Pitanje:Trebamo li otvoreno stati na stranu Kosova u sukobu sa Srbijom?
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pitanje:Trebamo li otvoreno stati na stranu Kosova u sukobu sa Srbijom?
sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pitanje:Trebamo li otvoreno stati na stranu Kosova u sukobu sa Srbijom?
Primjerice nedavno je beograd napao jako janeze sto jednostrano se svrstavaju na stranu pristine nakon izjave boruta pahora da srbija ni ne pokusa nista negativno prema pristini..dakle janezi vec na jedan nacin daju podrsku pristini..crnogorci su nekidan imali emisiju kako se treba crna gora postaviti prema kosovu u slucaju eskalacije krize..no ove do danas ja nista nisam cuo od hr sluzbenih vlasti na tu temu..a to je tu koji kilometar..ako su davali iks izjava na slucaj agenta u britaniji koja je tisucama kilometara dalje..a sutnja je zbog jos napetije situacije u komsiluku koja se moze nas itekako izravno doticati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za početak bi trebalo poslati dvije satnije. Osigurati pravac Paraćin - Preševo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
slusam samo sto mi kaze mater i domazet loso
dakle treba ali....
- Vidi te svilene razdrljene košulje!
- Baš iz meksičke sapunice negativac - izdvojio bih brčiće i i omču-ogrlicu. Supercute!
- Kakav muškarac - Latino lover
- Ma brk,lančić, sve... - Pravi mačo
- Ja sam oduševljen. Ovako želim zgledati kad osijedim! I da, hoću i nadimak Lošo!
dakle treba ali....
- Vidi te svilene razdrljene košulje!
- Baš iz meksičke sapunice negativac - izdvojio bih brčiće i i omču-ogrlicu. Supercute!
- Kakav muškarac - Latino lover
- Ma brk,lančić, sve... - Pravi mačo
- Ja sam oduševljen. Ovako želim zgledati kad osijedim! I da, hoću i nadimak Lošo!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vucko, vi ste se davno opredelili.
da se niste nepravilno opredelili yuga se ne bi ni raspala.
ne kazem, ne tvrdim, da ne postoji nasa krivica, da, postoji, ali pre
svega u pristupu oko transformacije yuge. srbija nije
podrzavala bilo cije svojatanje sr hrvatske, dok je
hrvatska na razne nacine podrzala siptare, ili ih tajno
ohrabrivala.
ne kazem, ne tvrdim, da ne postoji nasa krivica, da, postoji, ali pre
svega u pristupu oko transformacije yuge. srbija nije
podrzavala bilo cije svojatanje sr hrvatske, dok je
hrvatska na razne nacine podrzala siptare, ili ih tajno
ohrabrivala.
Guest- Guest
Vucko je premalo ratovao, mjesec dva i ode kući. Osjeća se neostvareno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pizzon wrote:vucko, vi ste se davno opredelili.
a za što smo trebali "da se opredelimo"? Za Slobu koji je reko da nas neće u jugi?
vuksadinare wrote:sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
u slučaju eskalacije ubijam rvate nemilosrdno bez jebemti. e što ću se nauživati payback će biti gori nego na Bleiburgu.
Guest- Guest
Mene preskoči :)Gnječ wrote:vuksadinare wrote:sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
u slučaju eskalacije ubijam rvate nemilosrdno bez jebemti. e što ću se nauživati payback će biti gori nego na Bleiburgu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gnječ wrote:vuksadinare wrote:sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
ajde cigo digićki ne seri
stisnem ti flisku i usereš se
Izgleda da ima dosta budaletina koji zele rat izmedju Hrvatske i Srbije.
Sukob Srba i Albanaca je kompleksan problem i najbolje se drzati po strani. Ne vidim nikavog razloga za upetljavanje u to sranje.
Sukob Srba i Albanaca je kompleksan problem i najbolje se drzati po strani. Ne vidim nikavog razloga za upetljavanje u to sranje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nema sumnje da bi se masa desnohrvatas dobrovoljno javila u OVK.
Na užas europske desnice,koja podržava srpsko Kosovo. Čak i ultrakatolici iz Poljske.
