Spektakl ili debakl?
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Spektakl ili debakl?
Znate sto je najsmjesnije..sto je ona grupa hdzovaca koja je kao fol 'nevidljivo' promatrala iza zavjesa sa prozora svojih prostorija..izgledala u stilu..'nismo mi krivi majke mi primorani smo'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:Spektakl, konzervativna većina je pokazala degeneričnoj manjini što je Hrvatska!
kolega dobar , na laganim krilima ljubavi zid preletjeh i grohotom se nasmijah
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber-
2014-12-30
aha...jesu i trepnuli dva put očima "oteti smo"?vuksadinare wrote:Znate sto je najsmjesnije..sto je ona grupa hdzovaca koja je kao fol 'nevidljivo' promatrala iza zavjesa sa prozora svojih prostorija..izgledala u stilu..'nismo mi krivi majke mi primorani smo'
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ovcoljubi...veber wrote:regoč i vučina opalili po kaji.
Isfrustrirana ekipa...
2015-08-15
Kajo...sami ce se predati nece biti potrebe za tim..kaja wrote:aha...jesu i trepnuli dva put očima "oteti smo"?vuksadinare wrote:Znate sto je najsmjesnije..sto je ona grupa hdzovaca koja je kao fol 'nevidljivo' promatrala iza zavjesa sa prozora svojih prostorija..izgledala u stilu..'nismo mi krivi majke mi primorani smo'
2015-09-08
Nisam napao kaju samo sam reagirao na uvredljive i neistinite komentareveber wrote:regoč i vučina opalili po kaji.
Isfrustrirana ekipa...
2015-09-08
Kuham,cuvam djecu,zena ponekad vice na mene..kaja wrote:ovcoljubi...veber wrote:regoč i vučina opalili po kaji.
Isfrustrirana ekipa...
2015-09-08
aj dobro onda..vuksadinare wrote:Kuham,cuvam djecu,zena ponekad vice na mene..kaja wrote:ovcoljubi...veber wrote:regoč i vučina opalili po kaji.
Isfrustrirana ekipa...
2015-08-15
većina te ekipe boji se žena kao što si ti. olfo frajeri u biti kukavice.kaja wrote:ovcoljubi...veber wrote:regoč i vučina opalili po kaji.
Isfrustrirana ekipa...
2014-12-30
Ja se ne bojim kaje moze potvrditi..ja direktno..nikad je nisam uvrijedio na zenstvenoj razini..na politickoj?..pa tu je ionako sve dozvoljeno bar tako kazu...veber wrote:većina te ekipe boji se žena kao što si ti. olfo frajeri u biti kukavice.kaja wrote:ovcoljubi...veber wrote:regoč i vučina opalili po kaji.
Isfrustrirana ekipa...
2015-09-08
veber-
2014-12-30
nije baba pala, nego ju srušio ovaj kreten na slici...al neće gamad više tako sa ženama, s roditeljem1..roditeljem2, ili možda 3...saće bit sve kako treba, ček samo da ratificiraju IK, paš viditLeviathan2 wrote:
njet
mi primitivci znamo za dva roda, musko i zensko
sve ostalo je bolesno i podlozno uklanjanju iz zajednice, oce bjezat oce na bjezat :)
ovi ovdje na slici nemam pojma tko su, ni zasto se baba izlezava na podu
po sijedoj kosi zakljucijem da je pala i da joj muski mozda hoce pomoci da se digne il dodat novine,
nisam siguran, tesko je dokucit :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Reporteri N1 su razgovarali s nekoliko prosvjednika pokušavajući doznati što je to konkretno što im smeta kod Istanbulske i što misle da će se dogoditi kada je Sabor usvoji.
U nastavku svog živopisnog obrazloženja kazao je i kako ne želi biti roditelj 1 i 2, ili da sutra postane jarac i pari se s kozom.
Novinarka Katarina Brečić ga je na to pitala misli li da to piše u tekstu Istanbulske konvencije na što je dosta uvjereno rekao: “Je, pa jeste pročitali to?”
