ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Knin: grad kojeg više nema

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Knin: grad kojeg više nema - Page 2 Empty Re: Knin: grad kojeg više nema

Post by danni1 29/3/2018, 22:11

Kermit wrote:To je sada a što je sa projkecijama jedno 10 godina? 2 mil hrvata 500 iljdada bošnja cincara i pustara na 70% teritorija lipo bome
Manje ljudi na većoj površini je pozitivno stanje. Nije gužva.

danni1

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 29/3/2018, 22:12

jastreb wrote:
danni1 wrote:
jastreb wrote:Pa normalno da ga nema,kad to više nije onaj grad.  Kad su oćerani njegovi ljudi.

To je bio njegov autohtoni sastav. Šta ste mislili da ćete sa Bosancima,Janjevcima i Rumunjima nadograditi jedan grad???
Pa jbte, ne kukamo za Srbima nego što fali Hrvata. Bolje da nema tamo žive duše nego da je ijedan Srbin tamo.
Ne baš. Ono tamo....Ono je jednostavno kraj za Srbe... Pa mislili mi o tome šta...
Mislim ne na Srbe iz Srbije....Nekog tamo Živadina,ili Ljubišu...Ne... Nije Knin za njih. Knin je grad Srba,ali onijeh našijeh. I to je to...
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by danni1 29/3/2018, 22:13

jastreb wrote:
danni1 wrote:
jastreb wrote:Pa normalno da ga nema,kad to više nije onaj grad.  Kad su oćerani njegovi ljudi.

To je bio njegov autohtoni sastav. Šta ste mislili da ćete sa Bosancima,Janjevcima i Rumunjima nadograditi jedan grad???
Pa jbte, ne kukamo za Srbima nego što fali Hrvata. Bolje da nema tamo žive duše nego da je ijedan Srbin tamo.
Ne baš. Ono tamo....Ono je jednostavno kraj za Srbe... Pa mislili mi o tome šta...
Kraj za Srbe je Srbija. Ak se tu skrase neminovno će opet zagnojit ledinu.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 29/3/2018, 22:14

Žalosna Sova wrote:
inače su Srbi super ulagali u grad, u sred Jugoslavije napravili 6 kasarni + sjedište vojske u Golubiću..  Knin uvijek bio grad-uniformi i delejebovića..
pa decentralizacija treba teška. doslovno trebalo bi cijelo jedno ministarstvo sa svim pripadajućim agencima i zavodima(par tisuća zaposlenih) prebaciti iz ZGa u Knin. grad bi živnuo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 29/3/2018, 22:14

jastreb wrote:
jastreb wrote:
danni1 wrote:

Mislim ne na Srbe iz Srbije....Nekog tamo Živadina,ili Ljubišu...Ne... Nije Knin za njih. Knin je grad Srba,ali onijeh našijeh. I to je to...
A ko ste to vi , u pičku materinu? Koji su to vaši?

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 29/3/2018, 22:18

Pinochet wrote:
Žalosna Sova wrote:
inače su Srbi super ulagali u grad, u sred Jugoslavije napravili 6 kasarni + sjedište vojske u Golubiću..  Knin uvijek bio grad-uniformi i delejebovića..
pa decentralizacija treba teška. doslovno trebalo bi cijelo jedno ministarstvo sa svim pripadajućim agencima i zavodima(par tisuća zaposlenih) prebaciti iz ZGa u Knin. grad bi živnuo

ne slažem se, pa nedavno je onaj ministar vojske tj obrane rekao da vojnici koji dolaze iz drugih mjesta, tj Split, Sinj, Drniš, Šibenik itd itd.. trebali doći i živjeti u Knin, a ne samo dolazit autobusima na posao..

kao da će se s time nešto riješiti, sve je to dio većeg procesa, prvo je čovječanstvu oladio život u ruralnim područjima, ne može nitko podnijeti miris kokoši i krave više, sad se ljudima gadi život već u manjim gradićima, jer tu nema kompleksnih šoping centara lijesova i nema priglupih robovskih poslova koje traže samo poslušnost.. sve je to malo moda, mnogi koji su otišli su isto tako imali poslove + država im poklonila stanove + nekima od njih je opet otkupila isti poklonjeni stan (??)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 29/3/2018, 22:20

Žalosna Sova wrote:
Pinochet wrote:
Žalosna Sova wrote:

ne slažem se, pa nedavno je onaj ministar vojske tj obrane rekao da vojnici koji dolaze iz drugih mjesta, tj Split, Sinj, Drniš, Šibenik itd itd.. trebali doći i živjeti u Knin, a ne samo dolazit autobusima na posao..

kao da će se s time nešto riješiti, sve je to dio većeg procesa, prvo je čovječanstvu oladio život u ruralnim područjima, ne može nitko podnijeti miris kokoši i krave više, sad se ljudima gadi život već u manjim gradićima, jer tu nema kompleksnih šoping centara lijesova i nema priglupih robovskih poslova koje traže samo poslušnost..  sve je to malo moda, mnogi koji su otišli su isto tako imali poslove + država im poklonila stanove + nekima od njih je opet otkupila isti poklonjeni stan (??)
sve je stvar ekonomije. ekipa iz RH dolazi u njemačke smrdljive gradove raditi za pare.

