minuta nego 2 godine,  obje su sposobne polomit bilo kojeg muskarca u roku 5 sekundi
medjutim niti jedna nikad nije cvilila  ako se trebalo uhvatit s necim u kostac sto nije takozvani zenski posao, uz mene se  prosle svega i svacega, ali , kad imaju izbor, uvijek ce se bavit s nekim zenskim zanimanjem, ne zato sto su fizicki slabije ili sto im je nabijeno u mozak da trebaju biti kush i u kuhinji,  obadvije su djeca visokoskolovanih ljudi i intelektualaca koji su imali vlastitu poslugu u kuci a one su imale izbor scim ce se bavit ,
cjela moja porodica ima umjetnicku crtu ka crtanju i slikanju, ja osobno sam sanjario da postanem slikar i crtac stripova, cak sam nekad davno radio da yu strip iz gornjeg milanovca te sam radio na dugomtrezxnom hrvatskom cricu cudesna suma, jedan od glavnih kreatora likova,  osvajao medjunarodne konkurse  za crtaca stripova, imao otvorenu pozivnicu za Marvel, imao otvorenu pozivnicu za  diznijev studio crtanog filma, i na kraju sam izabrao da ostanem u tehnickom sektoru, slikam i crtam jos uvijek ali iskljucivo za sebe, za usporedbu, moja najmladja kcer koja je izrod u plemenu jel ide u skolu, studira slikarstvo u Milanu jer zeli biti akademski slikar, eto kao da bude priznata,(spickao sam 40 000 eura da joj nabavim zavrsenu osnovnu skolu i diplomu iz srednje) od malih nogu je bila usmjerena na crtanje i crtala je isto kao i ja, gdje je stigla, od zidova  do papira, usprkos mojim pokusajima da je uvucem u tehnicki dizajn nisam uspio, jednostavno nije pokazivala ni mrvicu zanimanja, al nacrtat neku odjecu ili ukrac, odmah
mene kad vidi da se motam po kuhinji odmah istjera jer kako ona kaze, stari, ti si neprikladan u tom djelu kuce, ali kad treba zamjenit zarulju, trazi sto izgovora da to ona ne ucini, iako je zna zamjenit isto kao skinut pipu i promjenit gumice te hrpu drgih stvari al ona i sve zenske u porodici su takve, nekak je to posao za muske
shefica kod mene na bausteli ima nekakav tehnickogradjevinski fakultet,  zavrsila ga je jer su je roditelji natjerali, otac joj je nekakv arhitekta a ona je htjela ici pedijatriju
dakle, ta rodna ideologija je bazirana cisto na nekim principima koje su postavili ljudi koji su u sukobu sami sa sobom i zeljom da nametnu neku svoju ideju, a bazirana je na ispiranju mozga a ne na znanosti
ono sto jesmo u najvecoj mjeri odredjuje nase genetsko nasljedje i tek u manjoj ali jako manjoj mjeri okolina u kojoj jesmo

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2018, 09:20

marcellus wrote:
Daj ne budu smiješan. Sve su ove investicije neophodne ako Zagreb ne želi krepati zbog vlastitih problema tijekom vremena. I manji gradovi imaju metro, a Zagreb eto nema jer kakti nema novca!
Pa dobro ljudi, gdje vam je pamet?
Jeste li svjesni koliko novca u vidu ulaganja gubi zbog toga što nema metro? Samo. A gdje su ostala ulaganja?
Pa to je prosta matematika na razini 2+2, što bi rekao deda.

koji to manji gradovi imaju metro? On je gradu savršeno nepotreban, dovoljno bi bilo srediti malo gradsku željeznicu, s bahn.

zagreb je na močvarnom i potresnom tlu što gradnju podzemne čini ekstremno skupim poduhvatom, usto bi se kopalo ispod zgrada i kuća, a sve u svemu korist bi bila nikakva jer od podsuseda do dubrave dođeš za pol sata autom, u špici sat.

grad 700 000 ljudi pa podzemna, a LA nema podzemnu. OK ima ali ono nikad niko nije čuo za nju

