Zašto laže kolega kic, i za koga?
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto laže kolega kic, i za koga?
Kermit wrote:deda je u biti trockista, a kic bivša rekacija koja opet želi zidati dvorce i zamkove da ponovo tlači i uništava ljude
je bas ja koji mrava ne bi zgazio madzar..
HDZ u srcu wrote:crvenkasti wrote:A ti si ih pitao zašto? Plakao i molio da se vrate?HDZ u srcu wrote:zato što je kriv za svecrvenkasti wrote:zašto te je ostavila?
zar ti nikad nijedna bivša nije rekla razlog prekida?
tj. sve imaju isti razlog i isto objašnjenje
Stvarno nemaš stila.
bilo je ili to ili neprospavane noći, jer ako postoje pitanja koja nemaju odgovore ja ne mogu spavati
sinoć nisam spavao, no ne sjećam se koje je pitanje bilo razlog, tj. zaboravio sam ga pa sam uspio kratko zaspati
većina onih koji žele otkriti odgovore ne čini to zato što ih odgovori čine sretnima, nego zato što im otvorena pitanja stvaraju nepodnošljivu bol i patnju
jedino luđačka, manična, potraga za odgovorima može ublažiti tu bol
neki slično kad vide nered i prljavštinu moraju to popraviti, očistiti, urediti... inače ne mogu biti na miru, bol je nepodnošljiva
deda pada u ludilo ukratko..
Pinochet wrote:postoji li život u svemiru?
Definitivno.
Guest- Guest
Pinochet wrote:deda, postoji li život u svemiru?
možda bi trebao preformulirati pitanje jer svi mi na planeti Zemlji živimo u svemiru.
Guest- Guest
to je kao kad gledaš u zrcalo i pitaš se ima li nekog s druge strane
nema, sami smo
nema, sami smo
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Definitivno.Pinochet wrote:postoji li život u svemiru?
ima na TVu, od silikona
Guest- Guest
HDZ u srcu wrote:slidingdoorsoperator wrote:Definitivno.Pinochet wrote:postoji li život u svemiru?
ima na TVu, od silikona
Moguće je da je i na Zemlju došao iz udaljenog svemira - hipoteza panspermije.
No, kako je svemir izotropan i homogen, statistički je ne nemoguće nego doslovce sumanuto pretpostaviti kako se život u cijelom svemiru uz toliko obilje povoljnih uvjeta formirao samo na jednom mjestu odnosno na Zemlji.
Zakon velikih brojeva.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Pinochet wrote:deda, postoji li život u svemiru?
možda bi trebao preformulirati pitanje jer svi mi na planeti Zemlji živimo u svemiru.
i još ste vanzemaljci jer ne živite u zemlji, izvan ste, niste ispod
Guest- Guest
nikad nismo ni rekli da smo ispodzemaljci :)HDZ u srcu wrote:Gnječ wrote:Pinochet wrote:deda, postoji li život u svemiru?
i još ste vanzemaljci jer ne živite u zemlji, izvan ste, niste ispod
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
HDZ u srcu wrote:to je kao kad gledaš u zrcalo i pitaš se ima li nekog s druge strane
nema, sami smo
nismo sami no nadam se da nigdje u svemiru nema hrvata osim ovdje jer bi to bio kraj svemira.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:
No, kako je svemir izotropan i homogen, statistički je ne nemoguće nego doslovce sumanuto pretpostaviti kako se život u cijelom svemiru uz toliko obilje povoljnih uvjeta formirao samo na jednom mjestu odnosno na Zemlji.
Zakon velikih brojeva.
jednako je sumanuto metafizikom pokušavati doći do odgovora, radije ću provoditi besane noći u bunilu nego se tješiti lažima
moguće je da sami smo u svemiru, da nema nikog
Guest- Guest
HDZ u srcu wrote:
Da, moguće je.
Ali ekstremno malo vjerojatno.
Guest- Guest
HDZ u srcu wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Zakon velikih brojeva.
jednako je sumanuto metafizikom pokušavati doći do odgovora, radije ću provoditi besane noći u bunilu nego se tješiti lažima
jebem ti boga ja tebe ne silujem da nismo sami u svemiru zašto ti mene siluješ da jesmo??? odjebi u pizdu materinu ustvari nemožeš ni tamo jer si sam.
Guest- Guest
Gnječ wrote:nismo sami no nadam se da nigdje u svemiru nema hrvata osim ovdje jer bi to bio kraj svemira.HDZ u srcu wrote:to je kao kad gledaš u zrcalo i pitaš se ima li nekog s druge strane
nema, sami smo
ma de ćeš bre Hrvati u svemiru, to je Srpka teritorija vascela, ima da ćutiš
Guest- Guest
ja sam vidjela da nismo sami...a ti se ipak tješiš lažimaHDZ u srcu wrote:Gnječ wrote:nismo sami no nadam se da nigdje u svemiru nema hrvata osim ovdje jer bi to bio kraj svemira.HDZ u srcu wrote:to je kao kad gledaš u zrcalo i pitaš se ima li nekog s druge strane
nema, sami smo
ma de ćeš bre Hrvati u svemiru, to je Srpka teritorija vascela, ima da ćutiš
Last edited by Noor on 25/3/2018, 23:03; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Gnječ wrote:
jebem ti boga ja tebe ne silujem da nismo sami u svemiru zašto ti mene siluješ da jesmo??? odjebi u pizdu materinu ustvari nemožeš ni tamo jer si sam.
tebi je najbolje spojiti mikrofon na slušalice, pa pričati sam sa sobom
ako svi pričamo da ima života u svemiru, onda nema diskusije
netko mora govoriti i da nema, proforma
Guest- Guest
HDZ u srcu wrote:Gnječe, treba kiseonik da konzumišeš
kiseonik ubija.
Guest- Guest
razmišljaš kao tipični katolik.HDZ u srcu wrote:to je kao kad gledaš u zrcalo i pitaš se ima li nekog s druge strane
nema, sami smo
tipičan katolik razmišlja da samo imamo jedan život na zemlji, i da je to sve što nam je bog stvorio, i da bog je stvorio samo zemlju i život na zemlji i ništa drugo.
Guest- Guest
HDZ u srcu wrote:Gnječ wrote:
tebi je najbolje spojiti mikrofon na slušalice, pa pričati sam sa sobom
ako svi pričamo da ima života u svemiru, onda nema diskusije
netko mora govoriti i da nema, proforma
a svi pričamo? evo noorka a i ja vidjesmo pričamo iz prve ruke. samo ja neću o tome ni riječi.
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zasto laze kolega Jastreb i za koga?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Bulj odgovorio predsjednici Skupštine koga ga je usporedila sa Šešeljem, Leljak: Dodik laže!
» Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'
» Zasto bismo zaboravili da Slovenija laze a Srbija je agresor
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Bulj odgovorio predsjednici Skupštine koga ga je usporedila sa Šešeljem, Leljak: Dodik laže!
» Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'
» Zasto bismo zaboravili da Slovenija laze a Srbija je agresor
Page 4 of 10