SRETAN USKRS
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRETAN USKRS
sretan Uskrs svima koji slave uskrsnuće Bogočovjeka...
2015-08-08
Dobro sad kad smo čestitali, sto se jede, kako se provodite Itd..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sto se jede, zaobidjem trpezu kao i obicno, nesto malo i kavenisemkaja wrote:Dobro sad kad smo čestitali, sto se jede, kako se provodite Itd..
dijagram-
2015-08-09
Kaj si na dijeti?dijagram wrote:Sto se jede, zaobidjem trpezu kao i obicno, nesto malo i kavenisemkaja wrote:Dobro sad kad smo čestitali, sto se jede, kako se provodite Itd..
2015-08-15
Nisam, takav zivotni stil.kaja wrote:Kaj si na dijeti?dijagram wrote:Sto se jede, zaobidjem trpezu kao i obicno, nesto malo i kavenisemkaja wrote:Dobro sad kad smo čestitali, sto se jede, kako se provodite Itd..
Ne mozes biti lijep uz dijete i kojesta, a meni je ljepota na prvom mjestu:)
dijagram-
2015-08-09
jesi u zegeju... u petak vv idem doku na kontrolu pa sam rekao veberu da bih rado da se nađemo, ako budeš imao cajta... u utorak imam neki sjebani pregled tu kod mene u sisku a onda sa torbom nalaza u vinogradsku, pa rekoh kad to obavim slobodan sam do zadnjeg vlaka za cucak... :)
2015-08-08
Da, da, pa vidim jel..dijagram wrote:Nisam, takav zivotni stil.kaja wrote:Kaj si na dijeti?dijagram wrote:Sto se jede, zaobidjem trpezu kao i obicno, nesto malo i kavenisemkaja wrote:Dobro sad kad smo čestitali, sto se jede, kako se provodite Itd..
2015-08-15
nisam siguran sto ce biti u petak, ali rado se nadjemo na kavi ako budem slobodan, cut cemo se do tada.michaellcmacha wrote:jesi u zegeju... u petak vv idem doku na kontrolu pa sam rekao veberu da bih rado da se nađemo, ako budeš imao cajta... u utorak imam neki sjebani pregled tu kod mene u sisku a onda sa torbom nalaza u vinogradsku, pa rekoh kad to obavim slobodan sam do zadnjeg vlaka za cucak... :)
no siguran sam u ovo, vebera crvenka i slicne ne zovi, samo ce smetati:)
dijagram-
2015-08-09
Tako to ide, ne moze se dijetama postici ono sto netko prirodno ima cijeli zivot, osobni zivotni stilkaja wrote:Da, da, pa vidim jel..dijagram wrote:Nisam, takav zivotni stil.kaja wrote:Kaj si na dijeti?dijagram wrote:Sto se jede, zaobidjem trpezu kao i obicno, nesto malo i kavenisemkaja wrote:Dobro sad kad smo čestitali, sto se jede, kako se provodite Itd..
dijagram-
2015-08-09
Veber vam je vise za kazalište đir..dijagram wrote:nisam siguran sto ce biti u petak, ali rado se nadjemo na kavi ako budem slobodan, cut cemo se do tada.michaellcmacha wrote:jesi u zegeju... u petak vv idem doku na kontrolu pa sam rekao veberu da bih rado da se nađemo, ako budeš imao cajta... u utorak imam neki sjebani pregled tu kod mene u sisku a onda sa torbom nalaza u vinogradsku, pa rekoh kad to obavim slobodan sam do zadnjeg vlaka za cucak... :)
2015-08-15
a znam jbg... pričao sam mu kako sam zadnji put kad sam bio na kontroli posložio jednu shemu i onda na kraju sve se odvrtilo kontra od mog plana... i sad mi se neke stvari povrh pumpe počele komplicirati pa mi to dodatno ruši koncentraciju i usredotočenost... u svakom slučaju imam tvoj broj i broj od vebera i tijekom dana (petka) vjerojatno u jutarnjim satima vas budem cimnuo da vidim gdje ste što ste pa ako se poklopi budemo se našli tamo negdje gdje god...dijagram wrote:nisam siguran sto ce biti u petak, ali rado se nadjemo na kavi ako budem slobodan, cut cemo se do tada.michaellcmacha wrote:jesi u zegeju... u petak vv idem doku na kontrolu pa sam rekao veberu da bih rado da se nađemo, ako budeš imao cajta... u utorak imam neki sjebani pregled tu kod mene u sisku a onda sa torbom nalaza u vinogradsku, pa rekoh kad to obavim slobodan sam do zadnjeg vlaka za cucak... :)
2015-08-08
je, zaspi ko beba za par minuta i bude mirkaja wrote:Veber vam je vise za kazalište đir..dijagram wrote:nisam siguran sto ce biti u petak, ali rado se nadjemo na kavi ako budem slobodan, cut cemo se do tada.michaellcmacha wrote:jesi u zegeju... u petak vv idem doku na kontrolu pa sam rekao veberu da bih rado da se nađemo, ako budeš imao cajta... u utorak imam neki sjebani pregled tu kod mene u sisku a onda sa torbom nalaza u vinogradsku, pa rekoh kad to obavim slobodan sam do zadnjeg vlaka za cucak... :)
