Pitanje:Trebamo li otvoreno stati na stranu Kosova u sukobu sa Srbijom?
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pitanje:Trebamo li otvoreno stati na stranu Kosova u sukobu sa Srbijom?
pizzon wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, vi ste se davno opredelili.
da se niste nepravilno opredelili yuga se ne bi ni raspala.
a za što smo trebali "da se opredelimo"? Za Slobu koji je reko da nas neće u jugi?
tidjman je svojom politikom, postupcima, prosto davao znacaj slobi.
Obrnuto. Milošević je bio taj koji je cijelo vrijeme imao inicijativu, a Tuđman je samo kaskao za njim i povlačio iznuđene poteze.
Guest- Guest
jastreb wrote:Cijela Evropa će se urotiti prtotiv nas. Samo zbog Kosova.
Slavenski svijet napose. Mi od tog slavenstva bježimo ko vrag od svete vodice. A zašto???
Što mi želimo postići time što promoviramo antislavenstvo?
eto, znate da cete uvek dobiti podrsku zapada zbog njihovog otpora prema rusima,
cime vi direktno profitirate protiv nas srba, sto je hr primaran cilj.
zato srbija gubu zapad, koji je prosto tera ka rusiji. to je zacaran krug.
sto nas vise pritiskaju nasa veza sa rusima je sve snaznija.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
tebe ću među prvima. ti si mi već odavno na listi za odstrel. a samo ti naivno budi uvjeren da ja to nisam u stanju napraviti baš mi se sviđaju takvi rvacki kreteni koji eto na daljinu znaju tko je šta u stanju napraviti. bravo bravo marčelo upravo si ponovo dokazao sav svoj mentalni debilni potencijal.
ja to smatram ugovorom kao i Levi. vi rvati meni sjebete i ili zagorčate život onda sam vam ja dužan uzvratiti uslugu istom i još gorom mjerom.
A ako pobjegne u Argentinu ili Čile, jel bi ga lovio i tamo?
crvenkasti-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, vi ste se davno opredelili.
a za što smo trebali "da se opredelimo"? Za Slobu koji je reko da nas neće u jugi?
Obrnuto. Milošević je bio taj koji je cijelo vrijeme imao inicijativu, a Tuđman je samo kaskao za njim i povlačio iznuđene poteze.
nije tudjman kaskao, on je uvek profitirao, sloba mu je otvarao prostor, politicki.
prosto msm da je tudjman bio sludjen nekim slobin postupcima koji siu dirketno
urusavali status srba na zapadu. prosto nije mogao da veruje sta drug slobo radi
nama srbima.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:
tebe ću među prvima. ti si mi već odavno na listi za odstrel. a samo ti naivno budi uvjeren da ja to nisam u stanju napraviti baš mi se sviđaju takvi rvacki kreteni koji eto na daljinu znaju tko je šta u stanju napraviti. bravo bravo marčelo upravo si ponovo dokazao sav svoj mentalni debilni potencijal.
ja to smatram ugovorom kao i Levi. vi rvati meni sjebete i ili zagorčate život onda sam vam ja dužan uzvratiti uslugu istom i još gorom mjerom.
da. ne bi ja direktno imam tamo ekipu mafioza koja bi ga našla i živoga ga zabetonirala u neki pilon na gradilištu.
Guest- Guest
pizzon wrote:slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, vi ste se davno opredelili.
nije tudjman kaskao, on je uvek profitirao, sloba mu je otvarao prostor, politicki.
prosto msm da je tudjman bio sludjen nekim slobin postupcima koji siu dirketno
urusavali status srba na zapadu. prosto nije mogao da veruje sta drug slobo radi
nama srbima.
Točno je da je u konačnici uvijek profitirao, da se nije pojavio Milošević on ne bi niti pobjedio na izborima 1990., ali je i kaskao za Miloševićem koji je imao JNA iza sebe i saveznu administraciju.
