Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
Ovo sad neka nova teorija?Pinochet wrote:nebih se složio sa time, pošto znam ljude iz tih krajeva, mislim i sam pripadam tim krajevima..Kermit wrote:kada oni faks smatraju za tehnički problem a ne životnu školu i odskočnu dasku za daljne učenje i napredovanje, oni u biti cilj imaju da ne rade a primaju plaćuPinochet wrote:
ja znam po mojoj ekipi sa faksa.. hercegovci bili najbolji studenti, - međutim ironično, 90% njih završilo u državnom sektoru, umjesto da takva ekipa predvodi razvoj hrvatske i vuče prosječne studente poput mene, ispada da ih ja još moram hraniti..
ti ljudi su jako vrijedi, poduzetni, inteligetni, zgodni, - međutim zbog povjesnih okolnosti oni mrze državu, mrze poreze, mrze zakone, samo vjeruju u sebe i svoju rodbinu i jatake i rodijake. to je problem, kada takvi počnu upravljati državom, njima ti je RH država isto što i Otomanska Turska ili Srpska Yugoslavija - neprijateljski entitet koji njima neda da žive i kojeg treba prevariti i zajebati i iskoristiti. i jedino su mogli preživjeti u prošlosti ako bi zajebali turke, mlečane, komuniste, jer svi ovi navedeni su bili protiv njih.
i sada kada imaš RH , ništa se nije promjenilo, njima je u genetici Hrvatska isti neprijatelj kao Srpska Yuga ili Otomanska Turska.
i naravno, ne uhljebe se svi - ovi koji se ne uhljebe, su najvrijedniji radnici, poduzetnici , itd.. ali ovi koji se uhljebe su najveći lopovi, cijelo će selo uhljebiti i pokrasti..
Stvarni cilj njihovog uhljebljivanja je rasturanje države?
Genijalci.
Treba ih duplo platiti.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
da, jodina teorija koja ima uistinu dobre logicke osnove :)Triny wrote:Ovo sad neka nova teorija?Pinochet wrote:nebih se složio sa time, pošto znam ljude iz tih krajeva, mislim i sam pripadam tim krajevima..Kermit wrote:kada oni faks smatraju za tehnički problem a ne životnu školu i odskočnu dasku za daljne učenje i napredovanje, oni u biti cilj imaju da ne rade a primaju plaćuPinochet wrote:
ja znam po mojoj ekipi sa faksa.. hercegovci bili najbolji studenti, - međutim ironično, 90% njih završilo u državnom sektoru, umjesto da takva ekipa predvodi razvoj hrvatske i vuče prosječne studente poput mene, ispada da ih ja još moram hraniti..
ti ljudi su jako vrijedi, poduzetni, inteligetni, zgodni, - međutim zbog povjesnih okolnosti oni mrze državu, mrze poreze, mrze zakone, samo vjeruju u sebe i svoju rodbinu i jatake i rodijake. to je problem, kada takvi počnu upravljati državom, njima ti je RH država isto što i Otomanska Turska ili Srpska Yugoslavija - neprijateljski entitet koji njima neda da žive i kojeg treba prevariti i zajebati i iskoristiti. i jedino su mogli preživjeti u prošlosti ako bi zajebali turke, mlečane, komuniste, jer svi ovi navedeni su bili protiv njih.
i sada kada imaš RH , ništa se nije promjenilo, njima je u genetici Hrvatska isti neprijatelj kao Srpska Yuga ili Otomanska Turska.
i naravno, ne uhljebe se svi - ovi koji se ne uhljebe, su najvrijedniji radnici, poduzetnici , itd.. ali ovi koji se uhljebe su najveći lopovi, cijelo će selo uhljebiti i pokrasti..
Genijalci.
Treba ih duplo platiti.
Leviathan2 wrote:da, jodina teorija koja ima uistinu dobre logicke osnove :)Triny wrote:Ovo sad neka nova teorija?Pinochet wrote:nebih se složio sa time, pošto znam ljude iz tih krajeva, mislim i sam pripadam tim krajevima..Kermit wrote:kada oni faks smatraju za tehnički problem a ne životnu školu i odskočnu dasku za daljne učenje i napredovanje, oni u biti cilj imaju da ne rade a primaju plaćuPinochet wrote:
Genijalci.
