''Golema pukotina širi se kenijskom dolinom, pogledajte snimku''
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ''Golema pukotina širi se kenijskom dolinom, pogledajte snimku''
..i senzualnih usanaLeviathan2 wrote:zasto, uvijek nasmijesen, cista srca :)mortal wrote:što vam se dogodilo s facom na avataru pravedničeLeviathan2 wrote:ja jesam pravednik, :)red wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:
sto je preobracenje?
zamjena jedne gluposti drugom, uvjerljivijom
:)
zato to smatram vrhunskom zajebacijom prirode
takav mi status u plemenu
nekad se ne rodi nijedan po 50 godina
pravednik se ne postaje nego se takav radja :)
pravednici ostavljaju malo drugačiji dojam
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
eto ti lajkLeviathan2 wrote:zasto, uvijek nasmijesen, cista srca :)mortal wrote:što vam se dogodilo s facom na avataru pravedničeLeviathan2 wrote:ja jesam pravednik, :)red wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:
sto je preobracenje?
pravednici ostavljaju malo drugačiji dojam
immortal-
2014-04-16
mozda jesamred wolf wrote:? Možda nisi.Leviathan2 wrote:ja jesam pravednik, :)red wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:sto je preobracenje?mortal wrote:
nije upućeno kao šala
ko zna
sa 5 godina zivota sam dobio taj status i nije opozvan :)
rusipismejker wrote:Pitjku materinu..zasto mi se vrijeme resetiralo i na hendiju,kompjuteru i ostalim digitalnim djindjama???
treba uvesti im sankcije :)
Enivej,koji razlog moze biti..?
Guest- Guest
a sorry,to jeste doista ponoc i nes minuta...
Guest- Guest
pismejker wrote:a sorry,to jeste doista ponoc i nes minuta...
immortal-
2014-04-16
Svaka religija ima nekog svog proroka i gotovo svaka tvrdi da je samo njen onaj pravi, ili u najmanju ruku vrhovni. I sve imaju nekakve svoje, uglavnom falcificirane, knjige i spise koji to navodno dokazuju. Ako vjeruješ da je tvoj idol jedini pravi idol, onda nema dvojbe da se klanjaš lažnom idolu. Ti si tu nedvojbeno sluga đavola, pa čak i kad tog svog đavola zoveš Isusom. Možda tebi uspijeva samu sebe zavarati, ali svakome sa i najmanjim zrnom soli je to kristalno jasno.mortal wrote:ne nego Isusa Krista jer je On taj koji traži obraćenje svakoga ponaosobOh_Femder wrote:Tvrdeći da je samo tvoja vjera jedina prava i ispravna i da svi koji ne vide da je upravo tvoj bog onaj jedini i pravi bog i da se samo kroz njega može postići spasenje, osuđuješ milijarde ljudi na vječnu patnju i to samo zato što nisu imali sreću da se rode u tvojoj kulturi. Ako to nije loš potez, onda je teško naći gori zbog kojeg se gori u paklu. Ne zavaravaj se, ti se klanjaš Isusu samo riječima, a u stvari slaviš Belzebuba ;Pmortal wrote:čuj čim posežeš za lošim potezima ne radiš po Isusovom učenju, već upravo onom kojeg spominješ, nije klanjanje u pitanju s druge strane svaki se čovjek ispovjeda koji do vjere drži, znači griješi, grešnik jeOh_Femder wrote:Evo, upravo sad mi je Isus prišapnuo u uho da su tebi njega puna usta, a srce ti je puno Lucifera. Veli, nemojte se dati prevariti i zavest od onih koji stalno zazivlju moje ime, a klanjaju se đavolu.mortal wrote:
mačak odi se ganjat, prestani politizirat
eto, moja religija tvrdi da su bogovi neprijatelj covjeka, i da je covjek vrhovno bice svemira :)
bio i opet ce biti
bio i opet ce biti
ne samo da ti taj mačak s avatara ima sjebano raspoloženje nego si i sam takav :-D :-DOh_Femder wrote:Svaka religija ima nekog svog proroka i gotovo svaka tvrdi da je samo njen onaj pravi, ili u najmanju ruku vrhovni. I sve imaju nekakve svoje, uglavnom falcificirane, knjige i spise koji to navodno dokazuju. Ako vjeruješ da je tvoj idol jedini pravi idol, onda nema dvojbe da se klanjaš lažnom idolu. Ti si tu nedvojbeno sluga đavola, pa čak i kad tog svog đavola zoveš Isusom. Možda tebi uspijeva samu sebe zavarati, ali svakome sa i najmanjim zrnom soli je to kristalno jasno.mortal wrote:ne nego Isusa Krista jer je On taj koji traži obraćenje svakoga ponaosobOh_Femder wrote:Tvrdeći da je samo tvoja vjera jedina prava i ispravna i da svi koji ne vide da je upravo tvoj bog onaj jedini i pravi bog i da se samo kroz njega može postići spasenje, osuđuješ milijarde ljudi na vječnu patnju i to samo zato što nisu imali sreću da se rode u tvojoj kulturi. Ako to nije loš potez, onda je teško naći gori zbog kojeg se gori u paklu. Ne zavaravaj se, ti se klanjaš Isusu samo riječima, a u stvari slaviš Belzebuba ;Pmortal wrote:čuj čim posežeš za lošim potezima ne radiš po Isusovom učenju, već upravo onom kojeg spominješ, nije klanjanje u pitanju s druge strane svaki se čovjek ispovjeda koji do vjere drži, znači griješi, grešnik jeOh_Femder wrote:
Evo, upravo sad mi je Isus prišapnuo u uho da su tebi njega puna usta, a srce ti je puno Lucifera. Veli, nemojte se dati prevariti i zavest od onih koji stalno zazivlju moje ime, a klanjaju se đavolu.