To ima veze sa onim što ja govorim na forumu otkad sam počeo pisati, a u RL od 1990. godine, da se uvijek možemo pouzdati u srpsku glupost ako već ne možemo u vlastitu pamet.
Guest- Guest
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Gnječ wrote:
da. ne bi ja direktno imam tamo ekipu mafioza koja bi ga našla i živoga ga zabetonirala u neki pilon na gradilištu.
Merčelo, gdje ćeš pobjeći? Ovaj luđak će te loviti po cijelom svijetu!
Da odeš u Idlib, možda te tamo ne bi mogao naći i prepoznati?
crvenkasti-
2014-04-17
sjetimo se da smo od Kristavuksadinare wrote:logika ti nalaze da stanes uz kosovo
vrijeme je antikrista i rada kontra kršćana i vjere
ako pustiš Kosovo muslimanima , katolika šiptara i albanaca je zanemariv broj u odnosu na muslimane.... muslimani se spoje sa Makedonijom, bosnom i evo ih na pragu Hrvatske, ali neće biti kao ovi dojučerašnji muslimani već se i oni islamiziraju, dovode zlo veličajući ga
Najprije strateški gledano Kosovo treba vratiti u vlast Srbima, Bosnu Hrvatskoj i riješiti se nasilne liberalizacije na podruučju cijele Europe
u svakoj državi treba vladati narod države koji ju je stvarao od davnina...domicilni narod
Last edited by mortal on 31/3/2018, 09:24; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Kosovo je malo zabačeno za Hrvate ,neka se sami dogovaraju... ćuj mi jesmo to priznali ali nije baš da nas to previše zanima toliko
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u našem je interesu da su zlotvori i antikristi što dalje od nasRayMabus wrote:Kosovo je malo zabačeno za Hrvate ,neka se sami dogovaraju... ćuj mi jesmo to priznali ali nije baš da nas to previše zanima toliko
Srbi da su bili pametni trebali su odmah osigurati da Kosovo bude njihovo, ali su jurišali, najprije bacili čarku, na Sloveniju, zatim na Hrvatsku
ispušili u totalu, a kad govore postavljaju se kao neki namoćni ljudi... koma
Last edited by mortal on 31/3/2018, 09:33; edited 2 times in total
immortal-
2014-04-16
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Gnječ wrote:
Kad bi marčelo sad promijenio totalno stranu i počeo pisati lijepo o Jugoslaviji, hvaliti partizane i antifašiste, a kuditi ustaše, i kad bi to tako trajalo jedno 6 mjeseci, jel bi mu oprostio?
Jal bi ga ostavio ovdje da živi s nama?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Gnječ wrote:
Kad bi marčelo sad promijenio totalno stranu i počeo pisati lijepo o Jugoslaviji, hvaliti partizane i antifašiste, a kuditi ustaše, i kad bi to tako trajalo jedno 6 mjeseci, jel bi mu oprostio?
Jal bi ga ostavio ovdje da živi s nama?
ma nikako. već je bio jugoslaven pa eto se pretvorio u ustašu. bio je pionir, omladinac služio JNA pjevao bandiera rossa i la mula de parenzo a sad sluša cajke i drka na sliju Ante Pavelića. recidivist nema tu spasa to je korov a znamo što se sa korovom radi.
Guest- Guest
Mislim da smo previše počeli mrziti muslimane.mortal wrote:u našem je interesu da su zlotvori i antikristi što dalje od nasRayMabus wrote:Kosovo je malo zabačeno za Hrvate ,neka se sami dogovaraju... ćuj mi jesmo to priznali ali nije baš da nas to previše zanima toliko
Srbi da su bili pametni trebali su odmah osigurati da Kosovo bude njihovo, ali su jurišali, najprije bacili čarku, na Sloveniju, zatim na Hrvatsku
ispušili u totalu, a kad govore postavljaju se kao neki namoćni ljudi... koma
I ja sam jedno vrijeme bio totalno zabrijao na antiislamstvo. Međutim upoznao sam jednog divnog čovjeka,koji sa mnom radi. Pomaže mi,sve me uči i sa njime sam dosta naučio o poslu.
