SRETAN USKRS
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRETAN USKRS
Hristos voskrese!dzango wrote:Srećan Uskrs.
uzivaj sa svojim najmilijima :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sretan Uskrs svima koji danas slave. Hristos vaskrse!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vaistinu voskrese. Hoću. I u pragnjetu.Noor wrote:Hristos voskrese!dzango wrote:Srećan Uskrs.
uzivaj sa svojim najmilijima :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Vaistinu Voskrese!Noor wrote:Hristos voskrese!Serbinho-3 wrote:Srecan Uskrs.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
još prije tjedan danaSerbinho-3 wrote:Vaistinu Voskrese!Noor wrote:Hristos voskrese!Serbinho-3 wrote:Srecan Uskrs.
sretan vam Uskrs i neka vam Uskrsli Krist odnese mržnju i nesnošljivost prema Hrvatima
immortal-
2014-04-16
Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Što bre?mortal wrote:još prije tjedan danaSerbinho-3 wrote:Vaistinu Voskrese!Noor wrote:Hristos voskrese!Serbinho-3 wrote:Srecan Uskrs.
sretan vam Uskrs i neka vam Uskrsli Krist odnese mržnju i nesnošljivost prema Hrvatima
2014-04-19
I Ero.epikur37 wrote:Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
2014-04-19
Vaistinu voskrese.Eroo wrote:Hristos voskrese!
2014-04-19
Evo juga stize...ali nece..epikur37 wrote:Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A kažeš da je rat neizbježan.vuksadinare wrote:Evo juga stize...ali nece..epikur37 wrote:Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mogu da ratuju on, Pižon, Vulin i još par budala.jastreb wrote:A kažeš da je rat neizbježan.vuksadinare wrote:Evo juga stize...ali nece..epikur37 wrote:Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
2014-04-19
I vuk.dzango wrote:Mogu da ratuju on, Pižon, Vulin i još par budala.jastreb wrote:A kažeš da je rat neizbježan.vuksadinare wrote:Evo juga stize...ali nece..epikur37 wrote:Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
Sretan ti Uskrs !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dzango wrote:Mogu da ratuju on, Pižon, Vulin i još par budala.jastreb wrote:A kažeš da je rat neizbježan.vuksadinare wrote:Evo juga stize...ali nece..epikur37 wrote:Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
budalo
ja da ratujem
i to meni kaze kreten koji bi srbiju predao divovima sa istoka
da od srbije naprave siriju na balkanu
jer, to je logika politke koju ti afirmises
da se guranjem prsta u oko zapadu srbija izbori za dobar polozaj srba na balkanu,
ey yugi
o vulinu sam vise puta izneo svoj stav
Guest- Guest
kaja wrote:I vuk.dzango wrote:Mogu da ratuju on, Pižon, Vulin i još par budala.jastreb wrote:A kažeš da je rat neizbježan.vuksadinare wrote:Evo juga stize...ali nece..epikur37 wrote:Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
Sretan ti Uskrs !
da li ti sledis smisao njegovih postova
Guest- Guest
Ja sam plava ...ne mogu stalno slijediti smisaopizzon wrote:kaja wrote:I vuk.dzango wrote:Mogu da ratuju on, Pižon, Vulin i još par budala.jastreb wrote:A kažeš da je rat neizbježan.vuksadinare wrote:
Evo juga stize...ali nece..
Sretan ti Uskrs !
da li ti sledis smisao njegovih postova
Sretan ti Uskrs !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hvala. Ono "on" je Vuk.kaja wrote:I vuk.dzango wrote:Mogu da ratuju on, Pižon, Vulin i još par budala.jastreb wrote:A kažeš da je rat neizbježan.vuksadinare wrote:Evo juga stize...ali nece..epikur37 wrote:Super, i pravoslavci i mi na istoj temi kako i treba....ujedinjenje je sve bliže :)
Sretan ti Uskrs !
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4