Spektakl ili debakl?
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Spektakl ili debakl?
Nismo izgubili, ovo je tek početak.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Evo i tebi pa gledaj dok ne osliepiš.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pogledajte sliku danas s trga imbexovci i agenturo
..da vam 'seme i pleme'..kako ono rece stanojko
bilo vas...i bilo autobusa... i malo jbg. pisi propalo , vise srece drugi put i pozdravi brata
a issati pa stalno govorim da vas bilo i izgubili ste jbg. , vise srece drugi put i pozdravi matu
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoc...onda saka jada deboto usporedjuje nas sa onom debilno anarhisticnom skupinom cija je glavna parola bila 'mars van iz moje maternice'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aaRegoč wrote:Znam da znate.Leviathan2 wrote:nije kaja za otpis, malo zavrnut sraf vamo, sraf tamo, ondje otpustit i perfektnaRegoč wrote:Ne lupetaj! Što je škart, treba škartirati.Leviathan2 wrote:jebo takog muza, nije da ona nevalja neg je on njonjoRegoč wrote:
Da išta valja, ne bi ju muž ostavil.
sve se da popravit
znamo mi iz plemena kak se zena dovodi u red :)
to nije dovodjenje zene u red, to je samo razmjena misljenja s nepoznatim zenama koje misle da su zenke
izgubili ste, plenki i vrhuska vas ionako ne dozivljavajuRegoč wrote:Nismo izgubili, ovo je tek početak.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Evo i tebi pa gledaj dok ne osliepiš.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pogledajte sliku danas s trga imbexovci i agenturo
..da vam 'seme i pleme'..kako ono rece stanojko
bilo vas...i bilo autobusa... i malo jbg. pisi propalo , vise srece drugi put i pozdravi brata
a issati pa stalno govorim da vas bilo i izgubili ste jbg. , vise srece drugi put i pozdravi matu
I ti si rodno osviešten, vidim.Leviathan2 wrote:aaRegoč wrote:Znam da znate.Leviathan2 wrote:nije kaja za otpis, malo zavrnut sraf vamo, sraf tamo, ondje otpustit i perfektnaRegoč wrote:Ne lupetaj! Što je škart, treba škartirati.Leviathan2 wrote:
jebo takog muza, nije da ona nevalja neg je on njonjo
sve se da popravit
to nije dovodjenje zene u red, to je samo razmjena misljenja s nepoznatim zenama koje misle da su zenke
To su mnogi mnili, a više ih nema.Leviathan2 wrote:izgubili ste, plenki i vrhuska vas ionako ne dozivljavajuRegoč wrote:Nismo izgubili, ovo je tek početak.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Evo i tebi pa gledaj dok ne osliepiš.debotoijusto wrote:
ostavimo jos prostora za dva izvjesca s terena , prvo komandanta @marca koji po zadatku zasigurno bio na prosvjedu ako ne vec uvjerenjem te @crvenkastog , kud @marc tu...
onda mozemo zakljucit da prosvjed nije zadovoljio a razotkrio pukotine...
onda mozemo zakljucit da prosvjed nije zadovoljio a razotkrio pukotine...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
5, 5 000 ili 50 000 svejedno ..učinak im je nulavuksadinare wrote:https://narod.hr/hrvatska/foto-ministar-bozinovic-tvrdi-tvrdi-da-5-000-ljudi-markic-premijer-valjda-misli-da-hrvati-sad-ne-znaju-ni-brojati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
njetRegoč wrote:I ti si rodno osviešten, vidim.Leviathan2 wrote:aaRegoč wrote:Znam da znate.Leviathan2 wrote:nije kaja za otpis, malo zavrnut sraf vamo, sraf tamo, ondje otpustit i perfektnaRegoč wrote:
Ne lupetaj! Što je škart, treba škartirati.
mi primitivci znamo za dva roda, musko i zensko
sve ostalo je bolesno i podlozno uklanjanju iz zajednice, oce bjezat oce na bjezat :)
ovi ovdje na slici nemam pojma tko su, ni zasto se baba izlezava na podu
po sijedoj kosi zakljucijem da je pala i da joj muski mozda hoce pomoci da se digne il dodat novine,
nisam siguran, tesko je dokucit :)
Levi bude nas itekako dozivljavao ako ne on ono vaso i drugi..posljednje cro barometrovo iszrazivanje pokazuje da je hdz na oko 27%...ako ne plenkija koji ce ionako zgiljat u bruselj bar ove druge..dok je hasetova NHI..presla 5%
2015-09-08
gubitak vremenakaja wrote:5, 5 000 ili 50 000 svejedno ..učinak im je nulavuksadinare wrote:https://narod.hr/hrvatska/foto-ministar-bozinovic-tvrdi-tvrdi-da-5-000-ljudi-markic-premijer-valjda-misli-da-hrvati-sad-ne-znaju-ni-brojati
pa jesu li glasovali za plenkija
jesu
koji kurac sad oce :)
demokracija :)
sve ostalo je bolesno i podlozno uklanjanju iz zajednice, oce bjezat oce na bjezat :)
po sijedoj kosi zakljucijem da je pala i da joj muski mozda hoce pomoci da se digne il dodat novine,
kozoljubu, ne kenjajRegoč wrote:Ne lupetaj! Što je škart, treba škartirati.Leviathan2 wrote:jebo takog muza, nije da ona nevalja neg je on njonjoRegoč wrote:Da išta valja, ne bi ju muž ostavil.Leviathan2 wrote:hm
ja mislim da bi kaju trebalo posteno kresnut
koja bi to onda zenka bila , uuu
a bogami ni moje pleme je se nebi postidilo
sve se da popravit
ako si nezadovoljan svojim životom popravi ga ..ili šmrči Novočok