Ima ih čitava hrpa po cijelom svijetu, a meni prvo na pamet padne Stuttgart i to već desetljećima, što sam vidio i na vlastite oči prije nekoliko desetljeća. To je doduše kombinacija nadzemne i podzemne željeznice, ali je bitno da bez nje ne bi bio moguć funkcionalan gradski prijevoz.
Zato ga Zagreb niti nema i zato veliki broj ljudi svaki dan kasni na posao. U socijalizmu odnosno komunizmu to nije bio problem, ali tako jedan moderan grad, metroplola ne može normalno funkcioinirati pa je zato svaki grad te veličine osuđen na izbor ili sagraditi metro ili ostati na razini velike selendre.
Pa valjda nikome ne treba dokazivati koliko je Zagreb izgubio novaca zato jer nije dobio sjedište agencije za zdravstvo, a izgubit će još enormno zato jer bez metroa neće dobiti sjedište niti jedne agencije i u konačnici će biti osuđen na zaostajanje u razvoju.
Ipak smo mi na rubu EU, a ne u središtu i oko njega i moramo puno više uložiti u infrastrukturu kako bi privukli boravak EU birokrata na svome području, a to sviđalo se nama ili ne sa situacijom da se nalazimo u EU postaje i pitanje razvoja grada.
Močvarna podloga u konačnici samo nešto poskupljuje izgradnju, ali ju ne može spriječiti jer nigdje u svijetu ne postoji obaveza gradnje metroa ili tunela samo u goloj stijeni, jer inače jedan London sa velikom Temzom ne bi mogao sagraditi metro i jasno je na što bi se sveo.
Sama nadzemna željeznica plus beskrajno spori i nefunkcionalni tramvaj i lokalni busevi nisu iole solidno riješenje što se uostalom vidi iz načina na koji funkcionira gradski javni promet.
Močvarna podloga je samo mizeran izgovor onih koji su u Zagrebu protiv gradnje bilo čega, a takvih je uvijek bilo ohoho, jer ako malo čitaš povijest lako ćeš uočiti da u Zagrebu niti jedna jedina gradnja niti jednog jedinog objekta nije prošla bez velikih otpora lokalnih jamrala, a koja su obavezno prestala čim bi se ekipa malo navikla na cijelu situaciju za koje desetljeće. 
To je događa praktički na dnevnoj bazi i dio je zagrebačkog folklora pa čak i identiteta. Jebote, pa ekipa je jamrala čak i kada su vađene one grozne platane sa plitkim i širokim korijenjem koje je uništavalo pješačke staze oko sebe, a gdje ne bi zbog rekonstrukcije Jelačić placa, ili Cvjetnog, a gdje ne bi zbog gradnje podzemne garaže na tom mjestu. To je za Zagreb doslovce pitanje časti, ako ne jamraš to znači da te nitko ne ferma i da zapravo ne vrijediš ništa. Ako jamranjem uspiješ nekoga spriječiti da nekog vraga i zaradi, tada si faca i tvoj život ima smisla, pita te se za nešto.
Je, dođeš za sat, ali ako nema zastoja na cesti zbog neke nesreće, a one uopće nisu tako rijetke preko mostova, posebno u zimskim vremenima i tada cijeli gradski promet kasni za otprilike sat, nešto manje ili više i sve se poremeti. Kod metroa takve situacije nisu moguće i do najudaljenijih točaka dolaziš za 15 do 20 minuta zbog puno veće brzine prometovanja gdje su zastoji mogući samo kada dolaziš na stanicu.

Last edited by slidingdoorsoperator on 3/4/2018, 09:23; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 3/4/2018, 09:23

Bas me zanima na sto ce se Markic prebaciti kada ovo potpisu?
Mogli bi na dužinu suknje do članka i pokrivanje kose mozda..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2018, 09:24

kaja wrote:Bas me zanima na sto ce se Markic prebaciti kada ovo potpisu?

Govoriš o ratifikaciji IK?
Tada će organizirati referendum sa ciljem rušenja ratifikacije i po svoj prilici će uspjeti u tome.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/4/2018, 09:25

problem kod nas i na ovim prostorima..je sto svatko onaj koji zivi svoj zivot smatra najboljim i zeli pod mus da tako i drugi zive...bilo o kojoj strani da se radi..slicno kao s aglazbom..ja uvijek kazem sto te briga i sto s enerviras sto drugi slusa..slusaj svoje i amen..ne smeta on tebi ne smetaj ti njemu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 3/4/2018, 09:26

Pa o tome se već ozbiljno piše.

Kao što pederi najprije traže da ih se ne dira,pa da im se njihovo stanje briše sa liste bolesti,da bi na kraju tražili djecu,a najsposlije čak i da su strajteri ludi,tako će Opus Dei i Pokret za život tražiti zabranu kontracepcije(na kioscima više neće biti kurtona i švercat će ih Janjevci iz Bosne),te zabranu rastave braka.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2018, 09:27

jastreb wrote:
Pa o tome se već ozbiljno piše.

Kao što pederi najprije traže da ih se ne dira,pa da im se njihovo stanje briše sa liste bolesti,da bi na kraju tražili djecu,a najsposlije čak i da su strajteri ludi,tako će Opus Dei i Pokret za život tražiti zabranu kontracepcije(na kioscima više neće biti kurtona i švercat će ih Janjevci iz Bosne),te zabranu rastave braka.

Ti si potpuno lud.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 15 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

Back to top

- Similar topics