Slovenci protiv sankcioniranja Rusije, optužuju SAD i Veliku Britaniju za huškanje
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Slovenci protiv sankcioniranja Rusije, optužuju SAD i Veliku Britaniju za huškanje
...ovo ej danas dosao trenutak kad nema vise vrdanja..i'l si sa nama i'l si protiv nas...odluci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Slovenci protiv sankcioniranja Rusije, optužuju SAD i Veliku Britaniju za huškanje
"kiss the ring" sindrom...
Slovenci očito imaju manje izražen "poslušnički" mentalitet od Hrvata.
onda nek pređu rusima ako nisu 'poslusnici'...nece jer su supci..catabbath wrote:Slovenci očito imaju manje izražen "poslušnički" mentalitet od Hrvata.
2015-09-08
Slovenija ruski trojanski konj u EU i NATO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sloovenci su pickin dim..sad ce ih trump znogirati iz nato-a..ionako po vojnim standardiam su među zadnjim nato clanicama..a ne zele povisiti izdvajanje za vojsku..ne'k im rusi uvale dvajs komada besplatnih migova..tssss
2015-09-08
Najvece pizdurine u Europi su Hrvatska i Hrvati opcenito.vuksadinare wrote:sloovenci su pickin dim..sad ce ih trump znogirati iz nato-a..ionako po vojnim standardiam su među zadnjim nato clanicama..a ne zele povisiti izdvajanje za vojsku..ne'k im rusi uvale dvajs komada besplatnih migova..tssss
900 godina pusenja svcih mogucih tudjinskih kuraca je ostavilo traga.
Slovenci su za Hrvate pojam dostojanstva, obrane vlastitih interesa i ponosa.
Hrvati su jad bili, jad jesu i jad ce ostati dok postoje.
Zao mi je i stid me je.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ako su dostojanstveni neka izađu iz nato-a i eu..i ja nisam ljubitelj nato-a i eu pa zagovaram referendum o izlasku..a ne biti protiv a hoces biti unutra..to je izdaja i biti pickaRingo10 wrote:Najvece pizdurine u Europi su Hrvatska i Hrvati opcenito.vuksadinare wrote:sloovenci su pickin dim..sad ce ih trump znogirati iz nato-a..ionako po vojnim standardiam su među zadnjim nato clanicama..a ne zele povisiti izdvajanje za vojsku..ne'k im rusi uvale dvajs komada besplatnih migova..tssss
900 godina pusenja svcih mogucih tudjinskih kuraca je ostavilo traga.
Slovenci su za Hrvate pojam dostojanstva, obrane vlastitih interesa i ponosa.
Hrvati su jad bili, jad jesu i jad ce ostati dok postoje.
Zao mi je i stid me je.
2015-09-08
Točno, ono ekipa je u NATO a za Rusiju
Mislim ono alo
Mislim ono alo
2014-04-11
RayMabus wrote:Točno, ono ekipa je u NATO a za Rusiju
Mislim ono alo
I Bugari i Grci. Možda i Mađari.
catabbath-
2015-08-22
Austrija nije u NATO a ovi jesu i sutra da ih tko napadne heljp Amerika
Eno ti Putin pa nek te spašava
Eno ti Putin pa nek te spašava
2014-04-11
Nesjećam se da je itko od njih optužio Britaniju da je lažirala napadcatabbath wrote:RayMabus wrote:Točno, ono ekipa je u NATO a za Rusiju
Mislim ono alo
I Bugari i Grci. Možda i Mađari.
Alo alo
2014-04-11
...slovenci bi ovako..'mi bi bili unutra ali da malo saramo i sa konkurencijom'..i to je stav,postenje..a ne izdaja i pokvarenost
2015-09-08
..izvolite gospodo janezi budite samostalni pa sarajte onda..i stisnem vam ruku
2015-09-08
srbija tu da kazem tako ispada postenija od janeza..nisu clanica eu-a makar bili kandidat ali nisu clanica kao i nato-a..i oni mogu sarati imaju vise opravdanja nego janezi
2015-09-08
ili jos bolje ovako kako s ejanezi ponasaju..'cuj zeno ti si mi supruga ali znas htio bi malo sarati imati ljubavnicu ali da ipak ostanem tvoj muz..zbog djece(u slucaju janeza love)'
2015-09-08
mi jesmo papucari unutar braka sa eu...ali smo pristali biti papucari u braku i uci u taj brak...i zato recimo plenki hoce da budemo papucari jer mu je u tom braku sigurnije biti makar kao papucar..ali lova kapa...dakle posteniji je od janeza..janez bi htio ostat u braku sa eu ali da malo sara,zajebava se i ipak i da oni ostanu unutar eu-a i nato-a radi sigurnosti,love..da sam ja zena..rekao bi marš van iz braka..pa saraj i dalje i neka te ljubavnica financira kao ja
2015-09-08
catabbath wrote:Slovenci očito imaju manje izražen "poslušnički" mentalitet od Hrvata.
Jasna stvar, u ostalom tesko je naci nelog s toliko kmetstva u mentalitetu ko sto hrvati imaju..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Janezi su maheri i imaju dostojanstvo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tebi ej dostojanstvo biti u braku i varati..evala svaka ti cast..epikur37 wrote:Janezi su maheri i imaju dostojanstvo.
2015-09-08
znas sto ti ej dostojanstvo epikure..kad kazes..'gospodo ja ne zelim biti sa vama vise vi mi ugrozavate nacionalne interse'..amen..ende..finito..to je to
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Albanija menja Veliku Britaniju u EU?
» Od iduće godine s putovnicama u Veliku Britaniju
» Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
» Urnebesni Nizozemci okupit će se na plaži i ispratiti Veliku Britaniju iz Europske unije
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
» Od iduće godine s putovnicama u Veliku Britaniju
» Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
» Urnebesni Nizozemci okupit će se na plaži i ispratiti Veliku Britaniju iz Europske unije
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
Page 2 of 5