prestani me uvjeravati u loše
vi koji odvraćate Kristov narod od Njega nećete dobro proći ako se ne popravite
tražiš način opravdati sebe i đavla, obespraviti Sina Božjeg
2014-04-16
samo se ti pohvalipismejker wrote:Rujka kasno dosla,pa smo popili kofi pa se povolili,pa onda jos jedan kofi i jos malo pa ponotj..mortal wrote:pismejker wrote:a sorry,to jeste doista ponoc i nes minuta...
ne može to svatko
immortal-
2014-04-16
jel smeta to slovo h u mom tekstu iznad
2014-04-16
kak nemoze, eo ja se hvalio da sam istovario kamion cementa na rukemortal wrote:samo se ti pohvalipismejker wrote:Rujka kasno dosla,pa smo popili kofi pa se povolili,pa onda jos jedan kofi i jos malo pa ponotj..mortal wrote:pismejker wrote:a sorry,to jeste doista ponoc i nes minuta...
ne može to svatko
i niko ni trznuo :)
ooooooooooooooooLeviathan2 wrote:kak nemoze, eo ja se hvalio da sam istovario kamion cementa na rukemortal wrote:samo se ti pohvalipismejker wrote:Rujka kasno dosla,pa smo popili kofi pa se povolili,pa onda jos jedan kofi i jos malo pa ponotj..mortal wrote:pismejker wrote:a sorry,to jeste doista ponoc i nes minuta...
ne može to svatko
i niko ni trznuo :)
jak striček
tko radi čuva sposobnosti
immortal-
2014-04-16
Nemam te ja što uvjeravati. Ti se sama deklariraš negativkom. Svi oni koji se ne zaklinju u tvog Manitua će prema tebi loše proći, u vječnom paklu dapače. To ti je, mala, negativna energija ne entu potenciju.mortal wrote:ne samo da ti taj mačak s avatara ima sjebano raspoloženje nego si i sam takav :-D :-DOh_Femder wrote:Svaka religija ima nekog svog proroka i gotovo svaka tvrdi da je samo njen onaj pravi, ili u najmanju ruku vrhovni. I sve imaju nekakve svoje, uglavnom falcificirane, knjige i spise koji to navodno dokazuju. Ako vjeruješ da je tvoj idol jedini pravi idol, onda nema dvojbe da se klanjaš lažnom idolu. Ti si tu nedvojbeno sluga đavola, pa čak i kad tog svog đavola zoveš Isusom. Možda tebi uspijeva samu sebe zavarati, ali svakome sa i najmanjim zrnom soli je to kristalno jasno.mortal wrote:ne nego Isusa Krista jer je On taj koji traži obraćenje svakoga ponaosobOh_Femder wrote:Tvrdeći da je samo tvoja vjera jedina prava i ispravna i da svi koji ne vide da je upravo tvoj bog onaj jedini i pravi bog i da se samo kroz njega može postići spasenje, osuđuješ milijarde ljudi na vječnu patnju i to samo zato što nisu imali sreću da se rode u tvojoj kulturi. Ako to nije loš potez, onda je teško naći gori zbog kojeg se gori u paklu. Ne zavaravaj se, ti se klanjaš Isusu samo riječima, a u stvari slaviš Belzebuba ;Pmortal wrote:
čuj čim posežeš za lošim potezima ne radiš po Isusovom učenju, već upravo onom kojeg spominješ, nije klanjanje u pitanju s druge strane svaki se čovjek ispovjeda koji do vjere drži, znači griješi, grešnik je
aa..pa moras podijeliti sa ljudima radost..jel...Eto vidis Fendera,non stop je grintav,ja uvijek nasmjesen i pozitivan..mortal wrote:samo se ti pohvalipismejker wrote:Rujka kasno dosla,pa smo popili kofi pa se povolili,pa onda jos jedan kofi i jos malo pa ponotj..mortal wrote:pismejker wrote:a sorry,to jeste doista ponoc i nes minuta...
