O plen kim unu, uhljeb jugendu, Brüni Šimleši pederku itd.
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
O plen kim unu, uhljeb jugendu, Brüni Šimleši pederku itd.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-zasto-ne-bismo-vodili-politiku-u-svom-interesu-a-ne-britanskom-1149394/
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-zasto-ne-bismo-vodili-politiku-u-svom-interesu-a-ne-britanskom-1149394/
Meni je najbolji ovaj dio o new age folirantu Šimleši, pranju suđa, kuhanju i slaganju suđa u perilicu i sve oko toga.
Dobar je i onaj o plitkoumnom lažljivcu Zeliću, a odgovor nisi dobio iz dva razloga.
Jer ga iritantni glupan kao prvo ne zna, a kao drugo i vjerojatno i važnije, zato jer ga nema jer je popis koji si zatražio ionako prazan skup, a da nije, iritantni smutljivac bi već zaposlio nekog da odgovori umjesto njega i za to bi još zatražio sredstva iz državnog proračuna zbog borbe protiv rasizma ili nekog slično prozaičnog razloga (na stranu činjenica da su Arapi iste rase kao i mi).
Guest- Guest
Re: O plen kim unu, uhljeb jugendu, Brüni Šimleši pederku itd.
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-zasto-ne-bismo-vodili-politiku-u-svom-interesu-a-ne-britanskom-1149394/
Meni je najbolji ovaj dio o new age folirantu Šimleši, pranju suđa, kuhanju i slaganju suđa u perilicu i sve oko toga.
Dobar je i onaj o plitkoumnom lažljivcu Zeliću, a odgovor nisi dobio iz dva razloga.
Jer ga iritantni glupan kao prvo ne zna, a kao drugo i vjerojatno i važnije, zato jer ga nema jer je popis koji si zatražio ionako prazan skup, a da nije, iritantni smutljivac bi već zaposlio nekog da odgovori umjesto njega i za to bi još zatražio sredstva iz državnog proračuna zbog borbe protiv rasizma ili nekog slično prozaičnog razloga (na stranu činjenica da su Arapi iste rase kao i mi).
postaviš legitimno pitanje i rasist si
to je moguće samo u pravom totalitarnom svijetu
da popizdim na takve folirante.
a ja inače stvarno jako dobro kuham, za njega mi je jasno da zna samo češat muda pred tv-om i prodavat muda pod bubrege očajnim kućanicama
a ja inače stvarno jako dobro kuham, za njega mi je jasno da zna samo češat muda pred tv-om i prodavat muda pod bubrege očajnim kućanicama
dobar tekst
2014-04-19
Šimleša je simentalno goveče liberalno-dedadentne ideologije....ravno iz tovilišta.
Odvratan je pojavom i riječju.
Odvratan je pojavom i riječju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bitno je odvojit da su zlostavljaci pojedinci a ne citav spol kojem ti pojedinci pripadaju. Feministicke kenjaze su uvaljene I u EU pravilnik I plan. Tako je gender pay gap uvrsten kao problem osim nasilja (samo) prema zenama. Nasilju su generalno daleko vise izlozeni muskarci ali valjda to nije bitno u borbi za ravnopravnost. Dakle ravnopravnost je tek kad marksisticka utopija o svima isto bez obzira na razliku u kvalitetu ili trudu medu ljudima I socijalnim grupama.
EU je ljevicarski shit hole
2014-04-19
prckov wrote:bitno je odvojit da su zlostavljaci pojedinci a ne citav spol kojem ti pojedinci pripadaju. Feministicke kenjaze su uvaljene I u EU pravilnik I plan. Tako je gender pay gap uvrsten kao problem osim nasilja (samo) prema zenama. Nasilju su generalno daleko vise izlozeni muskarci ali valjda to nije bitno u borbi za ravnopravnost. Dakle ravnopravnost je tek kad marksisticka utopija o svima isto bez obzira na razliku u kvalitetu ili trudu medu ljudima I socijalnim grupama.