Treba ih duplo platiti.
pa da Yodina teorija je točna.
Guest- Guest
nije cilj "rasturanje države", omg trinity uključi mozak, cilj je masovno osobno bogaćenje, na račun cijele države, što dovodi naravno do rasturanja države. RH će u ovakvom obliku propasti, i država će bankrotirati --.--- uz mnogo sreće - ako nas nitko ne osvoji u takvom oslabljenom stanju, tipa neki muslimani ili švabe ili mađari ili talijani, ako nas nitko ne pokori - onda će iduća RH nužno biti libertarijanska država, sa ogromnim ekonomskim i osobnim slobodama, jer države RH barem u ovakvom administrativnom obliku neće biti..
imaš trenutno 800 000 ljudi u privatnom sektoru, 1,2 milijuna penzića i 600 000 uhljeba.. sustav je teško održiv
imaš trenutno 800 000 ljudi u privatnom sektoru, 1,2 milijuna penzića i 600 000 uhljeba.. sustav je teško održiv
Guest- Guest
O cemu vi lupetate napose yoda...strasno. .uhljebljivanje nema veze jesi ovaj ili onaj..nego clanska iskaznica..u posljednje vrijeme sto se tice afera uhljebljivanja i drp drp povezani su sa zagorcima..podravcima..pa u hnsu su manje vise ljudi sa sjevera a hns je cista uhljebnicka stranka...ovaj yoda iz nekih svojih privatnih razloga ne voli svoje..ali poznat mi je sindrom kad 'selo medjusobno ne prica'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
K
POKRALI CIJELU DRZAVU .
ta tvoja Zapažanja su sasvim tocna Inace .
I naravno pristrana.
Hercegovci su Hrvatskoj nametnuli sve ali sve to sto kod njih ne valja .
Zato sto oni nisu Hrvati i zaoravo su onaj "divlji" narod koji pokorava pitomi
Tamo gdje ih nema, Hrvati jos koliko-toliko naoreduju.
PRIMJERICE U ISTRI I U MEĐIMURJU
tko ne zrli pobjeci iz RH trebao bi otici u te regije.
Ma sta - CIJELO SELO.Pinochet wrote:nebih se složio sa time, pošto znam ljude iz tih krajeva, mislim i sam pripadam tim krajevima..Kermit wrote:kada oni faks smatraju za tehnički problem a ne životnu školu i odskočnu dasku za daljne učenje i napredovanje, oni u biti cilj imaju da ne rade a primaju plaćuPinochet wrote:
POKRALI CIJELU DRZAVU .
ta tvoja Zapažanja su sasvim tocna Inace .
I naravno pristrana.
Hercegovci su Hrvatskoj nametnuli sve ali sve to sto kod njih ne valja .
Zato sto oni nisu Hrvati i zaoravo su onaj "divlji" narod koji pokorava pitomi
Tamo gdje ih nema, Hrvati jos koliko-toliko naoreduju.
PRIMJERICE U ISTRI I U MEĐIMURJU
tko ne zrli pobjeci iz RH trebao bi otici u te regije.
Slučajna država u terminalnoj fazi.
Koji jebozovan avatar.kaja wrote:Sigurno su bili svi majceni danas na misi i molili se za hrvatsku.
2014-12-30
Opet gluposti pricate...znam jednu gradsku upravu gdje ima dosta uhljebljenih i gle cuda najmanje je onih iz bh-a..a najvise gle cuda primoraca(pod ovo smatram one koje zive na obali od istre do konavala)..zagoraca,zagrepcana...ali kad sam pokusao u jsdnu privatnu firmu uvaliti malog a dobra placa dobro posluju..vlasnik...hercegovac..mali nije upao jer rade vecinom hercegovci...
2015-09-08
bhit ce da se ide po plemenskom sistemu...
Guest- Guest
u obitelji sve ostaje..pitanje samoobrane i samoodrzivostipismejker wrote:bhit ce da se ide po plemenskom sistemu...
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» domoljubi
» Kršćanofobija u čardaku
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» domoljubi
» Kršćanofobija u čardaku
Page 2 of 2