ne može to svatko
Guest- Guest
To je učenje Isusa Krista... ako si upućen u mnoge tekstove evanđelja, potrudi se ovo shvatitiOh_Femder wrote:Nemam te ja što uvjeravati. Ti se sama deklariraš negativkom. Svi oni koji se ne zaklinju u tvog Manitua će prema tebi loše proći, u vječnom paklu dapače. To ti je, mala, negativna energija ne entu potenciju.mortal wrote:ne samo da ti taj mačak s avatara ima sjebano raspoloženje nego si i sam takav :-D :-DOh_Femder wrote:Svaka religija ima nekog svog proroka i gotovo svaka tvrdi da je samo njen onaj pravi, ili u najmanju ruku vrhovni. I sve imaju nekakve svoje, uglavnom falcificirane, knjige i spise koji to navodno dokazuju. Ako vjeruješ da je tvoj idol jedini pravi idol, onda nema dvojbe da se klanjaš lažnom idolu. Ti si tu nedvojbeno sluga đavola, pa čak i kad tog svog đavola zoveš Isusom. Možda tebi uspijeva samu sebe zavarati, ali svakome sa i najmanjim zrnom soli je to kristalno jasno.mortal wrote:ne nego Isusa Krista jer je On taj koji traži obraćenje svakoga ponaosobOh_Femder wrote:
Tvrdeći da je samo tvoja vjera jedina prava i ispravna i da svi koji ne vide da je upravo tvoj bog onaj jedini i pravi bog i da se samo kroz njega može postići spasenje, osuđuješ milijarde ljudi na vječnu patnju i to samo zato što nisu imali sreću da se rode u tvojoj kulturi. Ako to nije loš potez, onda je teško naći gori zbog kojeg se gori u paklu. Ne zavaravaj se, ti se klanjaš Isusu samo riječima, a u stvari slaviš Belzebuba ;P
ali nije to ono što tebe zanima
koristiš tekst Biblije samo kako bi ga okrenuo kontra kršćana
immortal-
2014-04-16
lijepo je biti radostan i među odanima podjeliti radost, ako ju sipaš među onima koji te ne vole još požele nauditipismejker wrote:aa..pa moras podijeliti sa ljudima radost..jel...Eto vidis Fendera,non stop je grintav,ja uvijek nasmjesen i pozitivan..mortal wrote:samo se ti pohvalipismejker wrote:Rujka kasno dosla,pa smo popili kofi pa se povolili,pa onda jos jedan kofi i jos malo pa ponotj..mortal wrote:pismejker wrote:a sorry,to jeste doista ponoc i nes minuta...
ne može to svatko
immortal-
2014-04-16
Vrlo je lako dokazati da je katolička biblija falcifikat, ali ja se uopće time do sada u našoj diskusiji nisam koristio i to uopće nije ni bitno. Bitno je jesi li OK kao osoba, a ti očigledno nisi i da se klanjaš i ne znam kojem proroku to se ne bi promijenilo. Ti to i sama učestalo pokazuješ svojim 'ja sam bolja od tebe jer ti ne vjeruješ u mog Batmana' stavom.mortal wrote:To je učenje Isusa Krista... ako si upućen u mnoge tekstove evanđelja, potrudi se ovo shvatitiOh_Femder wrote:Nemam te ja što uvjeravati. Ti se sama deklariraš negativkom. Svi oni koji se ne zaklinju u tvog Manitua će prema tebi loše proći, u vječnom paklu dapače. To ti je, mala, negativna energija ne entu potenciju.mortal wrote:ne samo da ti taj mačak s avatara ima sjebano raspoloženje nego si i sam takav :-D :-DOh_Femder wrote:Svaka religija ima nekog svog proroka i gotovo svaka tvrdi da je samo njen onaj pravi, ili u najmanju ruku vrhovni. I sve imaju nekakve svoje, uglavnom falcificirane, knjige i spise koji to navodno dokazuju. Ako vjeruješ da je tvoj idol jedini pravi idol, onda nema dvojbe da se klanjaš lažnom idolu. Ti si tu nedvojbeno sluga đavola, pa čak i kad tog svog đavola zoveš Isusom. Možda tebi uspijeva samu sebe zavarati, ali svakome sa i najmanjim zrnom soli je to kristalno jasno.mortal wrote:
ne nego Isusa Krista jer je On taj koji traži obraćenje svakoga ponaosob
ali nije to ono što tebe zanima
koristiš tekst Biblije samo kako bi ga okrenuo kontra kršćana
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» Golema pobjeda žena u Iranu. Ukinuta moralna policija, možda padne i obavezni hidžab
» IMAMO SNIMKU
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» Golema pobjeda žena u Iranu. Ukinuta moralna policija, možda padne i obavezni hidžab
» IMAMO SNIMKU
Page 3 of 4