ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK

Go down

Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK Empty Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK

Post by Kermit 28/3/2018, 21:35

https://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/ja-sam-majka-rodne-teorije-iznenadena-sam-sto-i-danas-ima-politickih-rezima-u-kojima-se-napada-pojam-roda-vrlo-je-vazno-suprotstaviti-se-tim-napadima/7177248/
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK Empty Re: Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK

Post by Kermit 28/3/2018, 21:35

Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK Oakley
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK Empty Re: Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK

Post by kic 28/3/2018, 21:35

majka ili roditelj2

a jebemti i ja pišem trice i kučine
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Kermit 28/3/2018, 21:37

Gender feminism is a subdivision of feminism based on the view that the gender differences are social constructs perpetrated by men in order to maintain dominance over women.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 28/3/2018, 22:06

Jel me zvao netko?
No kad sam vec tu, ona o rodnoj ideologiji priča u kontekstu ženskih prava , kao uloga koju joj je društvo nametnulo je podčinjena. A ne u smislu da je muško žensko, žensko on a dijete jarac kako ova naša krema sa prosvjeda misli:Ana Oakley: JA SAM MAJKA RODNE TEORIJE i ista je utkana u IK 63c57210

Last edited by kaja on 28/3/2018, 22:07; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Kavran 29/3/2018, 13:54

kaja nam se rodno izgubila. ošla u muške. vid' joj avatar. 

:)

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by marcellus 29/3/2018, 14:00

nije ona nego john money, kom je ona bila samo sidekick

a on je bio nešto izeđu mengelea i frankensteina

2014-04-16

Back to top Go down

Post by prckov 29/3/2018, 15:08

kaja wrote:Jel me zvao netko?
No kad sam vec tu, ona o rodnoj ideologiji priča u kontekstu ženskih prava , kao uloga koju joj je društvo nametnulo je podčinjena. A ne u smislu da je muško žensko, žensko on a dijete jarac kako ova naša krema sa prosvjeda misli:
koja prava zene nemaju a da muskarci imaju
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics