Đeneral Čermak piša po Brođanima
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Đeneral Čermak piša po Brođanima
http://www.index.hr/vijesti/clanak/brodjani-od-subote-bez-pitke-vode-gradonacelnik-optuzuje-cermakov-crodux/1036017.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Đeneral Čermak piša po Brođanima
Mirno i uljuđeno sa krunicama u rukama čekaju vodu,pa nije niti čudo što smo propali
Kermit-
2014-04-17
Taj mi se đeneral zgadio usred rata,kad je došao u jednu zgradu gospićke kasarne i počeo po hodniku bacati cjepanice koje su ondje bile uredno složene,a na koje smo se grijali.
Počeo je urlati na moje zapovjednike ,a ovi se usrali.
Peder. Nas svaki dan bombardiraju Srbi. Nema dana da na krov nije pala koja granata. Radijatori ne rade,a prava lička zima i svaka soba ima peć na drva. I konjina salonska došla ondje urlikati i razbacivati drva.
Počeo je urlati na moje zapovjednike ,a ovi se usrali.
Peder. Nas svaki dan bombardiraju Srbi. Nema dana da na krov nije pala koja granata. Radijatori ne rade,a prava lička zima i svaka soba ima peć na drva. I konjina salonska došla ondje urlikati i razbacivati drva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema regija, on bi život dao za đenerala i uljudbu a on mu se posrao u vodovod ccc
Kermit-
2014-04-17
Who is Regy?Kermit wrote:Nema regija
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čardak domoljub branitelj rvat & katolik u rangu Krstičevića
catabbath-
2015-08-22
zbog ovakvih stvari u demokratskom dijelu svijeta nešto padne ili bar nekog strpaju u zatvor.I ne,ne pretjerujem.Samo smo se mi privikli na to.Kermit wrote:
Mirno i uljuđeno sa krunicama u rukama čekaju vodu,pa nije niti čudo što smo propali
vili40-
2015-08-02
glasaci HDZ mogu ovo izdurat , za koji misec sve se dovede u normalno sranje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa digli su optuznicu protiv nepoznatog pocinitelja...vili40 wrote:zbog ovakvih stvari u demokratskom dijelu svijeta nešto padne ili bar nekog strpaju u zatvor.I ne,ne pretjerujem.Samo smo se mi privikli na to.Kermit wrote:
Guest- Guest
hehehe u žutarnjem ovo više nije niti vijest ko jebe 100.000 ljudi bez vode kad se vodi ideološki mega obračun u metropolisuLeteca Pegla wrote:pa digli su optuznicu protiv nepoznatog pocinitelja...vili40 wrote:zbog ovakvih stvari u demokratskom dijelu svijeta nešto padne ili bar nekog strpaju u zatvor.I ne,ne pretjerujem.Samo smo se mi privikli na to.Kermit wrote:
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:hehehe u žutarnjem ovo više nije niti vijest ko jebe 100.000 ljudi bez vode kad se vodi ideološki mega obračun u metropolisuLeteca Pegla wrote:pa digli su optuznicu protiv nepoznatog pocinitelja...vili40 wrote:zbog ovakvih stvari u demokratskom dijelu svijeta nešto padne ili bar nekog strpaju u zatvor.I ne,ne pretjerujem.Samo smo se mi privikli na to.Kermit wrote:
vidi Regocha kako čeka u redu za vodah...
Guest- Guest
jbg-a kad obožava ratne profitere tako da i godinu dana čeka u redu za vodu za njega nije bitnoGnječ wrote:Kermit wrote:hehehe u žutarnjem ovo više nije niti vijest ko jebe 100.000 ljudi bez vode kad se vodi ideološki mega obračun u metropolisuLeteca Pegla wrote:pa digli su optuznicu protiv nepoznatog pocinitelja...vili40 wrote:zbog ovakvih stvari u demokratskom dijelu svijeta nešto padne ili bar nekog strpaju u zatvor.I ne,ne pretjerujem.Samo smo se mi privikli na to.Kermit wrote:
Kermit-
2014-04-17
Glasaju desetljećima za HDZ i dobili su Čardak za koji su glasali, nezahvalnici se sad bune.
Kermit wrote:jbg-a kad obožava ratne profitere tako da i godinu dana čeka u redu za vodu za njega nije bitnoGnječ wrote:Kermit wrote:hehehe u žutarnjem ovo više nije niti vijest ko jebe 100.000 ljudi bez vode kad se vodi ideološki mega obračun u metropolisuLeteca Pegla wrote:pa digli su optuznicu protiv nepoznatog pocinitelja...vili40 wrote:
zbog ovakvih stvari u demokratskom dijelu svijeta nešto padne ili bar nekog strpaju u zatvor.I ne,ne pretjerujem.Samo smo se mi privikli na to.
najveća ironija je u tome da će sad njemu koji je lupač pečata netko drugi lupit pečat da je dobio dve litre vode iz vatrogasne cisterne.
Guest- Guest
bit će veselo kada im se djeca porazboljavaju a para ošla đeneral krstičeviću na KajmanGnječ wrote:Kermit wrote:jbg-a kad obožava ratne profitere tako da i godinu dana čeka u redu za vodu za njega nije bitnoGnječ wrote:Kermit wrote:hehehe u žutarnjem ovo više nije niti vijest ko jebe 100.000 ljudi bez vode kad se vodi ideološki mega obračun u metropolisuLeteca Pegla wrote:
pa digli su optuznicu protiv nepoznatog pocinitelja...
najveća ironija je u tome da će sad njemu koji je lupač pečata netko drugi lupit pečat da je dobio dve litre vode iz vatrogasne cisterne.
Kermit-
2014-04-17
nije on u rangu s krsticevicemcatabbath wrote:Čardak domoljub branitelj rvat & katolik u rangu Krstičevića
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kermit wrote:bit će veselo kada im se djeca porazboljavaju a para ošla đeneral krstičeviću na KajmanGnječ wrote:Kermit wrote:jbg-a kad obožava ratne profitere tako da i godinu dana čeka u redu za vodu za njega nije bitnoGnječ wrote:Kermit wrote:
hehehe u žutarnjem ovo više nije niti vijest ko jebe 100.000 ljudi bez vode kad se vodi ideološki mega obračun u metropolisu
državotvorni domoljubni rvat'ne nemaju tu sposobnost prekognicije i vidovitosti oni ne vide dalje od svog nosa možda vide do šahovnice ali dalje ne. planiranje na duže relacije i what if? što ako? to su sve loša nasljeđa komunizma i jugoslavije. čak njima ova havarija super oni zadovoljni sad misle da su amerika ono oil spill in Slavonski Ship.
Guest- Guest
A dobro, sta ces, desi se to..neki debili valjda probušili krivo i ekološka katastrofa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kod mene spajaju struju pa nestane vode , stručnjaci..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HDZ pokriva đeneral Čermaka
» Đeneral Šojgu kreće na Venezuelu
» Đeneral Šojgu dobio pedalu iz Ekvadora
» Đeneral Šojgu dobio pedalu iz Armenije
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Đeneral Šojgu kreće na Venezuelu
» Đeneral Šojgu dobio pedalu iz Ekvadora
» Đeneral Šojgu dobio pedalu iz Armenije