GONG
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: GONG
krovopokrivaci kao dijagram , a?jastreb wrote:Možda krovne udruge?michaellcmacha wrote:jel postoji još ta sprdačina od nevladine i nestranačke udruge građana...
koja vojska, pa ne mre se 15000 ljudi kakve god uniforme nosili zvati vojskom... realno mi smo u kurcu da to svijet nije vidio, evo samo ovaj slučaj gdje PUZ-u 100 i kusur huligana iz druge države hoda po centru grada i jebe mater svima redom... e alo a PUZ nema pojma .... sreća i Bog da su bili neki pristojni huligani....kic wrote:
ako vojska tad ne bi napravila državni udar onda ga jebi..
2015-08-08
pernar vam je najbolja opcijamichaellcmacha wrote:ja sam čak u jednom trenutku pomislio da bi taj davor bernardić mogao biti i konačno lider u sdp-u koji bi tu partiju transformirao u hrvatsku stranku koja bi s vremenom opet počela promišljati politiku na socijaldemokratskim osnovama i zasadama, makar mi to nikako ne izgledalo obećavajuće ali jebiga, legitimno je da ljudi imaju političku opciju tog tipa i da za nju glasuju, kad ono kurac nula bodova... ovaj "moj" hdz to pak takva katastrofa da mi je netko pričao ne bih mu vjerovao.... onaj NJonjo, pa onaj Bačić, ili Sovuljaga nek asila blebne neku prigodnu za taj politički šljam... s druge strane pojavi se MOST sprdnja da ne mre biti veća i još onaj kreten Pernar koji bi nekim stjecajem ludih okolnosti (koje idu uz munjen narod) mogao u datom trenutku čak biti neki kurčev faktor odlučivanja, a tad smo ga najebali ko žuti.... uglavnom ako ništa sad bar imamo potvrdu da je GONG u stvari bio sdp-ova produžena ruka kao što su i sve druge nevladine nestranačke organizacije... jebote i da im uz sve to ne polazi za rukom uz hrpetinu love koju isišu iz proračuna da spoje dva mandata... i to još kraj likova poput njonje i ostatka klošara iz hajde da se zezamo i pikamo i štipkamo stranke uistinu opasnih namjera.... :))))kic wrote:michaellcmacha wrote:a jebem ti bio sam jednom u prilici da mu stisnem plehana, ali sve rekoh neću morti je stvarno ta neka nova generacija kad ono kurac... ;) :))))kic wrote:michaellcmacha wrote:pa vidim da je dragan zelić postao izvršni tajnik u SDP-u... ne znam zašto ali od prvog dana mi je djelovao ko partijski lik a ne ko neki objektivni posmatrač... :))
Glavni odbor SDP-a jednoglasno je za novog glavnog tajnika izabrao Nikšu Vukasa, a Davorka Vidovića za političkog tajnika. Za izvršne tajnike izabrani su Tihomir Barišić, inače Bernardićev vjenčani kum, bivši čelnik GONG-a Dragan Zelić te Vojko Braut, Lara Kvesić i Domagoj Hajduković.
https://net.hr/danas/hrvatska/nakon-trosatne-sjednice-mrsic-izbacen-iz-sdp-a-vrhuska-je-odlucila-da-me-se-politicki-rijesi-ali-ovo-nije-kraj/
vid stvarno..
protivnij neposredne demokracije i svih referenduma, odličan kadar u SDPu odličan-
sve lošiji i nekvalitetniji kadar i gotovo.. ovo je neka božja kazna valjda..
kad pogledas koji svinjac imas, on vam je najkvalitetnije grlo
pa bolji su vam dobri odnosi,michaellcmacha wrote:nekak si mislim da bi nama u svakom slučaju bilo dobro da imamo dobre odnose sa srbijom jer da kojim slučajem oni takvi bagljavi i kljakavi krenu ponovo na nas da bi nas razbucali u roku jučer, s obzirom da ekipa koja se nalazi u poziciji da rukovodi u kriznim vremenima bi nas odvela u tri pičke materine... i to u boljoj soluciji... za lošiju ni nema opisa....
