STROGO POVERLJIVO! SRBI POBIJENI ZBOG NABAVKE S-300: Država izgubila devet miliona dolara ČITAJTE U KURIRU
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: STROGO POVERLJIVO! SRBI POBIJENI ZBOG NABAVKE S-300: Država izgubila devet miliona dolara ČITAJTE U KURIRU
Pročitao sam nešto o tome sad i iskreno mislim da je obratno tj možda vas nebi ni napali da niste išli nabavljat s300
Tako ispada
Tako ispada
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: STROGO POVERLJIVO! SRBI POBIJENI ZBOG NABAVKE S-300: Država izgubila devet miliona dolara ČITAJTE U KURIRU
Ma 'de ne bi ...
Treba to nabaviti i sve ostalo.
Iskustvo i situacija su dokaz takvoj cinjenici.
Zapad voli da kontrolise regiju, preko 'naprednih' faktora, koji zive i dalje u sedmom veku.
Treba to nabaviti i sve ostalo.
Iskustvo i situacija su dokaz takvoj cinjenici.
Zapad voli da kontrolise regiju, preko 'naprednih' faktora, koji zive i dalje u sedmom veku.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A pa ispada tako jer po Dejtonu nema više dodatnog naoružavanja, počele čarke na Kosovu, jebe se Ameriku za to ali od Jelcina dobija podatak da vi to hoćete nabavit i stukli su vam kompletnu avijaciju i pzo
Tako ispada
Tako ispada
2014-04-11
Vi ste doživjeli zračni napad na vaš pzo zato šta ste to uopće išli nabavljat a ne radi Kosova
Pa da je to onda bi poslali UN tamo i gotovo
Obrnuto je
Vi ste bombardirani jer ste išli nabavljat taj sistem unatoč zabrani iz Dejtona
Pa da je to onda bi poslali UN tamo i gotovo
Obrnuto je
Vi ste bombardirani jer ste išli nabavljat taj sistem unatoč zabrani iz Dejtona
2014-04-11
Dejton je nas obavezao na max 155 aviona.
Tesko da se moze i doci do te cifre a ovo za raketne sisteme, mislim da nema nista.
Ionako ne mogu jedan bedni S300 da nabave a kamoli da im jos neko brani.
Dzaba i da ti brani, kada i kad mozes, nista ne uzimas.
Belorusi uzeli dve baterije S400 od Rusa 2015 a mi ni poluraspali S300 iz sedamdesetih godina.
Naoruzali se u naslovima medija.
Tesko da se moze i doci do te cifre a ovo za raketne sisteme, mislim da nema nista.
Ionako ne mogu jedan bedni S300 da nabave a kamoli da im jos neko brani.
Dzaba i da ti brani, kada i kad mozes, nista ne uzimas.
Belorusi uzeli dve baterije S400 od Rusa 2015 a mi ni poluraspali S300 iz sedamdesetih godina.
Naoruzali se u naslovima medija.
2014-08-25
https://it.m.wikipedia.org/wiki/S-400
Milijardu ovo kosta, nema cena zvanicno.
Milijardu ovo kosta, nema cena zvanicno.
2014-08-25
Piše ti ovdje da je po Dejtonu bilo zabranjeno po UN šemi nabavljat takve sisteme a vi otišli sa visokom vojnom delegacijom kod Jelcina da vam to da
https://www.ekspres.net/politika/ekspres-ekskluzivno-otkriva-srbin-hrvatima-prodao-ruski-raketni-sistem-s-300
Rusija i Amerika se dogovorili da dobijete pola Bih i šta bi sad Kosovo igralo, mogli su poslat UN promatrače i boli ih kurac
VI STE BOMBARDIRANI JER STE IŠLI NABAVLJAT S300
https://www.ekspres.net/politika/ekspres-ekskluzivno-otkriva-srbin-hrvatima-prodao-ruski-raketni-sistem-s-300
Rusija i Amerika se dogovorili da dobijete pola Bih i šta bi sad Kosovo igralo, mogli su poslat UN promatrače i boli ih kurac
VI STE BOMBARDIRANI JER STE IŠLI NABAVLJAT S300
2014-04-11
Opet netko tukao nejac, pa dokle vise?