Na užas europske desnice,koja podržava srpsko Kosovo. Čak i ultrakatolici iz Poljske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
ajde cigo digićki ne seri
stisnem ti flisku i usereš se
tebe ću među prvima. ti si mi već odavno na listi za odstrel. a samo ti naivno budi uvjeren da ja to nisam u stanju napraviti baš mi se sviđaju takvi rvacki kreteni koji eto na daljinu znaju tko je šta u stanju napraviti. bravo bravo marčelo upravo si ponovo dokazao sav svoj mentalni debilni potencijal.
ja to smatram ugovorom kao i Levi. vi rvati meni sjebete i ili zagorčate život onda sam vam ja dužan uzvratiti uslugu istom i još gorom mjerom.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
Za sad još uvijek uz Šiptare.
Kad izgube Ameri i Zapad, onda se prebacimo uz Srbe i Ruse.
crvenkasti-
2014-04-17
kaja wrote:Mene preskoči :)Gnječ wrote:vuksadinare wrote:sjetite se da su nam ovi potonji ne tako davno na silu htjeli oteti trecinu zemlje....da stalno nesto nas cimaju carkama..moje osobno misljenje da se sad previse ne treba petljati..ali u slucaju otvorene eskalacije i eventualno oruzanog sukoba..logika ti nalaze da stanes uz kosovo
tebe ne nikako nema šanse ti si sigurna ti mi nisi ništa loše napravila. s tobom bi rado popio kavu ako se sretnemo slučajno.
Guest- Guest
Cijela Evropa će se urotiti prtotiv nas. Samo zbog Kosova.
Slavenski svijet napose. Mi od tog slavenstva bježimo ko vrag od svete vodice. A zašto???
Što mi želimo postići time što promoviramo antislavenstvo?
Slavenski svijet napose. Mi od tog slavenstva bježimo ko vrag od svete vodice. A zašto???
Što mi želimo postići time što promoviramo antislavenstvo?
2014-04-22
marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, vi ste se davno opredelili.
a za što smo trebali "da se opredelimo"? Za Slobu koji je reko da nas neće u jugi?
tidjman je svojom politikom, postupcima, prosto davao znacaj slobi.
tako je slobo postao bauk. nije ukapirao da ga tudjman navlaci,
on to jednostavno nije tako shvatao. tudjman ga je usmeravao ka
tekovinama avnoja i federativne juge. na svaki tudjman pomak ka
nezavisnoj hrvatskoj nas sloba je odgovara kako ne treba.
plus nije bio koopreativan sa zapadom, kada je amerika bila na klackalici.
tudjmna, da je hteo, mogao je da obesmisli slobinu politiku, ali nije, jer
mu je cilj bio nezavisna hrvatska a ne bilo kakva yuga. a mogao je, da
poljulja podrsku tom slobi drugacijom politikom.
Guest- Guest
jastreb wrote:Nema sumnje da bi se masa desnohrvatas dobrovoljno javila u OVK.
neka odu zagnojit kosovo polje sretan im put bez povratka.
Guest- Guest
Pa nekad dok smo bili ponosan narod. Išli smo i na Kosovo. Hrvati pod vod vodstvom viteza Ivana Paližne pohitali su u pomoć knezu Lazaru.Gnječ wrote:jastreb wrote:Nema sumnje da bi se masa desnohrvatas dobrovoljno javila u OVK.
neka odu zagnojit kosovo polje sretan im put bez povratka.
Danas da je Kosovski boj,Hrvati bi bili u Muratovim četama.
2014-04-22
pizzon wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, vi ste se davno opredelili.
tidjman je svojom politikom, postupcima, prosto davao znacaj slobi.
Obrnuto. Milošević je bio taj koji je cijelo vrijeme imao inicijativu, a Tuđman je samo kaskao za njim i povlačio iznuđene poteze.
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ne trebamo glumiti prijateljstvo sa Srbijom
» Velika Britanija otvoreno stala na stranu ISIL i dr. ološa
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Putinov brat-saveznik Erdogan - borili smo se protiv Rusa 16puta i opet ćemo- Muslimani u Rusiji će stati na našu stranu
» Britanska vojska otvoreno stala na stranu vehabija protiv Huta u Jemenu
» Velika Britanija otvoreno stala na stranu ISIL i dr. ološa
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Putinov brat-saveznik Erdogan - borili smo se protiv Rusa 16puta i opet ćemo- Muslimani u Rusiji će stati na našu stranu
» Britanska vojska otvoreno stala na stranu vehabija protiv Huta u Jemenu
Page 1 of 6