Upoznao sam i njegove rođake. Isto divni ljudi. Bosanci. Jako su mi pomogli. I ja sam uvidio da sam bio pretjerao. I muslimani mogu biti dobri ljudi i vjernici.
Poslušaj ovog divnog čovjeka. Hafiz Sulejman Bugari. Jedna divna osoba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oki doki, ja sam zaGnječ wrote:kaja wrote:Mene preskoči :)Gnječ wrote:vuksadinare wrote:sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
u slučaju eskalacije ubijam rvate nemilosrdno bez jebemti. e što ću se nauživati payback će biti gori nego na Bleiburgu.
tebe ne nikako nema šanse ti si sigurna ti mi nisi ništa loše napravila. s tobom bi rado popio kavu ako se sretnemo slučajno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Treba. Da se jednom odvoji krst od nekrsta i nesoja.
Ako se povede križarska vojna protiv nekrsta na Kosovu...što napraviti?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel bi mi mogli sad prodat avione stare kosovu da pokrenu svoj zrakomlatni program
za sitno a zaradit na obuci odrzavanju i izgradnji infrastrukture + ostali proizvodi a s druge strane poticat srbiju da usvoji standarde i pristupi EU
toj bi vladi dao +
za sitno a zaradit na obuci odrzavanju i izgradnji infrastrukture + ostali proizvodi a s druge strane poticat srbiju da usvoji standarde i pristupi EU
toj bi vladi dao +
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:jel bi mi mogli sad prodat avione stare kosovu da pokrenu svoj zrakomlatni program
toj bi vladi dao +
naše migove šiptarima i sve 5 :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:jel bi mi mogli sad prodat avione stare kosovu da pokrenu svoj zrakomlatni program
toj bi vladi dao +
naše migove šiptarima i sve 5 :)
sto ne ? bili bi zvijezde na kosmetu , mudri bi zborili kako su odlicno prosli u toj trgovini , avioni i logistika te 2 rezervna motora
u trgovinama sve od krasa a ne soko stark i buduca suradnja s organiziranom naprednom zemljom od koje mogu uciti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaja wrote:Oki doki, ja sam zaGnječ wrote:kaja wrote:Mene preskoči :)Gnječ wrote:vuksadinare wrote:sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
u slučaju eskalacije ubijam rvate nemilosrdno bez jebemti. e što ću se nauživati payback će biti gori nego na Bleiburgu.
tebe ne nikako nema šanse ti si sigurna ti mi nisi ništa loše napravila. s tobom bi rado popio kavu ako se sretnemo slučajno.
može, dogovoreno. samo mi nemoj ukrast upaljač evo jučer mi je gazdarica kafića čopila upaljač i ja jutros da ću zapalit ritualnu cigaretu a ono prc nemam upaljač. ali dobro, nekako sam se snašao.
Guest- Guest
https://www.vecernji.hr/vijesti/pogodena-zgrada-agram-1236349
2014-04-14
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ne trebamo glumiti prijateljstvo sa Srbijom
» Velika Britanija otvoreno stala na stranu ISIL i dr. ološa
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Putinov brat-saveznik Erdogan - borili smo se protiv Rusa 16puta i opet ćemo- Muslimani u Rusiji će stati na našu stranu
» Britanska vojska otvoreno stala na stranu vehabija protiv Huta u Jemenu
» Velika Britanija otvoreno stala na stranu ISIL i dr. ološa
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Putinov brat-saveznik Erdogan - borili smo se protiv Rusa 16puta i opet ćemo- Muslimani u Rusiji će stati na našu stranu
» Britanska vojska otvoreno stala na stranu vehabija protiv Huta u Jemenu
Page 2 of 6