40% žena na izbornim listama
zahtjev je sad 51% žena "na mjestima odlučivanja"
a nula posto žena u trećoj smjeni kreke, ravnopravnost po potrebi
ma glupostimarcellus wrote:prckov wrote:bitno je odvojit da su zlostavljaci pojedinci a ne citav spol kojem ti pojedinci pripadaju. Feministicke kenjaze su uvaljene I u EU pravilnik I plan. Tako je gender pay gap uvrsten kao problem osim nasilja (samo) prema zenama. Nasilju su generalno daleko vise izlozeni muskarci ali valjda to nije bitno u borbi za ravnopravnost. Dakle ravnopravnost je tek kad marksisticka utopija o svima isto bez obzira na razliku u kvalitetu ili trudu medu ljudima I socijalnim grupama.
40% žena na izbornim listama
zahtjev je sad 51% žena "na mjestima odlučivanja"
a nula posto žena u trećoj smjeni kreke, ravnopravnost po potrebi
pa citav narativ u drustvu je narativ o zeni zrtvi I apriori pozitivnoj strain u drustvu, a muskarcu kao problematicnom, patrijarhalnom i nasilnom
istovremeno je feminizam institucionaliziran I promovira se kroz politiku (neovisno kojeg spola je politicar) I kroz medije.
Veze to sa ravnopravnoscu nema ali je zene jer su generalno osjetljivije lakse emocionalno manipulirat.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kermit-
2014-04-17
aoj marc,
jugoslovencino i anarhisto,
kakos tako pisat o velikim hrvatima iz hadezeja i esdepeja
o perjanicama politike u dnrh
plenki je veliki hrvat ko što sam ja pigmej
suti da ne postanes pigmej,marcellus wrote:Leviathan2 wrote:aoj marc,
plenki je veliki hrvat ko što sam ja pigmej
kako je krenulo velike su sanse da ce pigmeji biti mila majka
i sto se tice slobode i govora i svega
jebes ga, snijasmo se teoreticarima urote al mi se cini da ce se oni na kraju smijat kak se situacija odvija
ministarstva istine se vec osnivaju i takvi kao ti ce polako nestat sa scene,
jedino rad iz ilegale
pazi sto ti velim
mic po mic i oni dolaze na svoje, agenda ide dalje
But I'm near the end and I just ain't got the time
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham-
2014-04-14
Vjerovatno neki pohrvaćeni Arnaut.abraham wrote:Tko je uopce taj Shimlesha??? Cajka???
Inače Šimleša na albanskom znači Sveti Aleksandar.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
abraham wrote:Tko je uopce taj Shimlesha??? Cajka???
autor self help sranja, new age seronja samoproglašeni "ljubavolog" koji komentira svašta a ne razumije se u ništa i dobro zarađuje na glupim pičkama koje čitaju njegova petrarkistička ulizivanja ženama, trubadur 21 stoljeća taman za odvalit toljagom po glavi
tip od kojeg ne bi kupio rabljeni auto
ovaj
text sve ok, ali pranje sudja jest zenski poso.
2014-04-16
a ako nema zensko pri ruci :)aben wrote:text sve ok, ali pranje sudja jest zenski poso.
2014-04-12
vi se zajebovote, ali zaptojte se ca konstituiro muski ili zenski poso,
to je jednostavno un poso ki vise obavljaju zene ili muski.
zene peru sudje. zene su i uciteljice, I medicinske sestre. normalno, postoji I bioloski razlog zoc je to tako, ali un ki ni spreman na ideju da postoju muski I zenski poslovi, definitivni ni spreman ni na takova objasnjenja.
to je jednostavno un poso ki vise obavljaju zene ili muski.
zene peru sudje. zene su i uciteljice, I medicinske sestre. normalno, postoji I bioloski razlog zoc je to tako, ali un ki ni spreman na ideju da postoju muski I zenski poslovi, definitivni ni spreman ni na takova objasnjenja.
2014-04-16
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» TITO: Srbija danas više nikom ne bi bila lak plen kao 1999
» uhljeb
» Uhljeb patnik
» Uhljeb the planet
» đon.obraz@uhljeb.com
» uhljeb
» Uhljeb patnik
» Uhljeb the planet
» đon.obraz@uhljeb.com