dijagram-
2015-08-09
Ma niste vi izrokani radi Kosova , nitko ne diže onoliku avijaciju radi Kosova gdje su kopnene čarke
Ma vas su izrokali iz zraka jer ste išli nabavit s 300 unatoč zabrani UN i dogovoru iz Dejtona
Ma vas su izrokali iz zraka jer ste išli nabavit s 300 unatoč zabrani UN i dogovoru iz Dejtona
2014-04-11
Eto i ja sam mislio do maloprije da su zračni udari na vas radi Kosova no kad sam ovo pročita sve sam poveza
Obrnuto je
Vi ste bombardirani jer ste išli nabavit s 300
Obrnuto je
Vi ste bombardirani jer ste išli nabavit s 300
2014-04-11
Sad kad ovo znam šta se mene tiče slobodno nabavite s 300 jer ako su vas prošli put zbog toga iz zraka izrokali ovaj put će vam jebat majku uzduž i poprijeko
2014-04-11
Onda treba S400 nabaviti, zasto bi sitnicarili i gledali da li je 3 ili 4
2014-08-25
Samo ti nabavi
Šta Amerikanca, Italijana il Britanca boli kurac šta se vi pješčanim zrnima naganjate sa Šiptarima po Kosovu
Otišli vi kod Jelcina kupit s300 unatoč zabrani UN iz Dejtona
Malo skidati NATO avione koji lete po Jadranu i Balkanu
SASTAVILI VAS
Šta Amerikanca, Italijana il Britanca boli kurac šta se vi pješčanim zrnima naganjate sa Šiptarima po Kosovu
Otišli vi kod Jelcina kupit s300 unatoč zabrani UN iz Dejtona
Malo skidati NATO avione koji lete po Jadranu i Balkanu
SASTAVILI VAS
2014-04-11
Bas nas sastavili...
To bombardovanje cemo da koristimo sledecih 500 godina kao Mit.
Ima da se u.eru od muke i kad su krenuli da bacaju bombe.
2014-08-25
Samo vi nabavljate te sisteme, ako su vas zbog toga a jesu izrokali prošli put onda budi siguran da ti nikakvi Putin tu neće pomoći
Očito su spremni da vas bodljikavom žicom ograde i da ništa ne može ući ni izaći dok svi nepocrkate u toj Srbiji od gladi
Očito su spremni da vas bodljikavom žicom ograde i da ništa ne može ući ni izaći dok svi nepocrkate u toj Srbiji od gladi
2014-04-11
Pa jesu s tim da trebaš gledati da im je vaš pzo bio glavni ciljSerbinho-3 wrote:Bas nas sastavili...
Zato nisu puno ni gađali druge stvari nego najviše ovo i sve vezano uz to
2014-04-11
KBK za njih.
Navukli ih ko voline.
Sada neka se navlace sa Rusima i Kinezima uz pogled na Kineski Stealth, Made in USA, Via Serbia
Navukli ih ko voline.
Sada neka se navlace sa Rusima i Kinezima uz pogled na Kineski Stealth, Made in USA, Via Serbia
2014-08-25
https://srbin.info/2018/01/13/velika-balkanska-bitka-za-ruski-mlaznjak-suhoj-superdzet-bira-srbiju/#
2014-08-25
Ok ali jesi shvatio da Kosovo nije pravi razlog zračnih udara na vojsku Srbije nego to šta ste išli nabavit s 300
2014-04-11
Evo na latinici.
https://rs-lat.sputniknews.com/komentari/201801121114142492-suhoj-srbija/
https://rs-lat.sputniknews.com/komentari/201801121114142492-suhoj-srbija/
2014-08-25
RayMabus wrote:Ok ali jesi shvatio da Kosovo nije pravi razlog zračnih udara na vojsku Srbije nego to šta ste išli nabavit s 300
Zabole me Kiki razlog, bitno je da trgujemo bombardovanjem, plus Kineska Ambasada.
Ko nema u glavi ...
Zapad ko Zapad, slabi na taktickom polju.
2014-08-25
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» STROGO POVERLJIVO
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» U Crnoj Gori priliv investicija za devet mjeseci 758 miliona eura
» RS se ponovo zadužuje za 300 miliona dolara
» USA Investicija u Srbiju KKK 300 miliona dolara
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» U Crnoj Gori priliv investicija za devet mjeseci 758 miliona eura
» RS se ponovo zadužuje za 300 miliona dolara
» USA Investicija u Srbiju KKK 300 miliona dolara
Page 2 of 4