dijagram-
2015-08-09
kad bi isao natrag, kad bi zavrsio s pregledima?michaellcmacha wrote:a znam jbg... pričao sam mu kako sam zadnji put kad sam bio na kontroli posložio jednu shemu i onda na kraju sve se odvrtilo kontra od mog plana... i sad mi se neke stvari povrh pumpe počele komplicirati pa mi to dodatno ruši koncentraciju i usredotočenost... u svakom slučaju imam tvoj broj i broj od vebera i tijekom dana (petka) vjerojatno u jutarnjim satima vas budem cimnuo da vidim gdje ste što ste pa ako se poklopi budemo se našli tamo negdje gdje god...dijagram wrote:nisam siguran sto ce biti u petak, ali rado se nadjemo na kavi ako budem slobodan, cut cemo se do tada.michaellcmacha wrote:jesi u zegeju... u petak vv idem doku na kontrolu pa sam rekao veberu da bih rado da se nađemo, ako budeš imao cajta... u utorak imam neki sjebani pregled tu kod mene u sisku a onda sa torbom nalaza u vinogradsku, pa rekoh kad to obavim slobodan sam do zadnjeg vlaka za cucak... :)
dijagram-
2015-08-09
ma u zg bih dosao rano ujutro, u vinogradskoj bih bio oko 8 ujutro i čekao doka tj probao ga dozvati da vidim jel ima lufta za mene pa ako ima pricekao bih dok me ne primi a onda poslije se nađemo... ako ne bude imao lufta odmah vam ujutro javim da sam fraj... pa cu slijedeći tjedan probat ponovo...dijagram wrote:kad bi isao natrag, kad bi zavrsio s pregledima?michaellcmacha wrote:a znam jbg... pričao sam mu kako sam zadnji put kad sam bio na kontroli posložio jednu shemu i onda na kraju sve se odvrtilo kontra od mog plana... i sad mi se neke stvari povrh pumpe počele komplicirati pa mi to dodatno ruši koncentraciju i usredotočenost... u svakom slučaju imam tvoj broj i broj od vebera i tijekom dana (petka) vjerojatno u jutarnjim satima vas budem cimnuo da vidim gdje ste što ste pa ako se poklopi budemo se našli tamo negdje gdje god...dijagram wrote:nisam siguran sto ce biti u petak, ali rado se nadjemo na kavi ako budem slobodan, cut cemo se do tada.michaellcmacha wrote:jesi u zegeju... u petak vv idem doku na kontrolu pa sam rekao veberu da bih rado da se nađemo, ako budeš imao cajta... u utorak imam neki sjebani pregled tu kod mene u sisku a onda sa torbom nalaza u vinogradsku, pa rekoh kad to obavim slobodan sam do zadnjeg vlaka za cucak... :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ok, javi se svakakomichaellcmacha wrote:ma u zg bih dosao rano ujutro, u vinogradskoj bih bio oko 8 ujutro i čekao doka tj probao ga dozvati da vidim jel ima lufta za mene pa ako ima pricekao bih dok me ne primi a onda poslije se nađemo... ako ne bude imao lufta odmah vam ujutro javim da sam fraj... pa cu slijedeći tjedan probat ponovo...dijagram wrote:kad bi isao natrag, kad bi zavrsio s pregledima?michaellcmacha wrote:a znam jbg... pričao sam mu kako sam zadnji put kad sam bio na kontroli posložio jednu shemu i onda na kraju sve se odvrtilo kontra od mog plana... i sad mi se neke stvari povrh pumpe počele komplicirati pa mi to dodatno ruši koncentraciju i usredotočenost... u svakom slučaju imam tvoj broj i broj od vebera i tijekom dana (petka) vjerojatno u jutarnjim satima vas budem cimnuo da vidim gdje ste što ste pa ako se poklopi budemo se našli tamo negdje gdje god...dijagram wrote:nisam siguran sto ce biti u petak, ali rado se nadjemo na kavi ako budem slobodan, cut cemo se do tada.michaellcmacha wrote:jesi u zegeju... u petak vv idem doku na kontrolu pa sam rekao veberu da bih rado da se nađemo, ako budeš imao cajta... u utorak imam neki sjebani pregled tu kod mene u sisku a onda sa torbom nalaza u vinogradsku, pa rekoh kad to obavim slobodan sam do zadnjeg vlaka za cucak... :)
dijagram-
2015-08-09
crvenkasti wrote:najtužniji sam za blagdane...
Tvoj Uskrs je slijedeće nedjelje.
Guest- Guest
DANAS JE VASKRS: HRISTOS VASKRESE!
Tanjug | 08. april 2018. 00:07 | Komentara: 0
Pravoslavni hrišćani u više od 60 zemalja sveta, uključujući Srbiju, slave danas Vaskrsenje Hristovo.
[size=33][/size]
Guest- Guest
Hristos voskrese!dzango wrote:Srećan Uskrs.
uzivaj sa svojim najmilijima :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4