al srbija vas ionako nece vise napadat, niti moze niti smije
jedina prijetnja i vam ai srbima jesu vehabije, jel ak ih se dovoljno nakoti mogli bi vam jebeno zagorcat zivot
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Znači da je bolje graditi dobre odnose s vehabijamaLeviathan2 wrote:pa bolji su vam dobri odnosi,michaellcmacha wrote:nekak si mislim da bi nama u svakom slučaju bilo dobro da imamo dobre odnose sa srbijom jer da kojim slučajem oni takvi bagljavi i kljakavi krenu ponovo na nas da bi nas razbucali u roku jučer, s obzirom da ekipa koja se nalazi u poziciji da rukovodi u kriznim vremenima bi nas odvela u tri pičke materine... i to u boljoj soluciji... za lošiju ni nema opisa....
jedina prijetnja i vam ai srbima jesu vehabije, jel ak ih se dovoljno nakoti mogli bi vam jebeno zagorcat zivot
Mediteran i biber.Leviathan2 wrote:krovopokrivaci kao dijagram , a?jastreb wrote:Možda krovne udruge?michaellcmacha wrote:jel postoji još ta sprdačina od nevladine i nestranačke udruge građana...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tko to još stavlja na krovjastreb wrote:Mediteran i biber.Leviathan2 wrote:krovopokrivaci kao dijagram , a?jastreb wrote:Možda krovne udruge?michaellcmacha wrote:jel postoji još ta sprdačina od nevladine i nestranačke udruge građana...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mediteranke na moru,a biber vidim gore po Slavoniji.michaellcmacha wrote:tko to još stavlja na krovjastreb wrote:Mediteran i biber.Leviathan2 wrote:krovopokrivaci kao dijagram , a?jastreb wrote:Možda krovne udruge?michaellcmacha wrote:jel postoji još ta sprdačina od nevladine i nestranačke udruge građana...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nekako se osjeca, kraj hrvatske povijesti da..
mada je uvijek bilo hulja i slabica na vrhu nemojmo se lagati, ali ovaj put je i narod odustao..
biber ako izuzmemo da je jebeno tezak je vrhunsko rjesenje za krovovemichaellcmacha wrote:tko to još stavlja na krovjastreb wrote:Mediteran i biber.Leviathan2 wrote:krovopokrivaci kao dijagram , a?jastreb wrote:Možda krovne udruge?michaellcmacha wrote:jel postoji još ta sprdačina od nevladine i nestranačke udruge građana...
al dobra j e i slama, vazno da ne kisne, moja kuca je jos uvijek pokrivena slamom, mislim ne moja nego porodicna , nikom ne pada na pamet mjenjat :)
jednom kad budem imao priliku budem stavio sliku
oni ne grade dobre odnose s nikim,danni1 wrote:Znači da je bolje graditi dobre odnose s vehabijamaLeviathan2 wrote:pa bolji su vam dobri odnosi,michaellcmacha wrote:nekak si mislim da bi nama u svakom slučaju bilo dobro da imamo dobre odnose sa srbijom jer da kojim slučajem oni takvi bagljavi i kljakavi krenu ponovo na nas da bi nas razbucali u roku jučer, s obzirom da ekipa koja se nalazi u poziciji da rukovodi u kriznim vremenima bi nas odvela u tri pičke materine... i to u boljoj soluciji... za lošiju ni nema opisa....
svi koji nisu vehamije za njih su musrici i to treba pobit
michaellcmacha wrote:tko to još stavlja na krovjastreb wrote:Mediteran i biber.Leviathan2 wrote:krovopokrivaci kao dijagram , a?jastreb wrote:Možda krovne udruge?michaellcmacha wrote:jel postoji još ta sprdačina od nevladine i nestranačke udruge građana...
Nitko normalan, ako mene pitaš.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:biber ako izuzmemo da je jebeno tezak je vrhunsko rjesenje za krovovemichaellcmacha wrote:tko to još stavlja na krovjastreb wrote:Mediteran i biber.Leviathan2 wrote:krovopokrivaci kao dijagram , a?jastreb wrote:
Možda krovne udruge?
Izuzetno sklizak, pa majstori popizde kada se radi popravaka moraju pentrati po krovu u ova šarena vremena.