treba od RH napraviti državu od nekoliko regija, a jedna regija RH bi se zvala Mordor, koja bi obuhvaćala Knin, Sisak, Imotski, Sinj, Drniš i Slavoniju itd. U toj regiji Mordor, doslovno - ukinuti državu - poreze - sve, dakle da dodju investitori , koji nebi plaćali nikakve poreze prvih 20godina, da investiraju , pohlpeno otvore pogone i zapošljavaju. pa bi vidio naseljavanja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 29/3/2018, 22:25

danni1 wrote:
jastreb wrote:
jastreb wrote:
danni1 wrote:

A ko ste to vi , u pičku materinu? Koji su to vaši?
Dalmatinci,Ličani,Kordunaši,Banijci... Petar Preradović,Nikola Tesla, Rade Končar, Savo Mrkalj...
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 29/3/2018, 22:28

Pinochet wrote:
Žalosna Sova wrote:
Pinochet wrote:
Žalosna Sova wrote:

kao da će se s time nešto riješiti, sve je to dio većeg procesa, prvo je čovječanstvu oladio život u ruralnim područjima, ne može nitko podnijeti miris kokoši i krave više, sad se ljudima gadi život već u manjim gradićima, jer tu nema kompleksnih šoping centara lijesova i nema priglupih robovskih poslova koje traže samo poslušnost..  sve je to malo moda, mnogi koji su otišli su isto tako imali poslove + država im poklonila stanove + nekima od njih je opet otkupila isti poklonjeni stan (??)
sve je stvar ekonomije. ekipa iz RH dolazi u njemačke smrdljive gradove raditi za pare.

treba od RH napraviti državu od nekoliko regija, a jedna regija RH bi se zvala Mordor, koja bi obuhvaćala Knin, Sisak, Imotski, Sinj, Drniš i Slavoniju itd. U toj regiji Mordor, doslovno - ukinuti državu - poreze - sve, dakle da dodju investitori , koji nebi plaćali nikakve poreze prvih 20godina, da investiraju , pohlpeno otvore pogone i zapošljavaju. pa bi vidio naseljavanja

ukidanje poreza samo po sebi nije dovoljna mjera, uostalom to ti je u srži države, da cijedi i zadnju paru od zadnjeg bijednika, iskreno ne možemo ni zamisliti koliko je državi teško to prestati raditi, to je kao da od nasilnika očekujemo da više ne udara ljude, ako je već bio par puta u zatvoru zbog toga, vjerojatnost da će i dalje nastaviti udarati ljude je prilično visoka..

izgubio se ljudski potencijal, a ljudi su ekonomija, Knin je trebao biti Varaždin-Dalmacije svoje vrste, a taj potencijal je izgubljen, iako po mnogo čemu je život u Kninu ugodno mjesto za život i razlikuje se od većine Dalmatinskih mjesta jer je građen stvarno kao skoro mala prijestolnica, ima široke ulice, prostran je, ima veliku bolnicu, veliki željeznički kolodvor, ima 7 rječica što je glavno pitanje za svaku industriju praktički, i u svemu je nasuprot većine Dalmacije zelena oaza po svojoj prirodi i planinskim vrhuncima koji ga okružuju..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by jastreb 29/3/2018, 22:29

Uglavnom,Knina više nema. To je činjenica. Briškula,balota,Slobodna Dalmacija, ....Uostalom ova pjesma ćw vam reći sve...

jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 29/3/2018, 22:32

inače stari mi kaže da je crkva dipkom puna svake nedjelje..

samo jednom sam ušao u nju.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by jastreb 29/3/2018, 22:33

jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Kermit 29/3/2018, 22:35

Žalosna Sova wrote:
inače stari mi kaže da je crkva dipkom puna svake nedjelje..

samo jednom sam ušao u nju.
Cincari daju žrtvu što su porobili hrvate
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 29/3/2018, 22:35

Ja sam još 1993.kao hrvatski vojnik u Ravnim kotarima,prepoznao budućnost toga kraja bez srpskog naroda....Nema....Nula...
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Kermit 29/3/2018, 22:36

Baš mi se stranka hvalila da im je rođo vrdoljak kupio u mjsec dva nekretnina za milijun eura
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 29/3/2018, 22:37

Kermit wrote:Baš mi se stranka hvalila da im je rođo vrdoljak kupio u mjsec dva nekretnina za milijun eura
Đe?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Kermit 29/3/2018, 22:38

jastreb wrote:
Kermit wrote:Baš mi se stranka hvalila da im je rođo vrdoljak kupio u mjsec dva nekretnina za milijun eura
Đe?
Aljmaš, osijek, vukivar, srbija
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 29/3/2018, 22:39

neb se čudio da to državi proda..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by jastreb 29/3/2018, 22:39

Kermit wrote:
jastreb wrote:
Đe?
Aljmaš, osijek, vukivar, srbija
A,ma to su sve ovi...Iz ovih krajeva....
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Kermit 29/3/2018, 22:41

danni1 wrote:
Kermit wrote:To je sada a što je sa projkecijama jedno 10 godina? 2 mil hrvata 500 iljdada bošnja cincara i pustara na 70% teritorija lipo bome
Manje ljudi na većoj površini je pozitivno stanje. Nije gužva.
70% penzionera znači kolaps
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Noor 29/3/2018, 22:48

jastreb wrote:Ja sam još 1993.kao hrvatski vojnik u Ravnim kotarima,prepoznao budućnost toga kraja bez srpskog naroda....Nema....Nula...
pa da se nisu grupisali i organizovali, jelte...tu bi i danas bili.
sami pali, sami se ubili.
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics