GONG
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: GONG
nebih se slozio za pernara, koliko vidim on jebeno dobro sazrijeva a niti sincic nije idiotslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
pernar vam je najbolja opcija
kad pogledas koji svinjac imas, on vam je najkvalitetnije grlo
Je, kao stand up komičar.
Nije kompletan idiot u političkom smislu, ali skoro, nebitno što ponekad zna pogoditi u sridu.
Cijela ova garnitura političara za koje ljudi glasaju iz protesta od Beppa Grilla pa nadalje nema nikakvu političku budućnost i zapravo im je jedini cilj uhljebiti se u parlamentu i dobiti pozornost javnosti za svoja bolesna izdrkavanja.
Leviathan2 wrote:nebih se slozio za pernara, koliko vidim on jebeno dobro sazrijeva a niti sincic nije idiotslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
pernar vam je najbolja opcija
kad pogledas koji svinjac imas, on vam je najkvalitetnije grlo
Je, kao stand up komičar.
Nije kompletan idiot u političkom smislu, ali skoro, nebitno što ponekad zna pogoditi u sridu.
Cijela ova garnitura političara za koje ljudi glasaju iz protesta od Beppa Grilla pa nadalje nema nikakvu političku budućnost i zapravo im je jedini cilj uhljebiti se u parlamentu i dobiti pozornost javnosti za svoja bolesna izdrkavanja.
Je, zazrijeva, ali tako da nikad zreo neće biti.
Sinčić je samo praznoglavi i beskorisni šminker, pa vidi mu cijelu pojavu! Nikad od njega nikakve konkretne koristi za narod, a kakve ima njegova žena, to me se ne tiče.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:
sto se tice klizavosti, nije problem, treba znat gazit po krovu
Ma nije to problem nego što je ravan i ako je vlažan po hladnom vremenu, eto belaja.
Guest- Guest
istina, ali je daleko naljepši od svih glinenih pokrova, a zbog dimenzija i oblika podnaša izvođenje raznih radijusa na krovištuslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
Ma nije to problem nego što je ravan i ako je vlažan po hladnom vremenu, eto belaja.
ima i utoreni biber
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:istina, ali je daleko naljepši od svih glinenih pokrova, a zbog dimenzija i oblika podnaša izvođenje raznih radijusa na krovištuslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
ima i utoreni biber
Da, estetika mu je najjača u odnosu na sve one druge grbave i ružne crijepove, vidim i fleksibilnost u kompliciranim izvedbama krovišta, ali izluđuje majstore kada ga treba popravljati po lošijem vremenu.
Guest- Guest
znam, istina...sva sreća pa to nije čestoslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:istina, ali je daleko naljepši od svih glinenih pokrova, a zbog dimenzija i oblika podnaša izvođenje raznih radijusa na krovištuslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
ima i utoreni biber
Da, estetika mu je najjača u odnosu na sve one druge grbave i ružne crijepove, vidim i fleksibilnost u kompliciranim izvedbama krovišta, ali izluđuje majstore kada ga treba popravljati po lošijem vremenu.
2017-10-06
Noor wrote:znam, istina...sva sreća pa to nije čestoslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:istina, ali je daleko naljepši od svih glinenih pokrova, a zbog dimenzija i oblika podnaša izvođenje raznih radijusa na krovištuslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
ima i utoreni biber
Da, to je baš sreća. :)
Guest- Guest
manji popravci se mogu napravit bez izlazenja na krov, a za vece se uvijek bira suho vrijeme,slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:znam, istina...sva sreća pa to nije čestoslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:istina, ali je daleko naljepši od svih glinenih pokrova, a zbog dimenzija i oblika podnaša izvođenje raznih radijusa na krovištuslidingdoorsoperator wrote:
ima i utoreni biber
Da, to je baš sreća. :)
meni je vece sranje ovi novi betonski crijepovi koji su polakirani
slamnati krov rulzveber wrote:ravni krov, bazen gore i okolo popločenje.
zakon.
kupine mi uspijevaju na njemu :)
2017-10-06
slama i šifer (schiefer)...meni najljepšeLeviathan2 wrote:slamnati krov rulzveber wrote:ravni krov, bazen gore i okolo popločenje.
zakon.
2017-10-06
vidio u lici.Leviathan2 wrote:slamnati krov rulzveber wrote:ravni krov, bazen gore i okolo popločenje.
zakon.
čovjek ukopao stan u zemlju.
na krovu parking i roštilj.
usred ljeta stan podhlađen, zimi veli da troši 12m3 drva na 100m2
a u daljini vidiš gacku i gacko polje, prekrasno.