GOSPODIN KOJI MISLI DA BI MOGAO POSTATI JARAC
Tako je, recimo, jedan gospodin na upit zašto prosvjeduje kazao kako je tu “za unuče, praunuče i ljude koji su ginuli za Hrvatsku”U nastavku svog živopisnog obrazloženja kazao je i kako ne želi biti roditelj 1 i 2, ili da sutra postane jarac i pari se s kozom.
Novinarka Katarina Brečić ga je na to pitala misli li da to piše u tekstu Istanbulske konvencije na što je dosta uvjereno rekao: “Je, pa jeste pročitali to?”
2015-08-15
veber wrote:kaja tebe i regoča i epija pojede za doručak...
2015-08-15
Jedan je drugi gospodin na prosvjed pak došao u pratnji supruge i djeteta. Novinarka ga je pitala što se najgore može dogoditi ako se ratificira Istanbulska. “Pa neće se ništa specijalno dogoditi”, odgovorio je gospodin. Na sljedeće pitanje, koje je glasilo: “Zašto onda prosvjedujete?”, gospodin je ostao bez riječi pa nije ništa odgovorio.
2015-08-15
Noor wrote:nije baba pala, nego ju srušio ovaj kreten na slici...al neće gamad više tako sa ženama, s roditeljem1..roditeljem2, ili možda 3...saće bit sve kako treba, ček samo da ratificiraju IK, paš viditLeviathan2 wrote:
njet
mi primitivci znamo za dva roda, musko i zensko
sve ostalo je bolesno i podlozno uklanjanju iz zajednice, oce bjezat oce na bjezat :)
ovi ovdje na slici nemam pojma tko su, ni zasto se baba izlezava na podu
po sijedoj kosi zakljucijem da je pala i da joj muski mozda hoce pomoci da se digne il dodat novine,
nisam siguran, tesko je dokucit :)
cemu ta prica o babi iz druge price ?
bolje amo na lastik ili papagalo koja ura ze
2014-04-12
kaja wrote:Jedan je drugi gospodin na prosvjed pak došao u pratnji supruge i djeteta. Novinarka ga je pitala što se najgore može dogoditi ako se ratificira Istanbulska. “Pa neće se ništa specijalno dogoditi”, odgovorio je gospodin. Na sljedeće pitanje, koje je glasilo: “Zašto onda prosvjedujete?”, gospodin je ostao bez riječi pa nije ništa odgovorio.
da nije smijesno bilo bi zalosno
2014-04-12
čuj malo ih je...pa što si ti mislio da će se ljudi iz cijele zemlje, protivnici IK, sjatiti danas u ZG?debotoijusto wrote:
debakl preteska rijec , prosvjed urodio s par cinjenica , malo ih i nista su bez logistike HDZ zatim cinjenicu da bi izgubili na ref. i cinjenicu da sad i oni to znaju
ne treba donositi prerane zaključke, dajte referendum!
Da ih nema trebalo bi ih izmisliti..debotoijusto wrote:kaja wrote:Jedan je drugi gospodin na prosvjed pak došao u pratnji supruge i djeteta. Novinarka ga je pitala što se najgore može dogoditi ako se ratificira Istanbulska. “Pa neće se ništa specijalno dogoditi”, odgovorio je gospodin. Na sljedeće pitanje, koje je glasilo: “Zašto onda prosvjedujete?”, gospodin je ostao bez riječi pa nije ništa odgovorio.
da nije smijesno bilo bi zalosno
Mislis da ovi tu imaju bolji odgovor ?:)
2015-08-15
A sto si ti protiv, možes nam objasniti, al ukratkoNoor wrote:čuj malo ih je...pa što si ti mislio da će se ljudi iz cijele zemlje, protivnici IK, sjatiti danas u ZG?debotoijusto wrote:
debakl preteska rijec , prosvjed urodio s par cinjenica , malo ih i nista su bez logistike HDZ zatim cinjenicu da bi izgubili na ref. i cinjenicu da sad i oni to znaju
ne treba donositi prerane zaključke, dajte referendum!
:)
2015-08-15
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» A sada spektakl
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
Page 8 of 18