Ivan Šarić europski prvak u šahu
Page 1 of 1
Ivan Šarić europski prvak u šahu
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ostali_sportovi/hrvatski-sahist-ivan-saric-novi-europski-prvak---511775.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ivan Šarić europski prvak u šahu
O ovome se malo piše. Zašto?
O onim anemičnim vatrenima piše se i kad izgube od Čilea,i kad pokazuju svoje gole guzice kraj bazena.
O čovjeku koji je nedavno razbio Magnusa Carlsena tek po koji stupac na kraju novina.
O onim anemičnim vatrenima piše se i kad izgube od Čilea,i kad pokazuju svoje gole guzice kraj bazena.
O čovjeku koji je nedavno razbio Magnusa Carlsena tek po koji stupac na kraju novina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To mi je rođak, znam da on od malih nogu to igra, pogleda sam sliku da vidim jel to taj Ivan Šarić i je
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ostali_sportovi/europski-prvak-otkriva-sah-sam-poceo-igrati-s-pet-godina---512052.html
A čestitke, znam ja da to on igra samo nisam zna da ovako dobro, evropski prvak a pa svaka čast
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ostali_sportovi/europski-prvak-otkriva-sah-sam-poceo-igrati-s-pet-godina---512052.html
A čestitke, znam ja da to on igra samo nisam zna da ovako dobro, evropski prvak a pa svaka čast
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
drzava mu triba dati puno od nasih soldov, zaduzio nas je do groba
2014-04-16
Taj mali koji baš više nije baš mali jer ima 27 ali nisam ga vidija jedno bar pet godina pošto je u Splitu a tu i tamo navrati u Kaštela, ja se njega sićan ka dite i ovo šta je reka da on to igra od pete godine to živa istina, ono meni to u glavi on vuče ispod ruke šahovsku tablu onu drvenu veća ona od njega
To živa istina da on to igra od malih nogu, nije se nikad razdvaja od te šahovske table, uvik je vuka sa sobom
Ajde neka baš mi je drago to baš ono doslovno skoro pa rodilja se sa tom šahovskom tablom
To živa istina da on to igra od malih nogu, nije se nikad razdvaja od te šahovske table, uvik je vuka sa sobom
Ajde neka baš mi je drago to baš ono doslovno skoro pa rodilja se sa tom šahovskom tablom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bez puno truda ne ide.RayMabus wrote:Taj mali koji baš više nije baš mali jer ima 27 ali nisam ga vidija jedno bar pet godina pošto je u Splitu a tu i tamo navrati u Kaštela, ja se njega sićan ka dite i ovo šta je reka da on to igra od pete godine to živa istina, ono meni to u glavi on vuče ispod ruke šahovsku tablu onu drvenu veća ona od njega
Bravo za momka.
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» TITO & Saric
» INTERVJU – Goran Šarić: “Na Balkanu se razvila prva europska civilizacija”
» Bananaman Danijel Šarić
» Lora Split by Goran Šarić
» GORAN ŠARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU
» INTERVJU – Goran Šarić: “Na Balkanu se razvila prva europska civilizacija”
» Bananaman Danijel Šarić
» Lora Split by Goran Šarić