ne bavi se mojim
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znate sto je hase danas privat na skupu rekao..'ovih dana nasa stranka je prvi put ptesla cenzus od 5% a hdz je pao za 5%..vidite ove iza vrata ulaza u hdz i sto nas gledaju sa prozora..sutra ce nam doc ljubit vrata za koaliciju i obecavat sve i svasta i svi ce tad drvljem i kamenjem na plenkovica..to su vam takvi ljudi..danas kolo plesu sa njim sutra ce mi poslat brdo poziva za kavu'
2015-09-08
upristoji sekaja wrote:kozoljubu, ne kenjajRegoč wrote:Ne lupetaj! Što je škart, treba škartirati.Leviathan2 wrote:jebo takog muza, nije da ona nevalja neg je on njonjoRegoč wrote:Da išta valja, ne bi ju muž ostavil.Leviathan2 wrote:hm
ja mislim da bi kaju trebalo posteno kresnut
koja bi to onda zenka bila , uuu
a bogami ni moje pleme je se nebi postidilo
sve se da popravit
ako si nezadovoljan svojim životom popravi ga ..ili šmrči Novočok
ne bavi se mojim
e moj vucina, i haso da je na vlasti, mozda bi se opirao par dana, al svejedno bi pristao ili bi udarili horvatiji sankcijevuksadinare wrote:Znate sto je hase danas privat na skupu rekao..'ovih dana nasa stranka je prvi put ptesla cenzus od 5% a hdz je pao za 5%..vidite ove iza vrata ulaza u hdz i sto nas gledaju sa prozora..sutra ce nam doc ljubit vrata za koaliciju i obecavat sve i svasta i svi ce tad drvljem i kamenjem na plenkovica..to su vam takvi ljudi..danas kolo plesu sa njim sutra ce mi poslat brdo poziva za kavu'
Od 11:40 do 13:00 je išao live prijenos. Tokom njega smo nazočili sceni koja nas je iznimno uznemirila. O Anti Biuku se dosta toga zna, a on je, uz kavicu i samodopadni osmijeh na licu, cijeli ponosan pričao o tome kako je jednu ženu pretukao do te mjere da joj je, udarcima nogom, izbio kamence iz bubrega. Kada ga je sustanar Marijan zgroženo pogledao i rekao da on nikad ne bi digao ruku na ženu, Ante je, uz cerek na licu, uzvratio: ‘Pa kad je zaslužila’ i opet krenuo ponovo prepričavati taj događaj naslađujući se njenim mukama. Ostali su samo nijemo slušali", kazali su gledatelji, prenose 24 sata.
ante bi bio na prosvjedu da nije u BB kuci ili zatvoru...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nikakve sankcije ako cemo sa rujama biti ok u granicama i ako smo pametni nazalost nismo..opet ce andrej(a)..preksutra srat i kurcit se prema rujama..no ovaj put cemu raketu u cube poslat putin..nije on haseLeviathan2 wrote:e moj vucina, i haso da je na vlasti, mozda bi se opirao par dana, al svejedno bi pristao ili bi udarili horvatiji sankcijevuksadinare wrote:Znate sto je hase danas privat na skupu rekao..'ovih dana nasa stranka je prvi put ptesla cenzus od 5% a hdz je pao za 5%..vidite ove iza vrata ulaza u hdz i sto nas gledaju sa prozora..sutra ce nam doc ljubit vrata za koaliciju i obecavat sve i svasta i svi ce tad drvljem i kamenjem na plenkovica..to su vam takvi ljudi..danas kolo plesu sa njim sutra ce mi poslat brdo poziva za kavu'
2015-09-08
Spektakl, konzervativna većina je pokazala degeneričnoj manjini što je Hrvatska!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Leviathan2 wrote:njetRegoč wrote:I ti si rodno osviešten, vidim.Leviathan2 wrote:aaRegoč wrote:Znam da znate.Leviathan2 wrote:
nije kaja za otpis, malo zavrnut sraf vamo, sraf tamo, ondje otpustit i perfektna
“Noć prije prosvjeda loše sam spavao i bio sam psihički disponiran zbog problema i prehlade koju sam imao. Taj dan nisam znao gdje je skup pa sam otišao na Trg bana Jelačića, odakle sam otišao trčeći do Cvjetnog. Fizički i psihički sam bio uzbuđen, a kad sam vidio da netko ruši transparent ‘sekularna Hrvatska’, to je u mom mozgu stvorilo veliko uzbuđenje jer ne mogu shvatiti da netko može rušiti takav transparent.
Točno je da sam gospođi opalio šamar, ali nisam imao saznanja o njezinoj dobi kao niti spolu jer se sve dogodilo u sekundi”, opisao je sutkinji okrivljeni Kovačić.
---
Zbog incidenta koji se zbio 20. rujna 2014. godine na Cvjetnom trgu tijekom održavanja prosvjednog skupa “Skup razuma 2” kada je Neven Kovačić (60) udario Ružicu Ćavar (79), koja je potom pala i slomila ruku, na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu donesena je nepravomoćna presuda za nanošenje teške tjelesne ozljede. Tijekom suđenja, kao dokaz, bila je pregledana serija fotografija, na kojima se vidi sve od samog početka Kovačićev prilazak umirovljenici, šamar, pad, dolazak policije.
https://narod.hr/hrvatska/neven-kovacic-zbog-napada-ruzicu-cavar-osuden-godinu-dana-zatvora-s-trogodisnjim-rokom-kusnje
Guest- Guest
Znate sto je najsmjesnije..sto je ona grupa hdzovaca koja je kao fol 'nevidljivo' promatrala iza zavjesa sa prozora svojih prostorija..izgledala u stilu..'nismo mi krivi majke mi primorani smo'
2015-09-08
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» A sada spektakl
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
Page 7 of 18