Guest- Guest
kic wrote:
nekako se osjeca, kraj hrvatske povijesti da..
mada je uvijek bilo hulja i slabica na vrhu nemojmo se lagati, ali ovaj put je i narod odustao..
Slabo osjećaš povijest.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:
Srbija neće direktno, ali gore od želje izravnati račune sa nama preko svojih proksija.
Vehabije ne predstavljaju nikakvu vojnu opasnost jer su potpuno nesposobni. Za nas čak niti političku jer sami sebe uvijek najbolje sjebu, a niti demografsku jer nitko od njih ne želi ostati u Hrvatskoj, a nisu pokazali niti sposobnost zauzimanja hrvatskih područja u BiH.
Predstavljaju demografsku i političku opasnost za zapadni dio EU, ali to je njihov problem.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:
pernar vam je najbolja opcija
Je, kao stand up komičar.
Nije kompletan idiot u političkom smislu, ali skoro, nebitno što ponekad zna pogoditi u sridu.
Cijela ova garnitura političara za koje ljudi glasaju iz protesta od Beppa Grilla pa nadalje nema nikakvu političku budućnost i zapravo im je jedini cilj uhljebiti se u parlamentu i dobiti pozornost javnosti za svoja bolesna izdrkavanja.
Guest- Guest
kic wrote:
ako vojska tad ne bi napravila državni udar onda ga jebi..
Bože dragi...
Sa kojim političkim legitimitetom? Tko bi stao iza vojske vani? Kako bi izašla na kraj ne sa hibridnim nego punokrvnim građanskim ratom sa kojim bi se morala suočiti? Gdje bi nalazila potpuno odane kadrove za popunjavanje sigurnosnih službi uključujući tu i nju samu? U BiH?
Zaboravi.
Morat ćemo se osloniti na vlastitu političku pamet ma kako ona skromna bila, jer drugog izlaza nemamo, samo je potrebno spriječiti ovu negativnu selekciju kadrova.
I znaš u čemu je najveća ironija?
Što nećemo propasti, bez obzira na forumska i javna zapomaganja u tom smislu, jer će država opstati da nam se stanovništvo i dvostruko smanji, bit će oslabljenja, ali će opstati jer postoje i puno manje i slabije države, ali će svaki glupi potez koji napravimo biti ogledalo naše sramote što zna gore zaboljeti od poraza u kojem neki kao i u patnji uvijek nađu neku utjehu.
Guest- Guest
ahslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:biber ako izuzmemo da je jebeno tezak je vrhunsko rjesenje za krovovemichaellcmacha wrote:tko to još stavlja na krovjastreb wrote:Mediteran i biber.Leviathan2 wrote:
krovopokrivaci kao dijagram , a?
Izuzetno sklizak, pa majstori popizde kada se radi popravaka moraju pentrati po krovu u ova šarena vremena.
na krovistima sam radio 4 godine i jedino kod bibera sto mi je islo na kurac je odnijeti ga na krov, tesko u picku materinu, sto se tice klizavosti, nije problem, treba znat gazit po krovu
Je, kao stand up komičar.
Nije kompletan idiot u političkom smislu, ali skoro, nebitno što ponekad zna pogoditi u sridu.
Cijela ova garnitura političara za koje ljudi glasaju iz protesta od Beppa Grilla pa nadalje nema nikakvu političku budućnost i zapravo im je jedini cilj uhljebiti se u parlamentu i dobiti pozornost javnosti za svoja bolesna izdrkavanja.
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» I Plenki kao i Zoki priznao da ja GONG centrala agenture
» Politički ‘neuravnotežen’ GONG bi ‘uravnotežio’ ustavne suce ‘prema svjetonazoru’
» Google dao GONG-u i Faktografu 2,2 milijuna kuna za izradu hrvatskog "Mozaika utjecaja"
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» I Plenki kao i Zoki priznao da ja GONG centrala agenture
» Politički ‘neuravnotežen’ GONG bi ‘uravnotežio’ ustavne suce ‘prema svjetonazoru’
» Google dao GONG-u i Faktografu 2,2 milijuna kuna za izradu hrvatskog "Mozaika utjecaja"
Page 2 of 4