2014-12-30
estetski lijep, za razliku od kosih.Noor wrote:užas...kako estetski, tako i za izvođenje i održavanjeveber wrote:ravni krov, bazen gore i okolo popločenje.
zakon.
izvest kao i svaku deku
održavanje kao i svaki dobro izveden krov.
prednost?
još jedna etaža koja ne ide u građevinsku.
2014-12-30
i ravni krov se izvodi na većini stambenih zgrada. ono što sam vidio u ny me fasciniralo. na vrhu nebodera je villa na cjelokunoj tlocrtnoj površini s vrtom, šumnjakom, malim drvoredom.
nešto prekrasno u centru. problem je razlika pritiska pa stalno puše.
nešto prekrasno u centru. problem je razlika pritiska pa stalno puše.
2014-12-30
malo morgen :)veber wrote:estetski lijep, za razliku od kosih.Noor wrote:užas...kako estetski, tako i za izvođenje i održavanjeveber wrote:ravni krov, bazen gore i okolo popločenje.
zakon.
izvest kao i svaku deku
održavanje kao i svaki dobro izveden krov.
prednost?
još jedna etaža koja ne ide u građevinsku.
2017-10-06
ravni krov ima hrpu prednosti.Noor wrote:ma piši, baš me zanimaveber wrote:da elaboriram ili da šutim?
-dodatna etaža koja ne spada u građevnsku
-dobro izveden imaš terasu
-ako su tregeri i premosnice pod dekom možeš ga opteretit
-komplet može imat solarne panele
-ni brajda ni za odbacit
-tulumi su uvijek zanimljivi
-uvijek sam za ravni krov
2014-12-30
slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
al srbija vas ionako nece vise napadat, niti moze niti smije
jedina prijetnja i vam ai srbima jesu vehabije, jel ak ih se dovoljno nakoti mogli bi vam jebeno zagorcat zivot
Srbija neće direktno, ali gore od želje izravnati račune sa nama preko svojih proksija.
Vehabije ne predstavljaju nikakvu vojnu opasnost jer su potpuno nesposobni. Za nas čak niti političku jer sami sebe uvijek najbolje sjebu, a niti demografsku jer nitko od njih ne želi ostati u Hrvatskoj, a nisu pokazali niti sposobnost zauzimanja hrvatskih područja u BiH.
Predstavljaju demografsku i političku opasnost za zapadni dio EU, ali to je njihov problem.
ma uništiti ćete se vi sami ne treba nitko sa strane napadati.
Guest- Guest
kaj ti znači to da ne spada građevinsku? dozvolu, misliš? sve etaže i sve površine spadaju u građevinsku, a u građevinsku brutto površinu ili netto korisnu...to je već druga stvar, one ulaze ili ne ulaze u obračun izgrađenosti i iskoristivosti parcele, no sve to..baš sve je uvijek obuhvaćeno građevinskom dozvolom.veber wrote:ravni krov ima hrpu prednosti.Noor wrote:ma piši, baš me zanimaveber wrote:da elaboriram ili da šutim?
-dodatna etaža koja ne spada u građevnsku
-dobro izveden imaš terasu
-ako su tregeri i premosnice pod dekom možeš ga opteretit
-komplet može imat solarne panele
-ni brajda ni za odbacit
-tulumi su uvijek zanimljivi
-uvijek sam za ravni krov
dobro izveden, pa imaš terasu. da, ali DOBRO IZVEDEN, što najčešće ne ispadne tako! ali tada obračun površine ulazi u brutto površinu, a ona ti je, sukladno prostorno planskoj dokumentaciji, na svakoj parceli limitirana.
tregeri, premosnice?? misliš grede? pa na etaži ispod uvijek imaš neku nosivu konstrukciju, samo ako opterećenje nije unaprijed uzeto u obzir, ne bi se ja s tim šalila.
2017-10-06
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gong ispravio nepravdu!
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» I Plenki kao i Zoki priznao da ja GONG centrala agenture
» Politički ‘neuravnotežen’ GONG bi ‘uravnotežio’ ustavne suce ‘prema svjetonazoru’
» Google dao GONG-u i Faktografu 2,2 milijuna kuna za izradu hrvatskog "Mozaika utjecaja"
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» I Plenki kao i Zoki priznao da ja GONG centrala agenture
» Politički ‘neuravnotežen’ GONG bi ‘uravnotežio’ ustavne suce ‘prema svjetonazoru’
» Google dao GONG-u i Faktografu 2,2 milijuna kuna za izradu hrvatskog "Mozaika utjecaja"
Page 3 of 4